GÓRY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GÓRY
https://www.tate.org.uk/art/artists/edward-ruscha-1882" onclick="window.open(this.href);return false;
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Byłem w sobotę - ludzi mało, w wyższych partiach śnieg, temperatury wahają się od 0 do -4, więc jest w miarę. Śniegu jeszcze za wiele nie ma, pod nim często lód, więc ostrożności nigdy za wiele.
-
Masakryczne są te ujęcia.Wielki szacun dla tego faceta. Widziałeś już to?ImP pisze:Pikne!

zaraz odpalam.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Medard
Jakie to wyprawy? Bo nasza chyba dopiero za rok.ImP pisze:Nie. Jeszcze nie.
A co do Lunag Ri (i tak samo zjazdu Bargiela z K2) - zdjęcia z drona dodają takiej mocy, że ja pierdolę.
Btw, w tym roku 2 ekipy atakują K2 zimą. Będzie ciekawie.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
Rosjanie i Alex Txikon.Medard pisze:Jakie to wyprawy? Bo nasza chyba dopiero za rok.ImP pisze:Nie. Jeszcze nie.
A co do Lunag Ri (i tak samo zjazdu Bargiela z K2) - zdjęcia z drona dodają takiej mocy, że ja pierdolę.
- Medard
Nieźle, ale Alex w zeszłym roku nie dał rady na Mount Everest, bo pogoda była fatalna i lawiny schodziły.ImP pisze:Rosjanie i Alex Txikon.Medard pisze:Jakie to wyprawy? Bo nasza chyba dopiero za rok.ImP pisze:Nie. Jeszcze nie.
Stawiam na to, że zimą na K2 wejdzie jakiś półamator, który nie bedzie wiedział, że wyprawa potrzebuje 10 alpinistów, 20 szerpów
i 2 śmigłowce w zapasie. I wejdzie tam sam, albo jeszcze z kimś. Tylko będzie lepiej wyposażony, niż Mackiewicz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
Był już plan Urubko z Bieleckim i jeszcze kimś (może właśnie Txikon - nie pamiętam), tylko wtedy rozbiło się o pozwolenie z Chin. Wcale nie będę zdziwiony jak ta ekipa rosyjska przeora K2 w tym roku jak swego czasu zrobili to z południową Lhotse czy Kanczendzongą. Ale kolejną zimą bez wyjścia też nie będę zdziwiony. W Txikona nie wierzę. Na Nadze był z Simone, a to zmienia wszystko.Medard pisze:Nieźle, ale Alex w zeszłym roku nie dał rady na Mount Everest, bo pogoda była fatalna i lawiny schodziły.ImP pisze:Rosjanie i Alex Txikon.Medard pisze: Jakie to wyprawy? Bo nasza chyba dopiero za rok.
Stawiam na to, że zimą na K2 wejdzie jakiś półamator, który nie bedzie wiedział, że wyprawa potrzebuje 10 alpinistów, 20 szerpów
i 2 śmigłowce w zapasie. I wejdzie tam sam, albo jeszcze z kimś. Tylko będzie lepiej wyposażony, niż Mackiewicz.
-
- zaczyna szaleć
HSVV widzialem kilka stron wczesniej, ze byles na Matterhornie na wycieczce.
Jak sie dogadywales ze Szwajcarami? Gadali w Hochdeutsch czy napierali Schwiizerdütsch, i jak ci sie jako mieszakncu Berlinowa ewentualnie rozumialo? :D
Jak sie dogadywales ze Szwajcarami? Gadali w Hochdeutsch czy napierali Schwiizerdütsch, i jak ci sie jako mieszakncu Berlinowa ewentualnie rozumialo? :D
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
-
zajebisty klimat,moje strony.
za gówniarza nocowałem na Śnieżniku pod chmurką, w środku nocy tak mnie wypizgało ,że ledwo doczlapałem się do schroniska;)
A zimą to już duże zło tam musi być.
za gówniarza nocowałem na Śnieżniku pod chmurką, w środku nocy tak mnie wypizgało ,że ledwo doczlapałem się do schroniska;)
A zimą to już duże zło tam musi być.