BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

Re: BATUSHKA - SENSATIONAL ORTHODOX BLACK DOOM METAL

07-01-2019, 09:31

Sova pisze:aa, czyli teraz Pan K. jest ok, bo zainwestował w chuj kasy w zespół B. i mu się należy ? To co było wcześniej ( dłuuuga lista oszukanych klientów, distr, producentów merchu, płyt CD, okładek do winyli itd. ) idzie w zapomnienie? rozumiem, dziękuję, postoję.
dla mnie to troche niezrozumiale rozumowanie - czy to ze Pan Hitler byl chujem automatycznie oznacza, ze Pan Stalin byl ok?
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

07-01-2019, 09:36

Proponuję sondę co jest śmieszniejsze:
a) afera Batuszki
b) sytuacja w Wiśle Kraków
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

07-01-2019, 10:10

Triceratops pisze:
Sova pisze:aa, czyli teraz Pan K. jest ok, bo zainwestował w chuj kasy w zespół B. i mu się należy ? To co było wcześniej ( dłuuuga lista oszukanych klientów, distr, producentów merchu, płyt CD, okładek do winyli itd. ) idzie w zapomnienie? rozumiem, dziękuję, postoję.
Rozpatrujemy konkretna sytuacje a nie caloksztalt przeciez. Jezeli ktos jest skonczonym hujem, ale pewnego dnia da suchara zebrzacemu rumunowi, to tego dnia zachowal sie ok i nie byl hujem.
odnoszę się też do tego wywiadu:
http://soundrive.pl/article/1331/krysiu ... m-batushki" onclick="window.open(this.href);return false;

"Stoi za tym kilka osób, a przede wszystkim stoję za tym ja, jako główny inwestor"

główny inwestor :)
Awatar użytkownika
Medard

07-01-2019, 10:12

535 pisze:No nie. Sytuacja we Wiśle jest nie do przebicia.
To jednak inna liga, a skandalem jest brak reakcji organów ścigania na wyprowadzanie pieniędzy z klubu.
Bo kasa za bilety na mecze wpływała, tylko trafiała w dziwne miejsca.
Awatar użytkownika
Sybir

07-01-2019, 10:51

Triceratops pisze:Nagle wjezdza Lykantrop, caly na czerwono, okazuje sie, ze naprawde jest komornikiem, i ma misje: wytrzepac pana D a przy okazji odplacic innemu panu, ktory mu zajrzal w majtki choc nie powinien.....
Lykan, przyzywam Cię! Nadszedł czas pomsty! Czas, by powstać i rachunki równać krzywd!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

07-01-2019, 10:58

Sova pisze:
Triceratops pisze:
Rozpatrujemy konkretna sytuacje a nie caloksztalt przeciez. Jezeli ktos jest skonczonym hujem, ale pewnego dnia da suchara zebrzacemu rumunowi, to tego dnia zachowal sie ok i nie byl hujem.
odnoszę się też do tego wywiadu:
http://soundrive.pl/article/1331/krysiu ... m-batushki" onclick="window.open(this.href);return false;

"Stoi za tym kilka osób, a przede wszystkim stoję za tym ja, jako główny inwestor"

główny inwestor :)
Mnie to szczerze mowiac nie smieszy jezeli takie sa fakty a coraz wiecej faktow wskazuje, ze tak wlasnie bylo. Tamten nie chcial nic podpisywac i tylko brac kase pod stolem nie ryzykujac nic, grajac i nagrywajac na sprzecie zafundowanym przez tego inwestora. Pisze to jako osoba bezstronna, bo w sumie mnie ta batuszka ani ziebi ani grzeje, nie moja orbita zainteresowan jak i cala dzialalnosc tego barta i jego stajni czy wytworni czy co tam.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

07-01-2019, 11:20

Ja mam wyjebane mocno na obie strony konfliktu. Nie znam tego Krzyśka i pewnie kilka poruszonych spraw miało miejsce, co działa na jego niekorzyść.
Jednak nie potrafię przejść obojętnie wobec obłudy, jaką były właściciel whp zaserwował z tym wywiadzie. Aby inwestować kasę ( i oczekiwać akceptacji lub nawet poklasku) trzeba najpierw oddać szmal z poprzedniego biznesu i na kolanach przeprosić.
Awatar użytkownika
Hatefire

07-01-2019, 11:44

Krzysiu złożył wyjaśnienia, żebyśmy się nie martwili. Generalnie ulotnił się fejsa z powodu rządów PiSu, polityki energetycznej i rowerzystów. To ostatnie przeważyło, bo jak wiadomo wszystkiemu są winni są Żydzi i cykliści :-)
Kochani, dziękuję za zylion wiadomości na privku. Nikt mnie nie zbanował, sam zamroziłem tamto konto z dwóch powodów:
- zlot trolli z fejkowych, nowych kont (ha, wieloletni księgowy i doradca), poziom absurdu zbyt wysoki jak dla mnie i już ręce opadają do samej ziemi. Jeśli ktoś uważa, ze grajkom prowadzi się ewidencje ksiegowe to tłumaczenie tego jest ponad moje siły. Nie mówiąc o doradzaniu "wspólnikowi" zespołu, któremu życzyło się szybkiego wywalenia na ryj. Geniusz zła!
- jestem zmęczony tym wszystkim, tzw. sceną, życiem politycznym, porąbanymi pomysłami PiSu, ruchami miejskimi, rowerzystami, roszczeniowymi madkami, kibicami, zwolennikami węgla w energetyce i downsizingu w silnikach benzynowych i masą innych zjawisk. Postanowiłem od tego czasu całą swoją energię poświecać temu, co w moim życiu najważniejsze.
Kontakt przez messengera ze starego konta jak coś. Na feja będę logował się sporadycznie na to konto tylko jak będzie coś do wrzucenia na walla labelu.
Buziaki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

07-01-2019, 11:45

nie mam talentu muzycznego a zawsze chciałem mieć swoją kapele bm, teraz wiem, że mogę zostać inwestorem :D
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Bohdan
weteran forumowych bitew

07-01-2019, 11:53

To nie wystarczy, trzeba mieć też wtyki u kowala.
535

07-01-2019, 11:57

Kurwa. Na tym fejsbuku to się naprawdę dramaty ludzkie rozgrywają. Pierdolę to gówno zakładać.
Pelson
rasowy masterfulowicz

07-01-2019, 12:04

Bohdan pisze:To nie wystarczy, trzeba mieć też wtyki u kowala.
Kowala od biedy zrozumiem, wszak to też branża metalowa. Najpierw trzeba blackowego krawca obstalować, a z tym może być trudno, nie każdy ma koszerne papiery.
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Awatar użytkownika
uglak

07-01-2019, 12:13

jestem zmęczony tym wszystkim, tzw. sceną, życiem politycznym, porąbanymi pomysłami PiSu, ruchami miejskimi, rowerzystami, roszczeniowymi madkami, kibicami, zwolennikami węgla w energetyce i downsizingu w silnikach benzynowych i masą innych zjawisk.
wystarczy tak po prostu wylogowac sie z facebooka, zeby wszystkie problemy zniknely? powinien ktos zrobic reklame z cyklu "XXX go nienawidza! znalazl prosty sposob jak..."
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Hatefire

07-01-2019, 12:19

Wizualizuję sobie jak się miota po pokoju, kopie w meble i wrzeszczy "kurwa mać jebany downsizing silników benzynowych, nie wytrzymam tego, ja pierdolę jak mnie to wkurwia". :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
choloKAŁst
zaczyna szaleć

07-01-2019, 12:59

A tak w ogóle co stało się z tzw Loza, jakoś nie do śmiechu chłopakom? Nikt składek nie zbiera? Głos Loży-nie mówię tu o jej szefie- wniosłby wiele do debaty publicznej...
Antysemityzm jest nie do zaakceptowania. Duchowo wszyscy jesteśmy Semitami. - Pius XI
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

07-01-2019, 13:33

Hatefire pisze:Krzysiu złożył wyjaśnienia, żebyśmy się nie martwili. Generalnie ulotnił się fejsa z powodu rządów PiSu, polityki energetycznej i rowerzystów. To ostatnie przeważyło, bo jak wiadomo wszystkiemu są winni są Żydzi i cykliści :-)
Kochani, dziękuję za zylion wiadomości na privku. Nikt mnie nie zbanował, sam zamroziłem tamto konto z dwóch powodów:
- zlot trolli z fejkowych, nowych kont (ha, wieloletni księgowy i doradca), poziom absurdu zbyt wysoki jak dla mnie i już ręce opadają do samej ziemi. Jeśli ktoś uważa, ze grajkom prowadzi się ewidencje ksiegowe to tłumaczenie tego jest ponad moje siły. Nie mówiąc o doradzaniu "wspólnikowi" zespołu, któremu życzyło się szybkiego wywalenia na ryj. Geniusz zła!
- jestem zmęczony tym wszystkim, tzw. sceną, życiem politycznym, porąbanymi pomysłami PiSu, ruchami miejskimi, rowerzystami, roszczeniowymi madkami, kibicami, zwolennikami węgla w energetyce i downsizingu w silnikach benzynowych i masą innych zjawisk. Postanowiłem od tego czasu całą swoją energię poświecać temu, co w moim życiu najważniejsze.
Kontakt przez messengera ze starego konta jak coś. Na feja będę logował się sporadycznie na to konto tylko jak będzie coś do wrzucenia na walla labelu.
Buziaki.
Tja... Najsampierw Krzysiu publikuje filmik, z którego wynika, że sytuacja jest zero-jedynkowa. K. jest be, D. jest jak trzeba. Wychodzą na światło dzienne informacje, wg których i D. zmoczył dupę. Zaczyna się gownoburza, ktorą Krzyś sam skutecznie podsycił, a teraz chowa głowę w piasek, bo sam oberwał ochłapem klocka.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
dzik
zahartowany metalizator

07-01-2019, 14:00

Medard pisze:
535 pisze:No nie. Sytuacja we Wiśle jest nie do przebicia.
To jednak inna liga, a skandalem jest brak reakcji organów ścigania na wyprowadzanie pieniędzy z klubu.
Bo kasa za bilety na mecze wpływała, tylko trafiała w dziwne miejsca.
Organy ścigania pewnie nic nie zrobią, Władza wspiera po cichu działania tzw. środowisk kibicowskich, uważając ich za prawdziwych patriotów i potencjalnych obrońców narodu. Każda afera jest szybciutko zamiatana pod dywan i kończy się na gadaniu, jak zwykle. (Afera z kibolami Legii, którzy zrobili "porządek" z piłkarzami wracającymi z meczu wyjazdowego, bardzo prędko ucichła i umarła śmiercią naturalną)
Sorry, w sumie to trochę nie na temat.
dobry kościół to kościół spalony
Awatar użytkownika
Sybir

07-01-2019, 14:28

Gall pisze:Tja... Najsampierw Krzysiu publikuje filmik, z którego wynika, że sytuacja jest zero-jedynkowa. K. jest be, D. jest jak trzeba. Wychodzą na światło dzienne informacje, wg których i D. zmoczył dupę. Zaczyna się gownoburza, ktorą Krzyś sam skutecznie podsycił, a teraz chowa głowę w piasek, bo sam oberwał ochłapem klocka.
Afera z Lykanem również skończyła się ewakuacją KS z forum.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

07-01-2019, 14:30

choloKAŁst pisze:A tak w ogóle co stało się z tzw Loza, jakoś nie do śmiechu chłopakom? Nikt składek nie zbiera? Głos Loży-nie mówię tu o jej szefie- wniosłby wiele do debaty publicznej...
Rzeczywistość okazała się zbyt brutalna- PiS, węgiel , silniki, kibole, rozłam batushki(mimo składek)...nie ma się z czego śmiać.
Loża to były najbardziej żałosne heheszki w historii masterciula.
niech to miejsce niebawem zniknie
ODPOWIEDZ