POlitykowanie

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: POlitykowanie

04-01-2019, 10:47

mistrzsardu pisze:
Ascetic pisze: ja się pytam jak to możliwe jest? jak jedna z istotnych składowych (kosztów wytworzenia produktów) tj. koszty pracy rosną. paliwa też nie tanieją. raczej.
Statystyka ;)
kreatywna:-) ?
Poro
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

04-01-2019, 12:41

https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju ... 97073.html" onclick="window.open(this.href);return false;
fajny prezent dla totalnej opozycji :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-01-2019, 12:59

Z Fafluna byla beka na fb, jakas jego kolezanka pisala, ze prosil ja o przekonwertowanie pliku doc w pdf...minister cyfryzacji kurwa. Ogolnie niezly strzal w kolano, opozycja dostala darmowe paliwo do wyborow.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

04-01-2019, 13:02

ja bym sie nie cieszyl - takie pseudo-afery zawsze sluza politykom do przepchniecia czegos powazniejszego.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
zahartowany metalizator

04-01-2019, 13:07

Szkoda, że z taką dykcją nie zrobili go rzecznikiem rządu :-)
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

04-01-2019, 13:08

Triceratops pisze:Z Fafluna byla beka na fb, jakas jego kolezanka pisala, ze prosil ja o przekonwertowanie pliku doc w pdf...minister cyfryzacji kurwa. Ogolnie niezly strzal w kolano, opozycja dostala darmowe paliwo do wyborow.
I z pewnością, jak zawsze zresztą, umiejętnie ten "prezent" wykorzysta hehe.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Hatefire

04-01-2019, 13:43

Eeee tam. Hitem dnia nie jest ten wicemister ds Nazyfikacji Polski, ale poseł Czarnecki, syn posła Czarneckiego. Zastał on przyjaciela rodziny w nazbyt przyjaznych stosunkach z własną żona, na jego własnej kanapie, w swoim domu, i postanowił rozwiązać problem wzorując się Vargu Vikernesie :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Sybir

04-01-2019, 13:52

Wczoraj opowiedziałem tę historię moim starym v2.0 - nie chcieli mi uwierzyć :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic

04-01-2019, 14:34

Hatefire pisze:Eeee tam. Hitem dnia nie jest ten wicemister ds Nazyfikacji Polski, ale poseł Czarnecki, syn posła Czarneckiego. Zastał on przyjaciela rodziny w nazbyt przyjaznych stosunkach z własną żona, na jego własnej kanapie, w swoim domu, i postanowił rozwiązać problem wzorując się Vargu Vikernesie :-D
fajne story*. taki cuckold bez finału, że tak powiem ;-)

i to wszystko w moim bliskim sąsiedztwie ;-) (no jakiś pewnie z kilometer albo i dwa a może i trzy nas dzieli, choć jak to się działo to mogłem być mniej niż kilometer wówczas). i to wszystko się działo w centralnym punkcie lemingostwa wszelakiego i złego tego jedynego ;-) tak na marginesie fascynujące jest jak to miejsce ogniskuje. kogo ja tam nie widuję. byłego ministra rolnictwa, aktualnie europosła. Pana politykiera z blond siwym włosem co miał swój udział w jednych z lepszych odcinków "UHA PRESESA". Pana Marszałka Senatu. córkę Pana prezydenta. i Panowie dziennikarze nie tylko z TVNzło są. i Panie. i celebryci wszelakiej maści. od kulturystów celebrytów po tych mniejszych celebrytów. i nawet w biedronce ich widzę. i w warzywniaku. ach ten wielki świat. a pośrodku tego całego bajzla(u) jebitna wyciskarka do cytrusów se stoi i łypie na te całe towarzystwo. chyba przychylnie łypie bo zapindalają tam od lewa do prawa na modlitwy i czary mary wszelakie.

* wyczuwam w tym story małą rywalizacje z synem podlaskiego króla disco-polo. nie mylić z wiadomym podlaskim rozrabiaką. dla jasności Zenon junior trochę broi. junior europosłowy trochu też. i tu ta rywalizacja widoczna jest. a od tatusiów lanie będzie. albo brak kiszonkowego.
Poro
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

04-01-2019, 15:15

Hatefire pisze:Eeee tam. Hitem dnia nie jest ten wicemister ds Nazyfikacji Polski, ale poseł Czarnecki, syn posła Czarneckiego. Zastał on przyjaciela rodziny w nazbyt przyjaznych stosunkach z własną żona, na jego własnej kanapie, w swoim domu, i postanowił rozwiązać problem wzorując się Vargu Vikernesie :-D
Eee tam, chyba nie było tak źle. Lekkie skaleczenie ręki. Poseł trzeźwy jak świnia, żona wstawiona, "przyjaciel" najebany jak świnia. Nic wielkiego się nie stało, nawet mi go (chyba po raz pierwszy) tak zwyczajnie, po ludzku żal.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

04-01-2019, 15:28

trzeźwy jak świnia i za nóż? to dobrze, że najebany nie był bo pewnie byłaby taka jatka, że chałupy przez kolejny rok by nie doczyścili:)
Awatar użytkownika
Ascetic

04-01-2019, 15:32

nagrobek pisze:trzeźwy jak świnia i za nóż? to dobrze, że najebany nie był bo pewnie byłaby taka jatka, że chałupy przez kolejny rok by nie doczyścili:)
trzeźwy* pewnie i tak. ale, jakoś w tych denuncjacjach internetowych ani dudu na temat innych umilaczydniadoczesnego.

no i te reputejszyn po całym zajściu .... na pięterku kima a kato-żona bara-bara z przyjacielem rodziny. słabo tak z kolegami się na piwo umówić będzie bez zbędnych podśmiehujek.

* alkoholowo.
Ostatnio zmieniony 04-01-2019, 15:37 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Sybir

04-01-2019, 15:33

Właśnie - stan trzeźwości działa na jego niekorzyść czy jednak nie?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
uglak

04-01-2019, 16:01

Z relacji żony wynika, że w czasie awantury jej mąż ranił ich gościa. Druga wersja, męża, który zaprzecza, aby doszło do scysji z użyciem siły fizycznej, i trzecia wersja, mężczyzny poszkodowanego, który mówi, że nic nie pamięta - powiedział dziennikarz tvn24.pl Robert Zieliński.
dobra impreza :D
Guilty of being right
BOLEK
weteran forumowych bitew

04-01-2019, 18:33

ursus pisze:Obrazek
no ten to ma dopiero ryja :( szlachetny i bardzo uczciwy obywatel :))))))
pasowałby do awatara Ascetic w miejsce prosiaka
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
535

05-01-2019, 20:44

Tymczasem w Obrzydłówku, kolejne podejście. Robimy ankietę? Ja mówię, że ponownie zadowolą się byle gównem, tradycyjnie pękną i wrócą pod koce sprawdzać przy świecach klasówki oraz szlaczki pod tematami.

https://dziennikbaltycki.pl/strajk-gene ... r/13783065" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
uglak

06-01-2019, 10:28

Ktoś zhackował prawie wszystkich niemieckich polityków i udostępnił ich dane w sieci
https://niebezpiecznik.pl/post/olbrzymi ... olitycznej" onclick="window.open(this.href);return false;
wyglada jak ostrzezenie
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Ascetic

08-01-2019, 22:32

Obrazek

Obrazek
Poro
Awatar użytkownika
uglak

11-01-2019, 19:00

Obrazek

cudny skrot bedzie - idealny dla partii lewicowej ;-)
Guilty of being right
ODPOWIEDZ