ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

04-12-2018, 17:17

Pacjent pisze:
uglak pisze:wiele osob juz za mnie policzylo
https://www.dziennikwschodni.pl/magazyn ... 41506.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niesamowite osiągi tych krematoriów, które musiałyby pracować non stop i były bardziej wydajne od dzisiejszych tego typu urządzeń, pominę milczeniem, zwłaszcza w kontekście tego, że na wielu obozowych zdjęciach widać kominy bez dymu, ale może to takie bezdymowe były... Poza tym nazywanie każdego kto bada i weryfikuje ww. sprawę negacjonistą jest słabe i dobre dla gówniarzy. Przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie neguje holokaustu. Czy ci, którzy zweryfikowali liczbę ofiar Auschwitz z 4 mln na 1,2 mln to negacjoniści?
Nie ma sensu burzyc ludziom matrixa. im wygodnie w tym matrixie, gdzie program im powie, ze ten stek smakuje zajebiscie tak jak powinien.

W ramach kuracji odbrazawiajacej polecam ksiazke zony Oscara Schindlera Emilii Schindler "Pamietnki". Tez sie okazuje, ze to legenda i stek klamstw, zrobiony w okreslonym celu.
woodpecker from space
Pacjent

04-12-2018, 19:40

nagrobek pisze:co ciekawe były komendant Auschwitz R.Hoss w trakcie procesu norymberskiego (oraz pózniej podczas procesu w Warszawie) a wiec broniąc się i raczej zaniżając liczbę ofiar określał ją na minimum 2,5 mln (liczba podana wcześniej także przez Eichmanna), tylko w okresie jego pierwszego kierownictwa obozem (od maja 1940 do grudnia 1943). W 1944 nastąpiła eskalacja eksterminacji - transporty z Węgier.
Hoss był torturowany i podpisał zeznania w języku, którego nie znał tzn. w angielskim. Nawet oficjalna wersja dot. liczby ofiar Auschwitz obala jego "zeznania".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

04-12-2018, 20:27

To ciekawe ile było tych ofiar.

Pod rozwagę pozostawiam spis ludności przeprowadzony przez II RP, w 31 roku. Spis nie uwzględniał pytania o narodowość, tylko o używanie innego języka niż polski. Jidysz zadeklarowało ok. 2,5 mln osób, hebrajski ok. 240 tys. Można spokojnie przyjąć, że ci wszyscy ludzie to Żydzi. Dodać trzeba do tego tych wszystkich mocno zasymilowanych, co to albo się nie przyznawali, albo faktycznie nie potrafili w jidysz. I tak wg kryteriów z ustaw norymberskich i trafili do gett i obozów.

Po wojnie ostała się garstka, doliczmy tych z innych państw, jakby nie liczyć wyjdzie całkiem sporo.

W moich rodzinnych Katowicach też była olbrzymia synagoga, na ok. 1 000 osób, już nie ma i o po wojnie nikt chyba Żyda w Katowicach nie widział.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent

04-12-2018, 20:36

Proszę spojrzeć sobie na mapę obu stref okupacyjnych z lat 1939-41 i wziąć pod uwagę, że spora część polskich Żydów przemieszczała się w głąb ZSRR.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
walu
rozkręca się

05-12-2018, 11:30

A tym czasem w dalekim Meksyku...

Obrazek

Obrazek

Roger Waters w formie.
Awatar użytkownika
Sybir

05-12-2018, 11:51

Rozumiem, że Pan Roger Waters podczas następnej wizyty w Polsce podczas koncertu na telebimach każe wyświetlać napisy kontrujące działalność meksykańskich karteli narkotykowych?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nasum

05-12-2018, 12:02

Obcokrajowcy nie zorientowani w temacie mogą pomyśleć, że w Polsce nastąpił jakiś przewrót wojskowy i zapanowała bezwzględna dyktatura.
Awatar użytkownika
Sybir

05-12-2018, 12:12

I o to chyba w tym wszystkim chodzi ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nasum

05-12-2018, 12:19

Ciekawe ilu z nich w ogóle wie gdzie leży ta Polska i kto to jest Kaczyński.

O słowie" Konstytucja" i co za tym się kryje, to na bank nikt nie wie.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

05-12-2018, 13:53

Hatefire pisze: W moich rodzinnych Katowicach też była olbrzymia synagoga, na ok. 1 000 osób, już nie ma i o po wojnie nikt chyba Żyda w Katowicach nie widział.
U mnie przed wojną bodaj 40%, teraz plus minus zero. Najgrubszą chyba monografię poświęconą memu miastu napisano po hebrajsku i dotyczy ona historii tej społeczności, która skończyła się wraz z utworzeniem tu getta, zwiezieniem jeszcze paru tysięcy Żydów, a potem wyekspediowaniem wszystkich do Treblinki.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Triceratops

05-12-2018, 15:15

Tak to bywa jak instrumentaliscie pojebie sie, ze jest intelektualista.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard

05-12-2018, 15:28

Sybir pisze:Rozumiem, że Pan Roger Waters podczas następnej wizyty w Polsce podczas koncertu na telebimach każe wyświetlać napisy kontrujące działalność meksykańskich karteli narkotykowych?
Kartele wspomagają demokrację u nas wysyłając darmowe partie do Biedronek.
Tylko obsługa jakaś głupia, że nie wystawia koki na półki.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Pacjent

05-12-2018, 15:50

WaszJudasz pisze:
Hatefire pisze: W moich rodzinnych Katowicach też była olbrzymia synagoga, na ok. 1 000 osób, już nie ma i o po wojnie nikt chyba Żyda w Katowicach nie widział.
U mnie przed wojną bodaj 40%, teraz plus minus zero. Najgrubszą chyba monografię poświęconą memu miastu napisano po hebrajsku i dotyczy ona historii tej społeczności, która skończyła się wraz z utworzeniem tu getta, zwiezieniem jeszcze paru tysięcy Żydów, a potem wyekspediowaniem wszystkich do Treblinki.
Sprawdziłeś ilu z nich odzyskało nieruchomości lub otrzymało za nie rekompensaty w Twoim mieście?
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

05-12-2018, 17:49

Jedyne co odzyskali, to kirkut, na którym za mojej młodości chlało się tanie wina. Pamiętam jak kiedyś doznałem szoku, jak wychodząc z otaczającego go lasku wpadłem na prawdziwego Żyda, takiego jak z obrazków. Był chyba na zwiadach, bo jakiś rok-dwa lata potem uporządkowali ten swój, jakby nie było, cmentarz (i przy okazji miejsce upamiętniające jakiegos ważnego ponoć cadyka) i porządnie ogrodzili - kasę w to włożyli, a nie wyjęli, przynajmniej w odniesieniu do mojej gminy.

I wiesz co? Ja niby wrażliwym nastolatkiem byłem, a jakoś w życiu mi wcześniej do głowy nie przyszło, że w chlaniu (tudzież szczaniu i rzyganiu) na żydowskim cmentarzu może być coś niewłaściwego. No bo niby był, a jakby go nie było, tak jak ich samych.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
byrgh
zahartowany metalizator

05-12-2018, 20:20

Obrazek
Awatar użytkownika
Hatefire

05-12-2018, 21:01

WaszJudasz pisze:U mnie przed wojną bodaj 40%
U mnie nawet gorzej. To tu powstawał Mordor. Z drugiej strony może to dobrze, że wypierdolili do Palestyny i już ich nie ma u nas. Nie wiem. Muszę Pacjenta spytać ;-)

Obrazek
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

05-12-2018, 21:32

Wśród propozycji organizacji znalazła się zamiana frazeologizmów takich jak „łapać byka za rogi”, na „złapać różę za kolce” lub „upiec dwie pieczenie na jednym ogniu”, na „nakarmić dwa wróble jedną babeczką”.
https://www.rp.pl/Spoleczenstwo/1812096 ... wegan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

05-12-2018, 22:07

uglak pisze:Wśród propozycji organizacji znalazła się zamiana frazeologizmów takich jak „łapać byka za rogi”, na „złapać różę za kolce” lub „upiec dwie pieczenie na jednym ogniu”, na „nakarmić dwa wróble jedną babeczką”.
https://www.rp.pl/Spoleczenstwo/1812096 ... wegan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kukurydza im w dupę.
Kerosene keeps me warm.
Nasum

06-12-2018, 10:16

Już do końca ich wszystkich pojebało....
Pacjent

06-12-2018, 17:55

Hatefire pisze:
WaszJudasz pisze:U mnie przed wojną bodaj 40%
U mnie nawet gorzej. To tu powstawał Mordor. Z drugiej strony może to dobrze, że wypierdolili do Palestyny i już ich nie ma u nas. Nie wiem. Muszę Pacjenta spytać ;-)

Obrazek
W sumie to chyba nikt nie zauważył, że to tablica ku czci skrajnego rasistowskiego nacjonalizmu :)
ODPOWIEDZ