MALIGN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
- uglak
- COFFIN
Re: MALIGN
Wywiad:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Myślałem, że może wspomni coś o pełnym albumie:/
" onclick="window.open(this.href);return false;
Myślałem, że może wspomni coś o pełnym albumie:/
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
Słaba ta ostatnia epka.
- COFFIN
http://www.bardomethodology.com/article ... 14/malign/" onclick="window.open(this.href);return false;Interview from Issue #9 - 2015 of Sweden Rock Magazine is now translated into English
- COFFIN
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- COFFIN
Nie. Czekam na koszulkę CDG i to chyba koniec merchu na jakiś czas.
Można jeszcze dostać te:

Można jeszcze dostać te:

- COFFIN
Takie info dostałem odnośnie wersji CD:
MALIGN pisze:
Hails!
There is no releasedate set for it at the moment.
We Are hoping to get it done before summer 2017 with a special bonustrack or two. Any news will certainly be announced on the Facebook page as soon as it is time.
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- weteran forumowych bitew
Przysiadłem trochę ostatnimi czasy do tej nowej epki i jestem kurwa zawiedziony.
Fireborn i Divine Facing to materiały wybitne, wizjonerskie, obok epy OFERMOD i jedynki FUNERAL MIST fundamentalne dla kierunku jaki blaxck metal obrał na całą pierwszą dekadę dwudziestego pierwszego wieku, a A Sun To Scorch to po prostu taki o relygyjny black metal któremu trudno coś zarzucić, bo mimo iż jest to poprawne, to brakuje tego żaru wiary czy po prostu ognia w graniu (którego na tamtych epkach zdecydowanie nie brakowało). Siakieś to takie grzeczne i przyjazne, leci, leci właściwie tyle :< gdybym nie wiedział że to MALIGN to pewnie bym wzruszył rękami i poszedł sobie dalej.
Mam nadzieję, że pełniaka kiedyś wydadzą, ale obawiam się, że to może być taki sam przypadek jak z OFERMOD - najpierw taki strzał, że wszystkich wywala z butów, a na pełnych płytach już maksymalne przeciętniactwo, prawdopodobnie wywołane zbyt dużą przerwą między pierwszymi materiałami a LP.
Fireborn i Divine Facing to materiały wybitne, wizjonerskie, obok epy OFERMOD i jedynki FUNERAL MIST fundamentalne dla kierunku jaki blaxck metal obrał na całą pierwszą dekadę dwudziestego pierwszego wieku, a A Sun To Scorch to po prostu taki o relygyjny black metal któremu trudno coś zarzucić, bo mimo iż jest to poprawne, to brakuje tego żaru wiary czy po prostu ognia w graniu (którego na tamtych epkach zdecydowanie nie brakowało). Siakieś to takie grzeczne i przyjazne, leci, leci właściwie tyle :< gdybym nie wiedział że to MALIGN to pewnie bym wzruszył rękami i poszedł sobie dalej.
Mam nadzieję, że pełniaka kiedyś wydadzą, ale obawiam się, że to może być taki sam przypadek jak z OFERMOD - najpierw taki strzał, że wszystkich wywala z butów, a na pełnych płytach już maksymalne przeciętniactwo, prawdopodobnie wywołane zbyt dużą przerwą między pierwszymi materiałami a LP.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- COFFIN
'Tiamtu' jest bardzo dobre, stężenie grobu dość spore - głównie dzięki wokalom Jonasa. Wiele razy pisałem, że na początku też miałem wrażenie rozczarowania, ale to były pozory.kenediusze pisze:
taki sam przypadek jak z OFERMOD - najpierw taki strzał, że wszystkich wywala z butów, a na pełnych płytach już maksymalne przeciętniactwo, prawdopodobnie wywołane zbyt dużą przerwą między pierwszymi materiałami a LP.
-
Nie no, można tego posłuchać, ale do Mysterion Tes Anomias startu jednak nie ma. Thaumiel nie daje rady mocno, a Serpents Dance nie słuchałem to nie wiem.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
A mnie tam się podoba. To jest taki podręcznikowy wręcz religijny bm czyli coś co wyszło z mody już dobre kilka lat temu. Ale jako, że to jedni autorów tych podręczników to na nic się nie muszą silić ani z nikim ścigać. I to słychać.kenediusze pisze:Przysiadłem trochę ostatnimi czasy do tej nowej epki i jestem kurwa zawiedziony.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- COFFIN
Ciekawy jestem, co to za bonusowe kawałki będą. Może nagrali coś więcej.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Tak to Kolega trafnie podsumował, że nie ma nic do dodania, jak tylko zgodzić się w pełnej rozciągłości. Cienki materiał, bez werwy totalnie.kenediusze pisze:Przysiadłem trochę ostatnimi czasy do tej nowej epki i jestem kurwa zawiedziony.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- COFFIN
- maciek z klanu
Mało co ma start do tego materiałukenediusze pisze:Nie no, można tego posłuchać, ale do Mysterion Tes Anomias startu jednak nie ma.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
Oby duży album:
It has been a quarter of a century since Malign was formed. Our salutes to new and old supporters. More to come!
Stay tuned for 2020.
- Bohdan
O, ciekawe...ale pewnie wznowią demo+Livextirpation na kasecie i tyle...