Duban pisze:Ja się zawsze zastanawiam w jaki sposób tacy ludzie łączą słuchanie metalu z popieraniem katolickiego bełkotu i polityków go uosabiających. Ale, sorry, nie wpierdalam się, bo szkoda zdrowia...nicram pisze: Zawsze mnie zastanawia srogi ból dupy takich prawicowców ja Ty, że ktoś wykonuje jakieś gesty wobec innych. Tutaj nie dość, że boli Cię, że wobec Żydów to okazuje się, że boli Cię także, że nie wobec wspólnoty katolickiej. Nie dość, że metalowiec prawak, antysemita to i obrońca jedynej słusznej Polski katolickiej. Zapytam, bo ciekaw, spowiadasz się, że słuchasz muzyki Szatana? Dzieci ochrzciłeś? :-)
z jednej strony trzeba wyluzować, czyli wychodziłoby, że niby tak, ale jak takiemu się pozwoli rozwinąć to płynie i zatruwa. z drugiej strony niech płynie. niech pisze*. poza tym trzeba człowieka zrozumieć. ma zlecenie to działa. może takie wewnętrzne, może zewnętrzne. jak wewnętrzne to są pod to jednostki chorobowe. jak zewnętrzne to po prostu dżob. dzisiaj forum metalowe. jutro wędkarskie. jak mi się będzie chciało to po powrocie rozwinę kolejne wątki. w tym też te psychologiczne, bo obserwując z boku od niedzieli jak pewne rzeczy tutaj rosną mam kilka spostrzeżeń.
*