Na pewno NIE JEST. Organizator mógł to powiedzieć jasno w ogłoszeniu, a wytłumaczył dopiero gdzieś w komentarzach na FB. Drugi head dopiero zostanie ogłoszony.uglak pisze:na pewno Emperor jest glowna gwiazda drugiego dnia? bo czcionke ma jak King Diamond. moze, tak jak na Brutalu, kazdy dzien ma miec dwoch headlinerow i ten wiekszy jeszcze nie jest ogloszony?
MYSTIC FESTIVAL 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: MYSTIC FESTIVAL 2019
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Pewnie. Najlepiej niech wykopią Mietka Fogiela. Teraz ekshumacje są w modzie. Czytając ten wątek zaczynam rozumieć dlaczego organizatorzy zapraszają takie, a nie inne nazwy. Po prostu wy tego chcecie. Chcecie starych rozpadających się dziadów, wożonych limuzynami, grających w kółko przeboje, które najbardziej chcielibyście usłyszeć.
- Medard
xD535 pisze:Pewnie. Najlepiej niech wykopią Mietka Fogiela. Teraz ekshumacje są w modzie. Czytając ten wątek zaczynam rozumieć dlaczego organizatorzy zapraszają takie, a nie inne nazwy. Po prostu wy tego chcecie. Chcecie starych rozpadających się dziadów, wożonych limuzynami, grających w kółko przeboje, które najbardziej chcielibyście usłyszeć.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
no ja sie z tym nawet nie kryję. wszystkie najlepsze koncerty jakie widziałem, grali właśnie tacy panowie535 pisze:Pewnie. Najlepiej niech wykopią Mietka Fogiela. Teraz ekshumacje są w modzie. Czytając ten wątek zaczynam rozumieć dlaczego organizatorzy zapraszają takie, a nie inne nazwy. Po prostu wy tego chcecie. Chcecie starych rozpadających się dziadów, wożonych limuzynami, grających w kółko przeboje, które najbardziej chcielibyście usłyszeć.
- Medard
Tak sobie przypomniałem, że ulubieńcy 535, czyli Voivod, Virus, czy Autopsy to stare dziady. Kolejna wymiana zdań o niczym.
-
- zaczyna szaleć
No ja też się zastanawiam, co w tym złego.Heretyk pisze:no ja sie z tym nawet nie kryję. wszystkie najlepsze koncerty jakie widziałem, grali właśnie tacy panowie535 pisze:Pewnie. Najlepiej niech wykopią Mietka Fogiela. Teraz ekshumacje są w modzie. Czytając ten wątek zaczynam rozumieć dlaczego organizatorzy zapraszają takie, a nie inne nazwy. Po prostu wy tego chcecie. Chcecie starych rozpadających się dziadów, wożonych limuzynami, grających w kółko przeboje, które najbardziej chcielibyście usłyszeć.
- maciek z klanu
Może i stare dziady ale w formie takiej że młodzi mogą im futerały nosić.Medard pisze:Tak sobie przypomniałem, że ulubieńcy 535, czyli Voivod, Virus, czy Autopsy to stare dziady. Kolejna wymiana zdań o niczym.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Medard
Dokładnie tak jest, więc nie wiem o czym ta dyskusja.maciek z klanu pisze:Może i stare dziady ale w formie takiej że młodzi mogą im futerały nosić.Medard pisze:Tak sobie przypomniałem, że ulubieńcy 535, czyli Voivod, Virus, czy Autopsy to stare dziady. Kolejna wymiana zdań o niczym.
Kto chce młodzików, to niech słucha Ghost albo Leprous.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Ghost to może nie jest to pokolenie co Autopsy, ale młodziki też już raczej nie ;)
Tylko widzisz ja na koncertach wyżej wymienionych kapel byłem i koło chuja mi lata, czy będą grać w kraju cebuli, czy też nie. Ja piszę o tym że stare ramole rządzą na deskach, a publika klaszcze uszami. Co będzie dalej? Trasy koncertowe hologramów? Poza tym sam jesteś stary dziad.Medard pisze:Tak sobie przypomniałem, że ulubieńcy 535, czyli Voivod, Virus, czy Autopsy to stare dziady. Kolejna wymiana zdań o niczym.
Podejrzewam że nigdy nie widziałeś w akcji nikogo przed sześćdziesiątką.Heretyk pisze:no ja sie z tym nawet nie kryję. wszystkie najlepsze koncerty jakie widziałem, grali właśnie tacy panowie535 pisze:Pewnie. Najlepiej niech wykopią Mietka Fogiela. Teraz ekshumacje są w modzie. Czytając ten wątek zaczynam rozumieć dlaczego organizatorzy zapraszają takie, a nie inne nazwy. Po prostu wy tego chcecie. Chcecie starych rozpadających się dziadów, wożonych limuzynami, grających w kółko przeboje, które najbardziej chcielibyście usłyszeć.
- Medard
Co nas starych dziadów to obchodzi, co będzie za 20 lat? Kto będzie grał, kiedy i za ile? Może będziemy oglądać kolejny sezon m jak masło popijając herbatkę z cytrynką jednocześnie czekając na masaże piersiami młodych ukrainek.535 pisze:Tylko widzisz ja na koncertach wyżej wymienionych kapel byłem i koło chuja mi lata, czy będą grać w kraju cebuli, czy też nie. Ja piszę o tym że stare ramole rządzą na deskach, a publika klaszcze uszami. Co będzie dalej? Trasy koncertowe hologramów? Poza tym sam jesteś stary dziad.Medard pisze:Tak sobie przypomniałem, że ulubieńcy 535, czyli Voivod, Virus, czy Autopsy to stare dziady. Kolejna wymiana zdań o niczym.
Nie za dwadzieścia tylko za dwa i mów za siebie. Ja nie mam zamiaru iść na emeryturę.Medard pisze:Co nas starych dziadów to obchodzi, co będzie za 20 lat? Kto będzie grał, kiedy i za ile? Może będziemy oglądać kolejny sezon m jak masło popijając herbatkę z cytrynką jednocześnie czekając na masaże piersiami młodych ukrainek.535 pisze:Tylko widzisz ja na koncertach wyżej wymienionych kapel byłem i koło chuja mi lata, czy będą grać w kraju cebuli, czy też nie. Ja piszę o tym że stare ramole rządzą na deskach, a publika klaszcze uszami. Co będzie dalej? Trasy koncertowe hologramów? Poza tym sam jesteś stary dziad.Medard pisze:Tak sobie przypomniałem, że ulubieńcy 535, czyli Voivod, Virus, czy Autopsy to stare dziady. Kolejna wymiana zdań o niczym.
Wracając do twoich "starych dziadów". Pozwoliłem sobie na mały risercz w encyklopedii i co my tu widzimy.
Virus
Einar 1974
Carl Michael 1974
Voivod
Snake 1964
Away 1963
Chewy 1976
Autopsy
Reifert 1969
Eric 1969
Joe 1968
Danny 1960
Tak naprawdę starym dziadem jest tylko Coralles.
- Medard
Wszyscy wymienieni to stare dziady.
Zapytaj o to nastolatków.
Ale weźmy już na luz...
Trzeba zawsze liczyć na to, że pojawi się w metalu ktoś jak niegdyś Steven Wilson w rocku i powróci metal nowy duchem na stadiony.
A dla reszty pozostaną zatęchłe kluby z koncertami dla 20 osób i też będzie dobrze.
Zapytaj o to nastolatków.
Ale weźmy już na luz...
Trzeba zawsze liczyć na to, że pojawi się w metalu ktoś jak niegdyś Steven Wilson w rocku i powróci metal nowy duchem na stadiony.
A dla reszty pozostaną zatęchłe kluby z koncertami dla 20 osób i też będzie dobrze.
-
zdarzyło się raz czy dwa i było nawet spoko, ale nikt się nie zbliżył do poziomu Black Sabbath, King Crimson czy Judas Priest535 pisze: podejrzewam że nigdy nie widziałeś w akcji nikogo przed sześćdziesiątką.
Jak tam sobie chcesz, aczkolwiek masz świadomość , że to podejście osobnika posiadającego dożywotnią prenumeratę pisma z wąsem, spędzającego sylwestra z Beatą oraz Marylą, żyjącego w strachu przed opuszczeniem strefy komfortu?
-
- uglak
chyba jednak nie bedzie IX - dwa miesiace wczesniej nadal graja Anthems...

Guilty of being right
- COFFIN
Ja bym pojechał z chęcią na trzy kawałki - jak się Zyklon-B reaktywuje:D
'Come the Blessed Madness'