CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: CANNIBAL CORPSE
Zal kanibala z kapeli zwloki kanibala, no zluzujcie, prawdziwy rokendrolowiec, nazwa zespolu zobowiazuje. Po ekscesach pedalow z Kiss, Motley Crue czy Alice Cooper musial posunac sie dalej.
woodpecker from space
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Tacy ludzie przywracają wiarę w autentyczność metalu
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
nicram pisze:Trochę żal patrzeć na Pata na tym filmiku. Wygląda na mocno zagubionego, żeby nie powiedzieć ze zrytą psychiką.

- Triceratops
Otoz to, idealy i czyny a nie papierowe wydmuszki bez etosu i kregoslupa.So_It_Is_Done pisze:Tacy ludzie przywracają wiarę w autentyczność metalu
woodpecker from space
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
kiedys black metalowcy palili koscioly, teraz death metalowcy lataja z nozami, czekam na thrash metalowcow buszujacych w smietnikach!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No ale jak wykryją u niego narkotyki, że brał, to chyba potraktuje sąd to jako czyn nad którym nie panował i nie świadomy i wyjdzie na wolność? jak to jest w prawie amerykańskim. Jest tu tylu prawników. Zna się ktoś na amerykańskości? znaczy na prawie zamerykanizinowanym?
Raz się zje, raz się nie zje.
- Najprzewielebniejszy
tam we ameryce we sondach siedzą grube murzynowate lochy, siedzo i pierdzo w te fotele miekkie, dupa im sie odparza, a jak maja okres to im krew krzepnie na udach. Taki amerykanizm, nie to co u nas, na polach dupy przewietrzone.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- pr0metheus
Ja tylko dodam ze siedzą bo nie musza pracować , maja ciepłe rury w domach i banany w lodówkach . I to jest właśnie amerykanizm.Najprzewielebniejszy pisze:tam we ameryce we sondach siedzą grube murzynowate lochy, siedzo i pierdzo w te fotele miekkie, dupa im sie odparza, a jak maja okres to im krew krzepnie na udach. Taki amerykanizm, nie to co u nas, na polach dupy przewietrzone.
Wziął by taka lochę do pługa podłączył to by wiedziała co to znaczy pracować.
niech to miejsce niebawem zniknie
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ktoś zmuszał brudasa do narkotyków? Obstawiam, że to typowa, leniwa, wszawa kurew z hivem i pustym portwelem. Niech go rozpierdolą w pierdlu, frajer.Mariusz Wędliniarz pisze:No ale jak wykryją u niego narkotyki, że brał, to chyba potraktuje sąd to jako czyn nad którym nie panował i nie świadomy i wyjdzie na wolność? jak to jest w prawie amerykańskim. Jest tu tylu prawników. Zna się ktoś na amerykańskości? znaczy na prawie zamerykanizinowanym?
Jebać żuli.
-
Wygląda jak Dani z CRADLE OF FILTH.535 pisze:nicram pisze:Trochę żal patrzeć na Pata na tym filmiku. Wygląda na mocno zagubionego, żeby nie powiedzieć ze zrytą psychiką.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
^ To samo mi przyszło do głowy. :D Na poważnie, obraz nędzy i rozpaczy...
Od kiedy to stan przejściowej nieświadomości/niezdolności do oświadczenia woli zdrowego psychicznie człowieka jest uważany za okoliczność uniemożliwiającą skazanie? Wyjątkiem byłaby sytuacja, w której został zmuszony do zażycia substancji, po których popełnił czyn zabroniony.Mariusz Wędliniarz pisze:No ale jak wykryją u niego narkotyki, że brał, to chyba potraktuje sąd to jako czyn nad którym nie panował i nie świadomy i wyjdzie na wolność?
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Gruchnęła wiadomość, że Pat jest już wolny. Nie wiadomo jednak czy to sprawdzona wiadomość, ani czy oskarżenie wycofano czy też wpłacono kaucję....
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
Może pokrzywdzeni byli fanami CC ;)
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
-
Biorąc pod uwagę, że nie użyli broni palnej a tasera, jest to możliwe ;-)
-
- w mackach Zła
A ja od siebie dodam tylko, że życzę temu gościowi jak najlepiej. Nie wiem co dokładnie zrobił i pod jakim wpływem, ale widziałem go w akcji 2 razy tego lata i - co zapewne każdy tu wie- gitarzystą jest rewelacyjnym. Mam nadzieję, że ogarnie ten kocioł i pokaże się jeszcze kiedyś z CC na scenie.
-
- rozkręca się
Ja jestem totalnie zaskoczony. Myślałem, że zespół tej klasy to ludzie, którzy mają życia całkiem poukładane, a fazę ostrego rock n' rolla dawno za sobą. Oby się chłop szybko pozbierał, i oby się chłopaki na niego nie wypieli.
Wolff, ty w dupę jebana katolicka kurwo ;)
Twoje święto jest za kilka dni?
Wolff, ty w dupę jebana katolicka kurwo ;)
Twoje święto jest za kilka dni?
-
- mistrz forumowej ceremonii
szkoda faceta, tak po ludzku. Psychika krucha rzecz,dośc mocno się odkleił od rzeczywistości.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ascetic
co ja czytam. na co ja pacze ;_0. typowy brudasowy przegryw, a tu takie lamenty. jakby jeszcze zrobił przewał na kilka baniek, nie wiem, jakaś karuzela Vat'owska, sprzedał frajerom jakieś trefne fundy. później plażing na Bahama's oder LazurowymW. ale NIE. on, on napadł z widelcem na babcie. na swoim kwadracie ;-) jak wcześniej. typowy lamus.
Poro