IN FLAMES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- metanoll
- zaczyna szaleć
- Chlastator
- zaczyna szaleć
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
-
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Chlastator[/i]
Czy pojęcie 'konkretna muzyka" odnosi się tylko death metalu? Czy jak coś nie napierdala i nie ryczy z głośników, to już nie jest konkretne? [/quote]
Nie koniecznie nie do death metalu.Moze byc grind. thrash. ewentualnie black.Ze szwecji sa takie zespoly jak Regurgitate,Soils of fate, Nasum, Vomitory czy kultowy Dismember. Szkoda mi czasu na słodkie gluty ala in flames.
Czy pojęcie 'konkretna muzyka" odnosi się tylko death metalu? Czy jak coś nie napierdala i nie ryczy z głośników, to już nie jest konkretne? [/quote]
Nie koniecznie nie do death metalu.Moze byc grind. thrash. ewentualnie black.Ze szwecji sa takie zespoly jak Regurgitate,Soils of fate, Nasum, Vomitory czy kultowy Dismember. Szkoda mi czasu na słodkie gluty ala in flames.
- h4des
- świeżak
Ja głosowałem za Clayman. Moim zdaniem najlepiej przedstawia styl muzyków. Szanuję zespół i mam wielki szacunek dla Jespera Stroblanda, moim zdaniem jeden z najlepszych guitarmanów.
Co sądzicie o płycie Come Clarity? Moim zdaniem tak popowej papki to jeszcze nigdy nie zrobili. Jak zobaczyłem ich frontmana na koncercie (jakiś mniejszy, chyba dla MTV), to mnie rozpierdoliło zupełnie. Dredy, ciuszki jakby zdjęte z Justina Timberlake'a. Nie zdziwię się, jak jakaś różowa nastolata powiesi ich plakat na ścianie. Kurwa, szkoda, bo zespół ma ogromne możliwości, ale żeby tak się dać spedalić...
Co sądzicie o płycie Come Clarity? Moim zdaniem tak popowej papki to jeszcze nigdy nie zrobili. Jak zobaczyłem ich frontmana na koncercie (jakiś mniejszy, chyba dla MTV), to mnie rozpierdoliło zupełnie. Dredy, ciuszki jakby zdjęte z Justina Timberlake'a. Nie zdziwię się, jak jakaś różowa nastolata powiesi ich plakat na ścianie. Kurwa, szkoda, bo zespół ma ogromne możliwości, ale żeby tak się dać spedalić...
-
- rasowy masterfulowicz
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Duban
- weteran forumowych bitew
Jako ostatni słyszałem 'Clayman' i właściwie tylko ten album z ich dorobku jako tako pamiętam. 2 poprzednie kurzą się na półce kilka lat dłużej. W ogóle jakoś nie mam parcia na to granie. A poza tym zawsze wolałem At The Gates.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.