Kącik Kulinarny v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Kącik Kulinarny v.2
Zeby tylko przez to cudowanie nie skonczyl jak Pat O'Brien....
woodpecker from space
-
- mistrz forumowej ceremonii
Piwa piłem różne i z różnymi ludźmi. Musiałbym osobny wątek założyć, ale pewnie i tak by wycięli przy okazji.Triceratops pisze:A to nie ty piles piwo bezglutaminianowe?
- Sybir
Bez obaw, kol. est. Obiecuję, że jeśli taki wątek powstanie, wytnę go bez okazji.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
A Triceps już zacierał ręce :/
- vicek
- zahartowany metalizator
Ble nienawidzę Ramzesów.maciek z klanu pisze:Well dony najlepszeozob pisze:I gadaj ze zjebem, ktory pewnie Jada well dony. (:
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Jak odpakuję prezent to napiszę.nicram pisze:Poproszę o recenzję tych sosów.SadoGoat666 pisze:Zachęcony wcześniejszymi postami zakupiłem sobie taki zestawik pod choinkę. Bardzo ciekaw jestem tych sosików
Te sosy chyba tylko na allegro dystrybuują. W każdym razie ja tam brałem.Triceratops pisze:Dajcie namiar do sklepa, tez se zakupie
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Ja się zaopatruje głównie na badziepieklo.pl i ostrakuchnia.pl
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Triceratops
Dzieki koledzy, w przerwach miedzy glodowkami pierdolne sobie czyszczenie komina i trzepanie dywanow na ostro.
woodpecker from space
- maciek z klanu
Proponowałem ci triceps żebyś mnie odchudził to się nie odezwałeś. Słabo. Więc się nie madruj. Oferta aktualna
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Triceratops
Widzialem, ale nie lubie publicznych przedstawien, karkas mi proponowal to samo. Nie robie tego dla fejmu w internetach
woodpecker from space
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Na forum co do zasady poświęconym muzyce, posty poświęcone muzyce stanowią u Tricepsa między 2 a 3% jego postów :D
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- maciek z klanu
Bez żadnego fejmu, nawet wyników nie trzeba publikowacTriceratops pisze:Widzialem, ale nie lubie publicznych przedstawien, karkas mi proponowal to samo. Nie robie tego dla fejmu w internetach
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
Dokładnie Triceps, nie rób tego dla fejmu, zrób to dla bdb kolegi maćka! :-)maciek z klanu pisze:Bez żadnego fejmu, nawet wyników nie trzeba publikowacTriceratops pisze:Widzialem, ale nie lubie publicznych przedstawien, karkas mi proponowal to samo. Nie robie tego dla fejmu w internetach
all the monsters will break your heart
-
przestań jeść węglowodany. tak za 2-3 miesiące będziesz szczupłymaciek z klanu pisze:Bez żadnego fejmu, nawet wyników nie trzeba publikowacTriceratops pisze:Widzialem, ale nie lubie publicznych przedstawien, karkas mi proponowal to samo. Nie robie tego dla fejmu w internetach
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
No nie wiem, nie znam się, ze wsi jestem, ale wydaje mi się, że wystarczy po prostu trochę się ruszać. Ja całe życie grałem w piłkę, póki kolano mi nie strzeliło, teraz zostało jedynie machanie żelastwem, a wpierdalm wszystko oprócz czekolady, za którą jakoś nie przepadam.
-
tak. aktywność fizyczna jest ważna i potrzebna. dodatkowo jak chodzi o mnie, to po prostu taka naturalna i jakby oczywista. chuj mnie strzela kiedy przez parę dni zmuszony jestem do siedzenia w czterech ścianach i czuję się źle i niekomfortowo. natomiast jeśli chodzi o jedzenie, to tak jak napisałem wyżej. kuzyn w ten sposób stracił z 30 kg nie ruszając sie w ogóle. chyba że do kibla :)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Jedyna słuszna dieta, nie jeść przez kilka lat a tylko w weekendy raczyć się bimbrem.
Jebać żuli.
- Triceratops
Kiedys bylo 95% ale fakt, cos w tym jest ;D Co prawda latwo moge dobic do 25% wklejajac durne peany typu "Overkill miszcze, Slayer Bogi, Nergal huj" ale faktem jest, ze zmeczenie materialu nastapilo u mnie juz dawno i mi sie nie chce gadac o tak subkiektywnych sprawach jak odbior muzyki.DeadButDreaming pisze:Na forum co do zasady poświęconym muzyce, posty poświęcone muzyce stanowią u Tricepsa między 2 a 3% jego postów :D
woodpecker from space
- Oferma

Przyszło maleństwo, za chwile ide testować. Pachnie świetnie, w konsystencji jest radszy, coś jak Tabasco albo Ass Reaper. Z Tabasco łączy go jeszcze wyraźna octowa nuta.
ED.
Chyba najsmaczniejszy sos z ostatnio branych skurwieli. Nie taki kosior, jak Chupacabra, ale swoją moc zdecydowanie trzyma. Podwójna zawartośc świeżego Trinidad Scorpiona zdecydowanie robi tutaj robotę. Poza tym faktycznie poza ostrością ma całe mnóstwo smaków, które bardzo fajnie podkreśliły w tym wypadku kurczaka z ryżem i warzywami. Jakby ktoś chciał se wypalić morde z klasą, polecam od serca.
- Oferma

Z opisu wynikało, że to będzie prawdziwy zawodnik, ale powiem szczerze, że mgłby byc ostrzejszy.... Ghost peppery dodają charakterystycznej goryczki, ocet kwaskowości, jest nieźle przyprawiony, Bardziej wytrawny w smaku, niz testowany niedawno Cauterizer i bardzo smaczny, ale trochę mnie rozczarował.