Jasne, jakiś debiut BM powinien mieć taką sprzedaż :)Gore_Obsessed pisze:Według Wikipedii około 30-31 milionów.
RIAA już 10 lat temu potwierdziła sprzedaż 18 milionów w samych Stanach, a na Świecie było to wówczas 28 milionów.
Tu info z lipca ubiegłego roku.
"The biggest-selling debut album of all time" - info z Rolling Stone.
METALLICA w '92 r była WIELKA, ale musieli uznać pierwszeństwo Gunsów na wspólnej trasie, zwłaszcza kiedy tamci dołożyli obie części "Use your illusion".
Niezłą pozycję muszą mieć w Stanach...
Ale gupi ci amerykanie...
GUNS N' ROSES - Chinese Democracy [200?]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GUNS N' ROSES - Chinese Democracy [200?]
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
"BM" w sensie black metalowy? : ) Nie przesadzajmy. Żeby jednak najbardziej spektakularnym debiutem w historii muzyki była płyta nagrana przez zespół z TAKIM frontmanem, którego skrzeki brzmią jak miks godowych nawoływań poirytowanej ropuchy na progu menopauzy ze zniewieściałym, kozim vibrato* jakiegoś wypierdka rodem z eliminacji do "Mam talent!"? "Gust" masowy wygrywa po raz kolejny.
* - © by CeZik
* - © by CeZik
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, bm to black metal.Gore_Obsessed pisze:"BM" w sensie black metalowy? : ) Nie przesadzajmy. Żeby jednak najbardziej spektakularnym debiutem w historii muzyki była płyta nagrana przez zespół z TAKIM frontmanem, którego skrzeki brzmią jak miks godowych nawoływań poirytowanej ropuchy na progu menopauzy ze zniewieściałym, kozim vibrato* jakiegoś wypierdka rodem z eliminacji do "Mam talent!"? "Gust" masowy wygrywa po raz kolejny.
* - © by CeZik
To świetna płyta, chciałbym taki
debiut rockowy usłyszeć w obecnych czasach.
Różnych Muse, czy Volbeat nie jestem w stanie słuchać. Albo Nocny Kochanek, czy Scream Maker, dziękuję za takie płyty, wolę klasyki.
-
- zahartowany metalizator
-
- zaczyna szaleć
Jeśli nie ironizujesz, to się chyba pierwszy raz na tym forum z Tobą zgodzę :DMedard pisze:
To świetna płyta, chciałbym taki
debiut rockowy usłyszeć w obecnych czasach.
Różnych Muse, czy Volbeat nie jestem w stanie słuchać. Albo Nocny Kochanek, czy Scream Maker, dziękuję za takie płyty, wolę klasyki.