The Berzerker
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Mistrz[/i]
riffy panie, riffy. [/quote]
Ales teraz strzelil, Panie! Czy w Twoim robolskim mniemaniu fakt, ze gitarzysta napierdala tremolo na dwoch strunach kwalifikuje grupe do miana black metalowego? Chuja sie tam znasz na tym!
riffy panie, riffy. [/quote]
Ales teraz strzelil, Panie! Czy w Twoim robolskim mniemaniu fakt, ze gitarzysta napierdala tremolo na dwoch strunach kwalifikuje grupe do miana black metalowego? Chuja sie tam znasz na tym!
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- longinus696
- zahartowany metalizator
Mówicie, że warto ??? Hęęę ???
No to sprawdźmy.
No to sprawdźmy.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Fazi
- rozkręca się
- Kontakt:
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez desecrator[/i]
Pamiętaj, że w studiu można sobie pozwolić na wiele. Na wideo z próby (kawałek Reality) widać przecież, że najszybsze partie werbla gość gra na dwie ręce. Dograsz potem blachy do tych partii i już ładnie brzmi. [/quote]
nie mialem przyjemnosci widziec tego video. poza tym jak na moje ucho te gary brzmia zbyt syntetycznie. nie wspominajac o tym, ze srednio podoba mi sie to, ze zasadniczo przykrywaja strasznie cala reszte
Pamiętaj, że w studiu można sobie pozwolić na wiele. Na wideo z próby (kawałek Reality) widać przecież, że najszybsze partie werbla gość gra na dwie ręce. Dograsz potem blachy do tych partii i już ładnie brzmi. [/quote]
nie mialem przyjemnosci widziec tego video. poza tym jak na moje ucho te gary brzmia zbyt syntetycznie. nie wspominajac o tym, ze srednio podoba mi sie to, ze zasadniczo przykrywaja strasznie cala reszte
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- kosteq
- zaczyna szaleć
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
to przykre.
faktem jest, ze dissimulate nie ma tego kopa co debiut, ktory mnie po prostu rozkurwia na maxa, ale jest dobra. po kilkudziesieciu przesluchaniach stwierdzam, ze to jeden z niewielu death/grindowych extremistow jaki mi sie autentycznie podoba. jeszcze tylko musze gdzies dorwac wlasna kopie, bo nie bede kumplowi obmacywal plyt (i tak juz je za dlugo trzymam)
faktem jest, ze dissimulate nie ma tego kopa co debiut, ktory mnie po prostu rozkurwia na maxa, ale jest dobra. po kilkudziesieciu przesluchaniach stwierdzam, ze to jeden z niewielu death/grindowych extremistow jaki mi sie autentycznie podoba. jeszcze tylko musze gdzies dorwac wlasna kopie, bo nie bede kumplowi obmacywal plyt (i tak juz je za dlugo trzymam)
You can either focus on being right, or doing right; in the case of Christianity and Islam, you do neither.
- Block69
- zahartowany metalizator
Temat coś ucichł, a 12 lutego wyszła nowa płyta "Animosity". 10 kawałków, niecałe 30 min rozpierdolu totalnego. Na drugiej płycie jest 20 numerów z koncertu w Londynie. Polecam się z tym zapoznać sympatykom dokonań Australijczyków, bo naprawdę warto.
A jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda The Berzerker w akcji z żywym perkusistą to gorąco polecam to video :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=fTj-_A0Zbkw[/url]
A jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda The Berzerker w akcji z żywym perkusistą to gorąco polecam to video :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=fTj-_A0Zbkw[/url]
PENIS METAL
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
Moim zdaniem dużo lepsza płyta niż "World Of Lies", szczególnie kawałek "Purgatory" zabija !!! Ale co by nie zrobili to już raczej nie ma szans na to żeby choćby zbliżyć się do poziomu jedynki. Wielka szkoda, że poszli bardziej w stronę Death Metalu niż odhumanizowanego Grind / Noise. Zespół stracił przez to na wyrazistości.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt: