KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Już piąty (5) stycznia, a panicz Sova nadal sobie zapewne grinczuje w najlepsze :/
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
FallenTemple, LSS, Wolfspell - syćko piknie !!
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Kupiłem dla kumpla na ebayu NUNSLAUGHTER - Angelic Dread, wydanie dwupłytowe na CD, nie powiem dość szybko przyszła paka, która wydawała mi się deko za duża jak na to co zamówiłem, i dobrze mi się wydawało bo w środku zamiast wydania CD było wydanie winylowe tylko zamiast 2 winyli był jeden za to żaden tam Nunslaughter tylko jakiś Gathaspar-Gathsoland EP. Napisałem do przygłupa, że nie do końca o to mi chodziło, po 5 minutach zwrot całej kasy bez jednego słowa wyjaśnienia. Debil (a raczej debile bo to chyba większa instytucja) działa pod nickiem rarewaves.

więc jakby ktoś szukał opakowania na owe winyle to chętnie odstąpię, nawet z zawartością

więc jakby ktoś szukał opakowania na owe winyle to chętnie odstąpię, nawet z zawartością
-
Wczoraj Sova mi napisał, że wrócił i potrzebuje chwilę żeby przefiltrować wszystkie wiadomości i ruszyć z realizacją zamówień.Sybir pisze:Już piąty (5) stycznia, a panicz Sova nadal sobie zapewne grinczuje w najlepsze :/
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jest dokładnie tak jak Heretyk pisze - loteria. Nie jest tak, że za każdym razem coś zjebią ale po odebraniu ostatnich dwóch zamówień uznałem, że pierdolę zamawianie winyli w agonii, zdjęcia wrzucałem już w tym temacie:Heretyk pisze:ileż razy już było pisane to tej agonii? ja tam zrobiłem kilkadziesiąt zamówień i bywało w chuj różnie. czasem perfekcja, czasem połamane pudełka a booklety ujebane bigosem i w ogóle przysłane nie to, co chciałem. czyli loteria zasadniczo

Z cd tak samo loteria - czasem spakowane porządnie, czasem wrzucone luzem do koperty.
-
- postuje jak opętany!
Czyli jedni piszą że winyle pakują solidnie, a cd to chujwi. Inni zupełnie odwrotnie. No doprawdy loteria :-)
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Pewnie zależy od tego kto pakuje ;)
-
i kto kupuje ;)
-
Kupował ktoś coś w iron pegasus ?
- Gall
Może nie biorę stamtąd hurtowo, ale jak sobie odliczę, wchodzi 60/40 z przewagą CD. Bywało, ze cedeki przychodziły w opłakanym stanie , z winylami zawsze było elegancko. Raz tylko placek wyglądał jak wytarzany w piasku, ale to raz-dwa załatwili.abstract pisze:Czyli jedni piszą że winyle pakują solidnie, a cd to chujwi. Inni zupełnie odwrotnie. No doprawdy loteria :-)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
- zaczyna szaleć
Tak, ostatnio brałem kilka winyli, z czystym sumieniem mogę polecić. Paka spakowana solidnie, koszty wysyłki niewygórowane (przynajmniej w moim przypadku) i bardzo dobry kontakt.PureHate pisze:Kupował ktoś coś w iron pegasus ?
- maciek z klanu
Dajcie się sovie wyhukac. Piękna zimę ma, siedzi pewnie na drzewie i wypatruje.Sybir pisze:Już piąty (5) stycznia, a panicz Sova nadal sobie zapewne grinczuje w najlepsze :/
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
Dla mnie to panicz Sova może fruwać tak długo, jak mu się żywnie podoba. A jak wróci, to i tak przejrzę jego ofertę - strona MVP jest jedną z pierwszych, jakie odwiedzam w ciągu dnia :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Czy płyta jest ich wydawnictwem i czy to nie jest wina folii zaciągniętej za bardzo?Pytam bo to jedyny raz kiedy w zamówieniu takie coś miałem (reklamacja błyskawica)? Poza tym zawsze super.A też kilkadziesiąt zamówieńrmk pisze:Jest dokładnie tak jak Heretyk pisze - loteria. Nie jest tak, że za każdym razem coś zjebią ale po odebraniu ostatnich dwóch zamówień uznałem, że pierdolę zamawianie winyli w agonii, zdjęcia wrzucałem już w tym temacie:Heretyk pisze:ileż razy już było pisane to tej agonii? ja tam zrobiłem kilkadziesiąt zamówień i bywało w chuj różnie. czasem perfekcja, czasem połamane pudełka a booklety ujebane bigosem i w ogóle przysłane nie to, co chciałem. czyli loteria zasadniczo
Z cd tak samo loteria - czasem spakowane porządnie, czasem wrzucone luzem do koperty.
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Nie, po prostu winyle były chujowo zapakowane. Reszta zamówienia wygląda podobnie.aniola pisze:Czy płyta jest ich wydawnictwem i czy to nie jest wina folii zaciągniętej za bardzo?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
już jestem !maciek z klanu pisze:Dajcie się sovie wyhukac. Piękna zimę ma, siedzi pewnie na drzewie i wypatruje.Sybir pisze:Już piąty (5) stycznia, a panicz Sova nadal sobie zapewne grinczuje w najlepsze :/

- SODOMOUSE
^ A kuku!!!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Pagan. pierwsze zamówienie od dłuższego czasu i widzę, że nic się tam nie zmienia. 10/10 znaczy się
- maciek z klanu
Sova jak zwykle. Klasa.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Pagan rec. wzorowo.