Dokładnie tak było.byrgh pisze:
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: POlitykowanie
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Uzupełnię

The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
- wolff
- rasowy masterfulowicz
W sumie o co płacze?
Ludzie umierają a ten typ chyba też taki krystalicznie czysty nie był. W chuju to mam.
Żałoba zaś po jakimś szaraku to jeszcze większa beka. Cóż, przecież to mord polityczny haha.
Ludzie umierają a ten typ chyba też taki krystalicznie czysty nie był. W chuju to mam.
Żałoba zaś po jakimś szaraku to jeszcze większa beka. Cóż, przecież to mord polityczny haha.
Ostatnio zmieniony 15-01-2019, 21:10 przez wolff, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać żuli.
Szaraka powiadasz i że miał za uszami? Ja się nie znam, a co więcej w ogóle mnie to nie interesuje, może prócz jednego drobiazgu, że w cebulandii nie jest raczej standardem, a przynajmniej do tej pory nie było, że ktoś szlachtuje niczym świniaka, osobę publiczną w publicznym miejscu. No bo teraz pomyśl co by było, gdyby jakiś dres nieudacznik ożenił kosę czerwonemu profesorowi przy okazji pierwszej z brzegu imprezy... Niestety tak to działa i afera byłaby podobna, a przynajmniej podobnie prowadzona przez kurwy zwane popularnie dziennikarzami lub politykami. Mógłbyś się zdziwić, gdzie byśmy zaszli. Może nawet na Wawel?wolff pisze:W sumie o co płacze?
Inna sprawa , że dziwią mnie niektóre reakcje. Naprawdę uważacie, że nic wielkiego się nie stało, że to śmierć jak każda inna i że nie wkraczamy w jakiś mocno niepokojący wymiar? Cieszę się, że nie mam telewizji, ani fejsbuka, że nie czytam gazet, ani tłiterów. Wystarczy jednak, że zajrzę tutaj, albo usłyszę gdzieś w przelocie co "mówią ludzie", by wyobrazić sobie jakie szambo zostało uruchomione. Śmierć wrogom ojczyzny? Naprawdę? Czy mam ściągnąć z haczyka maczetę i położyć ją obok dźwigni zmiany biegów w moim polonezie, by w razie czego nie zostać z gołymi rękami?
- Lukass
- zahartowany metalizator
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
stado z ulicy, nie wie o co walczy. O to komuś chodziło, poczekajmy max 3 miesiące, zobaczymy efekty i "zwycięzców".
Odczekać, to jest pierwotna zasada, efekt (gówno) wypływa po czasie.
Odczekać, to jest pierwotna zasada, efekt (gówno) wypływa po czasie.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Rumburak
Naprawdę Cię to dziwi? Od niektórych wymagasz zdecydowanie zbyt wiele.535 pisze: Inna sprawa , że dziwią mnie niektóre reakcje. Naprawdę uważacie, że nic wielkiego się nie stało, że to śmierć jak każda inna i że nie wkraczamy w jakiś mocno niepokojący wymiar? Cieszę się, że nie mam telewizji, ani fejsbuka, że nie czytam gazet, ani tłiterów. Wystarczy jednak, że zajrzę tutaj, albo usłyszę gdzieś w przelocie co "mówią ludzie", by wyobrazić sobie jakie szambo zostało uruchomione. Śmierć wrogom ojczyzny? Naprawdę?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Zrozum, mam wyjebane na to co się stało, ot koleś miał pecha lub nie potrafił się obronić przed chorym chłopaczkiem.535 pisze:Szaraka powiadasz i że miał za uszami? Ja się nie znam, a co więcej w ogóle mnie to nie interesuje, może prócz jednego drobiazgu, że w cebulandii nie jest raczej standardem, a przynajmniej do tej pory nie było, że ktoś szlachtuje niczym świniaka, osobę publiczną w publicznym miejscu. No bo teraz pomyśl co by było, gdyby jakiś dres nieudacznik ożenił kosę czerwonemu profesorowi przy okazji pierwszej z brzegu imprezy... Niestety tak to działa i afera byłaby podobna, a przynajmniej podobnie prowadzona przez kurwy zwane popularnie dziennikarzami lub politykami. Mógłbyś się zdziwić, gdzie byśmy zaszli. Może nawet na Wawel?wolff pisze:W sumie o co płacze?
Inna sprawa , że dziwią mnie niektóre reakcje. Naprawdę uważacie, że nic wielkiego się nie stało, że to śmierć jak każda inna i że nie wkraczamy w jakiś mocno niepokojący wymiar? Cieszę się, że nie mam telewizji, ani fejsbuka, że nie czytam gazet, ani tłiterów. Wystarczy jednak, że zajrzę tutaj, albo usłyszę gdzieś w przelocie co "mówią ludzie", by wyobrazić sobie jakie szambo zostało uruchomione. Śmierć wrogom ojczyzny? Naprawdę? Czy mam ściągnąć z haczyka maczetę i położyć ją obok dźwigni zmiany biegów w moim polonezie, by w razie czego nie zostać z gołymi rękami?
Śmieszą mnie tylko te internetowe bule dupy bo jakiś politykier wyłapał kosę , mord polityczny jak chuj.
Nie tak dawno mieliśmy przykrą sprawę w Koszalinie, pięć młodych osób zeszło z tego świata i jakoś żałoby narodowej nie było.
Teraz jest bo lamusa zadźgano, przez chorą jednostkę, to również warto wspomnieć.
Jebać żuli.
- dzik
No przydałoby się, żeby ktoś pogonił Kurskiego i jego szajkę. Ale to się raczej nie uda.Lucek pisze:niestety ale walka z mediami to praktycznie samobój, nie ma na to mocnych, jedyne wyjście to ze jakaś większa liczba ludzi w końcu przejrzy na oczy i ich pogoni
dobry kościół to kościół spalony
- Medard
Nie no, o tych dziewczynach z Koszalina było glośno w kraju, ale także zagranicą.
Żałoba też była wprowadzona w mieście i zjechało sie mnóstwo luda na pogrzeb.
Żałoba też była wprowadzona w mieście i zjechało sie mnóstwo luda na pogrzeb.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Jedyna opcja walki z mediami, to z nich nie korzystać, a wybierać tylko te, które są sensowne.dzik pisze:No przydałoby się, żeby ktoś pogonił Kurskiego i jego szajkę. Ale to się raczej nie uda.Lucek pisze:niestety ale walka z mediami to praktycznie samobój, nie ma na to mocnych, jedyne wyjście to ze jakaś większa liczba ludzi w końcu przejrzy na oczy i ich pogoni
Oglądalność, lajki, dislajki to wyznacznik dla ich właścicieli i mocodawców.
Nie ma tego, nie ma kasy na utrzymanie.
Chociaż nie do końca, bo mediów państwowych to nie dotyczy oraz tych, których sposorzy i tak będą płacić na propagandę.
- Lucek
co masz do Kurskiego ? masz pretensje ze Kurski zrobił swoją wersje tvn ?dzik pisze:No przydałoby się, żeby ktoś pogonił Kurskiego i jego szajkę. Ale to się raczej nie uda.Lucek pisze:niestety ale walka z mediami to praktycznie samobój, nie ma na to mocnych, jedyne wyjście to ze jakaś większa liczba ludzi w końcu przejrzy na oczy i ich pogoni
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
uff, sprawa wyjaśnionaCzyli władze mogły na tym człowieku przeprowadzać jakieś eksperymenty, tortury psychiczne, podawać jakieś leki substancje aby wszedł w niego demon. Wiadomo, więźniowie to często hybrydy, a zatem to idealny materiał aby przy pomocy jakiś leków, metod czy tortur sprawić aby byli oni podatni na opętanie demona. Nikt losem więźnia, szczególnie bandytów się nie przejmie. Szczególnie, łatwo bandytów w więzieniu poddawać przymusowym eksperymentom, ponieważ nikt im nie wieży z uwagi na ich reputacje.
-
:D Wszyscy, którzy chcieliby choć raz zrobić użytek ze swojego oglądania TVN-nu, jutro mogą zobaczyć w Uwadze jakieś srogie pato z mojej mieściny
- dzik
Chyba raczej swoją wersję Dziennika Telewizyjnego.Lucek pisze:co masz do Kurskiego ? masz pretensje ze Kurski zrobił swoją wersje tvn ?dzik pisze:No przydałoby się, żeby ktoś pogonił Kurskiego i jego szajkę. Ale to się raczej nie uda.Lucek pisze:niestety ale walka z mediami to praktycznie samobój, nie ma na to mocnych, jedyne wyjście to ze jakaś większa liczba ludzi w końcu przejrzy na oczy i ich pogoni
A Kaczyńscy, Macierewicz, czy Niesiołowski zaczęli swoje ujadanie zanim powstał tvn.
dobry kościół to kościół spalony
- Lucek
mylisz sie, całą tą impreze i wojenke polsko polską rozkręcił tvn właśnie, tvn we współpracy PO
- mad
Sklerotyk czy zwykły chuj?
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lukass
Wetnę się jednak. Mord polityczny? Pewnie nie. Ale nie, koleś nie miał pecha - ewidentnie był celem. Nie potrafił się obronić? Jasne, że nie. Raz, że ewidentnie został zaskoczony. Dwa, że bądźmy poważni - tatusiowaty polityk nie ma szans obronić się przed nakoksowanym psychopatą z dużym nożem. Po prostu nie ma szans. Mało kto ma, tak po prawdzie.wolff pisze:Zrozum, mam wyjebane na to co się stało, ot koleś miał pecha lub nie potrafił się obronić przed chorym chłopaczkiem.
Śmieszą mnie tylko te internetowe bule dupy bo jakiś politykier wyłapał kosę , mord polityczny jak chuj.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Nakoksowany? Skąd to info, nie wiem czy schizofrenika można nazwać psychopatą. Ludzie giną ale, że nie piastują urzędów więc nie mają szans na pośmiertną karierę jak ten.
Zresztą, obstawiam, że tych płaczków g. obchodzą jego zwłoki, ważny jest temat i pretekst by nadal napierdalać się kulkami z gówna.
Zresztą, obstawiam, że tych płaczków g. obchodzą jego zwłoki, ważny jest temat i pretekst by nadal napierdalać się kulkami z gówna.
Jebać żuli.