CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: CANNIBAL CORPSE
Ale syfiasta sytuacja u pana O'Briena. Nie zazdroszczę aż tak rock and rollowego żywota.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Dokładnie o tym samym pomyślałem.ramonoth pisze:Nie jestem znawcą narkotyków, ale o ile mnie wyedukowały media, to zdjęcie przedstawia typowego użytkownika metamfetaminy.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Wyłapie kilka czarnych dzid w kakao to się wszaruchowi odechce wiraszkować. Ćpuny do pieca.
Jebać żuli.
-
- zaczyna szaleć
A moze chlopina po prostu za duzo nasluchal sie Cannibal Corpse? ;)
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
- Medard
Przeoczyłem, inne posty trochę zasłoniły.Sybir pisze:Panie Medardzie, dyskusja o tym "incydencie" już się toczy :)
To wielki chłop i sobie poradzi w pace z blackami.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
^ "I Herkusles dupa gdy jest ludzi kupa". ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Hatefire
"Boli dupa gdy murzynów kupa" :-DPlagueis pisze:^ "I Herkusles dupa gdy jest ludzi kupa". ;)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- zaczyna szaleć
Przychodzi pedal do spowiedzi:
- zgrzeszylem z innym pedalem
- bedzie pieklo synu
- juz piecze
;)
- zgrzeszylem z innym pedalem
- bedzie pieklo synu
- juz piecze
;)
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
- nagrobek
- zahartowany metalizator
wszystkie zarzuty zostały oddalone i spokojnie wrócił do kraju.dobry hajs musiał pójść pod stołem.uglak pisze:zapomnialem juz o tym incydencie z Mortican. jak to sie skonczylo? byl jakis wyrok skazujacy?
edit: juz znalazlem
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Ja się zastanawiam na ile to nie jest to, ze się chłopu zwyczajnie i bez narkotyków odkleiło. Joe Frankulin z Goatlord czy ten snajper z Pyrexii chyba tez zwyczajnie zwariowali, bez metki. A co do tego, ze ma siniaki na twarzy, obawiam się ze to standardowy bonus, który otrzymuje się po wyskoczeniu z kosą na policmajstra
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Medard
W USA częsty bonus to kulka, więc potraktowali go jak znanego artystę, trochę lepiej :)Oferma pisze:Ja się zastanawiam na ile to nie jest to, ze się chłopu zwyczajnie i bez narkotyków odkleiło. Joe Frankulin z Goatlord czy ten snajper z Pyrexii chyba tez zwyczajnie zwariowali, bez metki. A co do tego, ze ma siniaki na twarzy, obawiam się ze to standardowy bonus, który otrzymuje się po wyskoczeniu z kosą na policmajstra
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Potraktowali go paralizatorem, gdyby to nie pomogło, jestem pewien że świat miałby o jednego gitarzystę mniej. Ciekawe jak się cała sprawa zakończy i czy będzie to miało jakiś wpływ na działalność zespołu. Gitarzystów można zawsze zastąpić, chociaż Pat był z zespołem kojarzony jakby był w nim od zawsze. Podejrzewam, że mnóstwo rzeczy pozostanie bez odpowiedzi, bo pozostali muzycy chyba nie będą chcieli mówić na łamach prasy o problemach narkotykowych jednego z nich - o ile takowe miały miejsce.
Kiedyś czytałem wywiad z Fascianą, który mimo tego, że za kołnierz sam nie wylewa to dość mocno wyrażał się o Robie Barrecie kiedy ten zasilił ponownie szeregi kanibali. Rob ma mieć ponoć dość duży problem z piciem i Phil zastanawiał się jak długo Rob da radę w kapeli, która koncertuje o wiele częściej niż jego. Nie wiem na ile to plotki rozsiewane przez lidera Malevolent Creation który może miał za złe swemu koledze z zespołu że odszedł grać gdzie indziej, a na ile prawda ale to pokazuje tylko, że problem z używkami w kapelach jest nadal aktualny.
To oczywiście nie są zespoły na miarę Rolling Stones, by o ich wyczynach i szalonych imprezach pisano w każdym muzycznym magazynie na tym globie, ale problem mimo, że z zewnątrz niewidoczny - no chyba że muzycy wyjdą najebani na scenę - ciągle istnieje. LG Petrov przyznał kiedyś, że picie na trasie jest powszechne by zabić nudę, by coś robić w trakcie niekończącego się czasu wolnego, by pogadać z kumplami z innych kapel czy fanami - alkohol czy dragi są nieodłącznym elementem. Takie spektakularne akcje jak ta która odjebał Pat są rzadkością, ale potem wszyscy są zdziwieni: jak to? Nigdy bym go o to nie podejrzewał. Gdy Allan West musiał jak to nazwano w komunikacie poradzić sobie z problemami osobistymi,i czasowo nie grał, nigdy bym nie przypuszczał że chodziło o odwyk...
Kiedyś czytałem wywiad z Fascianą, który mimo tego, że za kołnierz sam nie wylewa to dość mocno wyrażał się o Robie Barrecie kiedy ten zasilił ponownie szeregi kanibali. Rob ma mieć ponoć dość duży problem z piciem i Phil zastanawiał się jak długo Rob da radę w kapeli, która koncertuje o wiele częściej niż jego. Nie wiem na ile to plotki rozsiewane przez lidera Malevolent Creation który może miał za złe swemu koledze z zespołu że odszedł grać gdzie indziej, a na ile prawda ale to pokazuje tylko, że problem z używkami w kapelach jest nadal aktualny.
To oczywiście nie są zespoły na miarę Rolling Stones, by o ich wyczynach i szalonych imprezach pisano w każdym muzycznym magazynie na tym globie, ale problem mimo, że z zewnątrz niewidoczny - no chyba że muzycy wyjdą najebani na scenę - ciągle istnieje. LG Petrov przyznał kiedyś, że picie na trasie jest powszechne by zabić nudę, by coś robić w trakcie niekończącego się czasu wolnego, by pogadać z kumplami z innych kapel czy fanami - alkohol czy dragi są nieodłącznym elementem. Takie spektakularne akcje jak ta która odjebał Pat są rzadkością, ale potem wszyscy są zdziwieni: jak to? Nigdy bym go o to nie podejrzewał. Gdy Allan West musiał jak to nazwano w komunikacie poradzić sobie z problemami osobistymi,i czasowo nie grał, nigdy bym nie przypuszczał że chodziło o odwyk...
-

[youtube][/youtube]
No nieźle - załozyli mu kamizelkę anty-samobójczą, tak to przynajmniej podobno się nazywa. Kaucja wynosi 50.000 dolarów.
Pozostali muzycy ogłosili, że będą grać na północnoamerykańskiej części pożegnalnej trasy Slayera...
- vicek
"The homeowner wouldn't go on camera but told ABC Action News he figured O'Brien was hallucinating when he spoke to him about the "rapture" and claimed, "someone was after him." The homeowner added O'Brien seemed scared and at one point even hid in his closet. Deputies eventually found O'Brien hiding outside behind a fence."
Kurwa grubo ... Mk ultra??
Kurwa grubo ... Mk ultra??
- Triceratops
Hehe , kanibale zawsze dostarczaja rozrywki, nawet jak nie nagrywaja plyt
woodpecker from space
-
Tak to już jest z tymi deathmetalowcami, albo im odpierdala, albo padają na raka.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
No to sobie wszaruch zesrał życie, może to lepiej, zawsze to jednego śmiecia mniej na wolności.
Być może za kratą nawróci się, obetnie kudły i zacznie grać country.
Być może za kratą nawróci się, obetnie kudły i zacznie grać country.
Jebać żuli.
- Nerwowy
Wygląda też trochę jak Bobby Liebling kiedy walił herę w piwnicy rodziców.ramonoth pisze:Nie jestem znawcą narkotyków, ale o ile mnie wyedukowały media, to zdjęcie przedstawia typowego użytkownika metamfetaminy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- nicram
Trochę żal patrzeć na Pata na tym filmiku. Wygląda na mocno zagubionego, żeby nie powiedzieć ze zrytą psychiką.
all the monsters will break your heart
-
nicram pisze:Trochę żal patrzeć na Pata na tym filmiku. Wygląda na mocno zagubionego, żeby nie powiedzieć ze zrytą psychiką.
MI bardziej wygląda na kolesia który nie wie o co chodzi, bo poprzedniego dnia urwał mu się film i teraz próbuje zrekonstruować poprzedni dzień by dojść do ładu i składu, a przede wszystkim by odpowiedzieć sobie samemu co ja robię w miejscu w którym aktualnie jestem. Jestem pewien, że jeśli chodzi o wydarzenia poprzedzające pożar i te które nastąpiły bezpośrednio po nim, są otoczone nieprzebytą mgłą.