Ewentualnie laska w klatce:

Wybór dokonany tylko po okładkach, bez zawartosci merytorycznej.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Brak dziewczyn w jedynie słusznych pozach dyskwalifikuje te okładki.COFFIN pisze:Po okładkach to powinien być 'Oddech...' i 'MaH';-)
a poza tym plakat Ballady, to można w warsztacie rzucić na ścianę i nikt się nie przyczepiMedard pisze:Brak dziewczyn w jedynie słusznych pozach dyskwalifikuje te okładki.COFFIN pisze:Po okładkach to powinien być 'Oddech...' i 'MaH';-)
Nie, w robocie obok plakatu Sashy Grey.COFFIN pisze:Może na ZPT:D Na poważnych warsztatach wiszą zdjęcia;)
Ciekawy wybórCOFFIN pisze:Waham się tylko który, ale u mnie chyba jednak:535 pisze:Każda lista bez Kata z Romanem na czele jest pozbawiona sensu.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Kłótnie Generała z Olsztyna i jego menago z recenzentami płyt za niewystarczający zachwyt nad nimi, czy nawet przypadkowymi forumowiczami nie przeszkadzają (chyba nie było tego na masterfulu, nie szukałem w każdym razie)?knaar pisze:Z jednej strony cenię 3 pierwsze płyty Kata, a z drugiej mam olbrzymi niesmak do zespołu po tych przepychankach personalnych.
Zatem bezpiecznym i jednocześnie szczerym moim typem na najważniejszą polską płytę metalową jest: THE ULTIMATE INCANTATION
Wtedy jeszcze nie było dziwnych akcji.knaar pisze:Nie przeszkadzają. Magia jaka ogarnęła me młodzieńcze ciało i umysł w 1992 roku sprawiła, że The Ultimate Incantation to dla mnie kult absolutny.
Słowa klucziwe to 'które się nie wybiły'. Nawet w tej dziedzinie zmarnowaliśmy (prawie) potencjał.COFFIN pisze:Dla mnie w ogóle to, co się działo mniej więcej wtedy w PL to magia. A tylu kapel na poziomie zajebistych demo, które się nie wybiły to chyba nie było w żadnym innym kraju.
Chyba sam nie do końca rozumiesz, o czym piszesz.Medard pisze: Słowa klucziwe to 'które się nie wybiły'. Nawet w tej dziedzinie zmarnowaliśmy (prawie) potencjał.
Poza tym wychodzi na to, że nie masz pojęcia.Medard pisze: Wtedy jeszcze nie było dziwnych akcji.
SednoCOFFIN pisze:te wersje live są zajebiste. Zresztą jak cały stary Kat w ten, czy inny sposób.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Wyjaśnij proszę wszelkie zawiłości.COFFIN pisze:Chyba sam nie do końca rozumiesz, o czym piszesz.Medard pisze: Słowa klucziwe to 'które się nie wybiły'. Nawet w tej dziedzinie zmarnowaliśmy (prawie) potencjał.
Poza tym wychodzi na to, że nie masz pojęcia.Medard pisze: Wtedy jeszcze nie było dziwnych akcji.