POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: POlitykowanie
?
Parę razy się zapomniałem ale posty skaskowane w ciągu kiku minut także nie liczą się.
Parę razy się zapomniałem ale posty skaskowane w ciągu kiku minut także nie liczą się.
Yare Yare Daze
- uglak
na poczatku myslalem, ze cala afera jest z niczego, ale jak sie patrzy na zdjecia i komentarze samych uczestnikow to widze, ze faktycznie cos jest na rzeczy.Agony pisze:Wbrew powszechnym zapewnieniom i za plecami obywateli, nasz polski rząd realizuje politykę promocji multi-kulti. Czasem ta promocja przybiera obrzydliwą formę. Uprzedzam, że zdjęcia są nieprzyzwoite:
https://prawy.pl/100294-integracja-z-in ... foto-6556/
Ale przecież tak jest na całym Zachodzie, więc gdzie ja głupi widzę problem.
mimo wszystko najbardziej rozwalilo mnie:
wyglada na to, ze wedlug lewkow co zlego to Putin - nie wazne czy chodzi o wybory, protesty spoleczne czy podejrzenie molestowania 12-latek - to Putin! :DDyrektor programu #Euroweek w rozmowie z Gazeta.pl o "nagonce na EuroWeek":
Wiemy, kto to zmontował - były wolontariusz, Białorusin. W pewnym momencie zaczął się dziwnie zachowywać, bardzo rasistowsko wobec innych wolontariuszy. Odkryliśmy też, że na Facebooku deklaruje poparcie dla Władimira Putina. Nawet informowaliśmy o tym ABW.
Guilty of being right
- moonfire
- zahartowany metalizator
Agony pisze:Wbrew powszechnym zapewnieniom i za plecami obywateli, nasz polski rząd realizuje politykę promocji multi-kulti. Czasem ta promocja przybiera obrzydliwą formę. Uprzedzam, że zdjęcia są nieprzyzwoite:

No to, kurwa, podstawcie sobie księdza za pana ciapatego. GW rozkręciłaby ładną aferę i pewnie słusznie. Tu cisza.
- Lukass
Ale przecież akurat to zdjęcie jest zajebiste. Jak ktoś tam widzi podteksty, to w sumie jego problem. I piszę to przy całym moim ograniczonym zaufaniu do beżowych braci.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Cytat na weekend. Cieplutki jeszcze... parujący.... jak świeża krowia kupa.... prosto z konwentu pissss....
"Nasza partia musi się stać do końca partią marzeń Polaków. I jeśli zaczniemy od tego punktu wyjścia, to możemy powiedzieć, że Prawo i Sprawiedliwość udowodniło w ciągu tych 3 lat, że potrafi rządzić (...)"
/Jarosław Polskęzbaw Kaczyński - 2018-12-15/
"Nasza partia musi się stać do końca partią marzeń Polaków. I jeśli zaczniemy od tego punktu wyjścia, to możemy powiedzieć, że Prawo i Sprawiedliwość udowodniło w ciągu tych 3 lat, że potrafi rządzić (...)"
/Jarosław Polskęzbaw Kaczyński - 2018-12-15/
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
Olać to, że ksiądz po takim zdjęciu byłby oskarżony o pedofilię :)Lukass pisze:Ale przecież akurat to zdjęcie jest zajebiste. Jak ktoś tam widzi podteksty, to w sumie jego problem. I piszę to przy całym moim ograniczonym zaufaniu do beżowych braci.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
Biorąc pod uwagę historię takich wydarzeń w polskim kościele, to myślę, że wątpię.Pacjent pisze:Olać to, że ksiądz po takim zdjęciu byłby oskarżony o pedofilię :)Lukass pisze:Ale przecież akurat to zdjęcie jest zajebiste. Jak ktoś tam widzi podteksty, to w sumie jego problem. I piszę to przy całym moim ograniczonym zaufaniu do beżowych braci.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- uglak
w sumie ciekawe, ze tak pozno to wyszlo, bo jak widac sygnaly byly juz wczesniej

Guilty of being right
-
- rasowy masterfulowicz
Coś jest na rzeczy...PureHate pisze:a tak na poważnie to ja od dwóch miesięcy przestałem czytać,oglądać cokolwiek na tematy polityczne i naprawdę zauważam znaczną poprawę.
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Też mnie to śmieszy. Ale wiadomo nie od dziś, że black metal jest miłością.moonfire pisze:Agony pisze:Wbrew powszechnym zapewnieniom i za plecami obywateli, nasz polski rząd realizuje politykę promocji multi-kulti. Czasem ta promocja przybiera obrzydliwą formę. Uprzedzam, że zdjęcia są nieprzyzwoite:
No to, kurwa, podstawcie sobie księdza za pana ciapatego. GW rozkręciłaby ładną aferę i pewnie słusznie. Tu cisza.
https://www.tvp.info/40456712/zmarl-pol ... ielu-ludzi" onclick="window.open(this.href);return false;
Polaki takie złe. Ocalił tyle żyć.
- Pierec
- postuje jak opętany!
słuszna idea. ja po roku wyborczym dalej mam mdłości na myśl o polityce. szkoda energii na takie głupoty.mistrzsardu pisze:Coś jest na rzeczy...PureHate pisze:a tak na poważnie to ja od dwóch miesięcy przestałem czytać,oglądać cokolwiek na tematy polityczne i naprawdę zauważam znaczną poprawę.
a co do Naczelnika i wypowiedzi Trupa... drogi Trupie, Ty prezesowi to możesz buty czyścić najwyżej. to jest wybitnie inteligentny gość który przerasta całe to forum, taka prawda.
nie, nigdy nie głosowałem na Kaczora ale na Mao czy Hitlera też nie, a doceniam, także...
- trup

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
Jestem pod wrażeniem. Wreszcie polityk z jajami. Prawdziwy mąż stanu. Panie Karolu. Szacunek.
https://www.money.pl/gospodarka/karol-k ... 5969a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.money.pl/gospodarka/karol-k ... 5969a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
Przede wszystkim - trzeźwo myślący. I z doświadczeniem politycznym (stąd pewnie taka, a nie inna zapowiedź) :>
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
ten jebany karski to już po samym ryju wygląda na takiego pijaka, przygłupa i złodzieja, że nic nie trzeba dodawać. archetyp
-
- w mackach Zła

no ten to ma dopiero ryja :( szlachetny i bardzo uczciwy obywatel :))))))
-
o... tusk to jest taki skurwysyn, że proszę siadać. wiadomo, ze kłamca największy, ale zawsze z wszystkiego tak ślicznie wybrnie, że motłoch pomyśli: "o kurwa, on przecież ma rację. tak mądrze nam to wszystko wyjaśnił" nawet chujowi trochę zazdroszczę. umie się w życiu ustawić
- Ascetic

https://www.money.pl/gospodarka/inflacj ... 9105a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ja się pytam jak to możliwe jest? jak jedna z istotnych składowych (kosztów wytworzenia produktów) tj. koszty pracy rosną. paliwa też nie tanieją. raczej.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
Statystyka ;)Ascetic pisze: ja się pytam jak to możliwe jest? jak jedna z istotnych składowych (kosztów wytworzenia produktów) tj. koszty pracy rosną. paliwa też nie tanieją. raczej.
Celem życia nie jest przeżycie.