MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MAYHEM
Ten wpis widziałem na jakimś blogu, na którym są zresztą podobne treści. Nie wiem jednak, czy to nie jakieś żarty, bo jest tam też opisanie przypadku Nergala, a jako dowód na jego brunatność załączone jest zdjęcie z planu "komedii" p. Machulskiego pt. AmbaSSada, przedstawiające, jak większości wiadomo, p. Nergala w mundurze SS.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
- zahartowany metalizator
To zapewne nie żarty, tylko utrudniający funkcjonowanie deficyt intelektualny.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Sybir
Żarliwość tonu, w jakim utrzymane są poszczególne wpisy, zdawałby się potwierdzać tę hipotezę - ale co ja tam wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
Ja też nie wiem, staram się takich rzeczy nie czytać, żeby nie musieć rozkminiać.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
-
- postuje jak opętany!
Bdb ujęte. Totalna zagłada.535 pisze:Przy okazji sobie przypomniałem mystic fest z hali Wisły. Pisałem już kiedyś o tym. Matko bosko co to był za koncert. Pocięty jak prosiak Maniac któremu mocno weszła kreska i między innymi materiał z GDOW oraz fani bodaj "dzieci bodomu" pośpiesznie opuszczający miejsce działań wojennych, a właściwie miejsce zagłady. Pierdolona apokalipsa.
- SATYROS
- w mackach Zła
Kurwa, co to był za koncert. Jeden z lepszych jakie widziałem. Wyszło mi kilka fajnych zdjęć. A drut kolczasty ze scenografii przechowuję do dzisiaj jako relikwię.ImP pisze:Bdb ujęte. Totalna zagłada.535 pisze:Przy okazji sobie przypomniałem mystic fest z hali Wisły. Pisałem już kiedyś o tym. Matko bosko co to był za koncert. Pocięty jak prosiak Maniac któremu mocno weszła kreska i między innymi materiał z GDOW oraz fani bodaj "dzieci bodomu" pośpiesznie opuszczający miejsce działań wojennych, a właściwie miejsce zagłady. Pierdolona apokalipsa.
- COFFIN
Kilka osób z tym wracało:-)SATYROS pisze:
drut kolczasty ze scenografii przechowuję do dzisiaj jako relikwię.
'Come the Blessed Madness'
- Lukass
Żałuję, ale widziałem tylko Mayhem po powrocie Węgra. OK, ale Maniac był chyba najbardziej popierdolonym wokalistą tegoż zacnego bandu.535 pisze:Przy okazji sobie przypomniałem mystic fest z hali Wisły. Pisałem już kiedyś o tym. Matko bosko co to był za koncert. Pocięty jak prosiak Maniac któremu mocno weszła kreska i między innymi materiał z GDOW oraz fani bodaj "dzieci bodomu" pośpiesznie opuszczający miejsce działań wojennych, a właściwie miejsce zagłady. Pierdolona apokalipsa.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Jest fragment i mignęły te dwie dupeczki co tam słingowały z prawej. Niektórzy wiedzą o czym mówię.Lukass pisze:Żałuję, ale widziałem tylko Mayhem po powrocie Węgra. OK, ale Maniac był chyba najbardziej popierdolonym wokalistą tegoż zacnego bandu.535 pisze:Przy okazji sobie przypomniałem mystic fest z hali Wisły. Pisałem już kiedyś o tym. Matko bosko co to był za koncert. Pocięty jak prosiak Maniac któremu mocno weszła kreska i między innymi materiał z GDOW oraz fani bodaj "dzieci bodomu" pośpiesznie opuszczający miejsce działań wojennych, a właściwie miejsce zagłady. Pierdolona apokalipsa.
[youtube][/youtube]
- COFFIN
Mam to jeszcze gdzieś na kasecie wideło. A te dupy to po co tam występowały?:D
-
nie byłem tam, ale zdaje się, ze oni strasznie krótko wtedy grali. ile to było? 50 minut czy coś koło tego?
- COFFIN
Nie pamiętam ile dokładnie. Kto by tam zwracał wtedy uwagę na czas. Było wszystko, co miało być i była magia. Najlepszy koncert Mayhem jaki widziałem.
Prawdopodobnie zaszła pomyłka i chodzi o Emperor. Nawet nie wiem, czy grali 50 minut. Podobno jakaś kurwa zadzwoniła, że w hali jest "bomba". To było wtedy w modzie, więc może być prawdą.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
chce ktoś kupić kawałek czaszki Dead`a? :-)
http://serialkillersink.net/skistore/%C ... gment.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://serialkillersink.net/skistore/%C ... gment.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pewnie co drugi by wylizał ;) Ja pierdolę.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
" onclick="window.open(this.href);return false;
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- rozkręca się
Bardzo przyjemny kawałek. Lepsze to niż ostatni Morbid Angel.
- vicek
Słuchał ktoś już tego remixa/remastera ???