Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- smooker
- w mackach Zła
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Dziś Opener ogłosił pierwszego headlinera (Travis Scott), a ja - chyba po raz pierwszy w historii - pomyślałem: Kto to kurwa jest? Szybkie sprawdzanie i już wiem: jakiś czarny hophipowiec z nadmiarem efektów na wokalu i świecącymi zębami. Nic nie straciłem, nie poznając wcześniej jego twórczości. Dobrze, widać odciąłem się skutecznie od muzycznych śmieci w mediach popularnych.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- smooker
- w mackach Zła
Albo grubo, albo wcale xDOpen'er Festival 2019 wjeżdża na grubo. Travis Scott pierwszym headlinerem
Ale też się przyłączam, bo nie znam wogle.
-
- w mackach Zła
To ja tylko przypomnę, że Scott Travis to obecny perkusista Judas Priest ;)
Że właśnie skończyłem pracę. Teraz, niczym użytkownik fantastyk mogę "w prawie" i w prawdzie, wyzywać wszystkich od niewolników, roboli oraz tych którzy przegrali swe życie.
- dzik
Skończyłeś z pracą ostatecznie, czy do poniedziałku? :)535 pisze:Że właśnie skończyłem pracę. Teraz, niczym użytkownik fantastyk mogę "w prawie" i w prawdzie, wyzywać wszystkich od niewolników, roboli oraz tych którzy przegrali swe życie.
dobry kościół to kościół spalony
- Lukass
Mam nadzieję, że przynajmniej do końca roku.dzik pisze:Skończyłeś z pracą ostatecznie, czy do poniedziałku? :)535 pisze:Że właśnie skończyłem pracę. Teraz, niczym użytkownik fantastyk mogę "w prawie" i w prawdzie, wyzywać wszystkich od niewolników, roboli oraz tych którzy przegrali swe życie.
-
- weteran forumowych bitew
TO dokładnie obczaj nowy VOIVOD I wystaw diagnozę dlaczego u mnie nie tegos535 pisze:Mam nadzieję, że przynajmniej do końca roku.dzik pisze:Skończyłeś z pracą ostatecznie, czy do poniedziałku? :)535 pisze:Że właśnie skończyłem pracę. Teraz, niczym użytkownik fantastyk mogę "w prawie" i w prawdzie, wyzywać wszystkich od niewolników, roboli oraz tych którzy przegrali swe życie.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Ja mogie już to zrobić. The Wake jest po prostu "prześpiewana". Snake jest wszędzie. Otwierasz lodówkę a tu wąż.
-
- weteran forumowych bitew
i w dodatku bez jadowy?535 pisze:Ja mogie już to zrobić. The Wake jest po prostu "prześpiewana". Snake jest wszędzie. Otwierasz lodówkę a tu wąż.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- w mackach Zła
Po prostu zas kroniec ;)BOLEK pisze:i w dodatku bez jadowy?535 pisze:Ja mogie już to zrobić. The Wake jest po prostu "prześpiewana". Snake jest wszędzie. Otwierasz lodówkę a tu wąż.
-
- zaczyna szaleć
Cieszy mnie to, ze za dwie godziny weekend.
A ze przez ten zjebany black friday i ogolnie black weekend nigdzie sie nie zamierzamy ruszac z domu z zona, to zapowiada sie len weekend, sluchanie muzyki, ogladanie sportu i browary :)
A ze przez ten zjebany black friday i ogolnie black weekend nigdzie sie nie zamierzamy ruszac z domu z zona, to zapowiada sie len weekend, sluchanie muzyki, ogladanie sportu i browary :)
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
- mistrz forumowej ceremonii
o kurwa, ale fajnie. muszę się zastanowić nad taką opcją. człowiek by moze w końcu poczuł, że żyje535 pisze:Mam nadzieję, że przynajmniej do końca roku.dzik pisze:Skończyłeś z pracą ostatecznie, czy do poniedziałku? :)535 pisze:Że właśnie skończyłem pracę. Teraz, niczym użytkownik fantastyk mogę "w prawie" i w prawdzie, wyzywać wszystkich od niewolników, roboli oraz tych którzy przegrali swe życie.
- maciek z klanu
Heretyk pisze:u mnie się zaraz okaże, czy nie wziąć jeszcze tygodnia. albo miesiąca. ale w sumie... na chuj komu tyle lenistwa
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Cieszy mnie, że jutro o tej godzinie zapakuje się do samolotu i polecę na tydzień w tropiki ( to, że tylko na tydzień, cieszy mnie mniej)
- Medard
Mnie cieszy, że wreszcie skończyła się deszczowa pogoda i jest lekki mrozik.AroHien pisze:Cieszy mnie, że jutro o tej godzinie zapakuje się do samolotu i polecę na tydzień w tropiki ( to, że tylko na tydzień, cieszy mnie mniej)
I ciśnienie idealne dla mnie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- COFFIN
Mrozik to był u mnie wczoraj wieczorem i w nocy, po deszczu który spadł wcześniej. Rano miałem same sople na samochodzie. A dzisiaj cały dzień taki i minimalnie na plusie.

'Come the Blessed Madness'
- pr0metheus
AroHien pisze:Cieszy mnie, że jutro o tej godzinie zapakuje się do samolotu i polecę na tydzień w tropiki ( to, że tylko na tydzień, cieszy mnie mniej)
a ten tylko jezdzi, a robic nie ma komu. dokad tym razem?
niech to miejsce niebawem zniknie