KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
No i Matt ma teraz siedzibe we Wrocku. Na facebooku jest responsywny, wieć mozna podpytac.
-
- weteran forumowych bitew
W takim razie coś od niego wezmę,dzięki.Faktycznie na NWN były na niego pomyje wylewane.
-
- postuje jak opętany!
Zamów przez discogs, przynajmniej będziesz mógł mu negatywa wystawić jakby w uja leciał.
-
- w mackach Zła
Tak, to prawda. Teraz po prostu handluje rzeczami istniejącymi tylko wirtualnie i jak którąś z nich zamówisz to będzie wymyślał, że źle e-mail wpisałeś albo generalnie Cię oleje ;) Jeśli to jest "bardzo dobre" to aż się boję myśleć jaki było drzewiej.nicram pisze:^ koleś był kiedyś rip offem. Sam to przyznał i stara się naprawić błędy młodości. Obecnie działa bardzo dobrze.
-
Malignant Voices oraz Season of Mist - bez najmniejszych zarzutów.
Hellthrasher - elegancko.
Hellthrasher - elegancko.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie miałem z nim problemu. Kupowałem dwa razy przez dsicogs, obie transakcje przebiegły bardzo pozytywnie.Necropunk pisze:Tak, to prawda. Teraz po prostu handluje rzeczami istniejącymi tylko wirtualnie i jak którąś z nich zamówisz to będzie wymyślał, że źle e-mail wpisałeś albo generalnie Cię oleje ;) Jeśli to jest "bardzo dobre" to aż się boję myśleć jaki było drzewiej.nicram pisze:^ koleś był kiedyś rip offem. Sam to przyznał i stara się naprawić błędy młodości. Obecnie działa bardzo dobrze.
all the monsters will break your heart
-
Zobaczę jeszcze czy podeślę foty, bo jakoś średnio chce płacić 250 euro typowi co jest zjebem.
- smooker
- w mackach Zła
zoltyfiolet z allegro, brał ktoś od tego SSa? Ma jakieś śmieszne ceny za płyty w idealnym stanie, co jest samo w sobie podejrzane.
- Medard
Ktoś kiedyś miał taki sam, albo podobny nick, ale po angielsku.smooker pisze:zoltyfiolet z allegro, brał ktoś od tego SSa? Ma jakieś śmieszne ceny za płyty w idealnym stanie, co jest samo w sobie podejrzane.
Może zamknął tamte konto.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
- postuje jak opętany!
Kurwa, jakiś czas nie zamawiałem u szanownego uzyszkodnika Sovy. Dopiero dzisiaj dotarłem w okolice paczkiliosa - paczka w paczce w paczce?!?! No kurwa incepcja 101% wielkie polecanto!
-
- zaczyna szaleć
Nie wiem czy już było o Deathrune rec. Ale jakby co to gościa nie polecam. Przez allegro jeszce się wyrabia i ładnie opycha Magnusy. Ale jak chciałem kupić z jego strony z tzw. drugiej ręki to nagle zaczął cudować i podwyższać ceny. Pazerny typ. Odradzam.
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
-
- postuje jak opętany!
Było o nim już dużo ale kolejny głos się przyda na potwierdzenie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Potwierdzam. Niezły bałaganiarz z refleksem szachisty.WakanTanka pisze:Nie wiem czy już było o Deathrune rec. Ale jakby co to gościa nie polecam. Przez allegro jeszce się wyrabia i ładnie opycha Magnusy. Ale jak chciałem kupić z jego strony z tzw. drugiej ręki to nagle zaczął cudować i podwyższać ceny. Pazerny typ. Odradzam.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Medard
Refleks szachisty to stereotyp:Pacjent pisze:Potwierdzam. Niezły bałaganiarz z refleksem szachisty.WakanTanka pisze:Nie wiem czy już było o Deathrune rec. Ale jakby co to gościa nie polecam. Przez allegro jeszce się wyrabia i ładnie opycha Magnusy. Ale jak chciałem kupić z jego strony z tzw. drugiej ręki to nagle zaczął cudować i podwyższać ceny. Pazerny typ. Odradzam.
[youtube][/youtube]
A tytaj piłka:
[youtube][/youtube]
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
polski Werewolf uaktualnił swoją ofertę.
można tam znaleźć min takie perełki jak Babuszka live :)
jest też nowy GJALDUR, który gorąco polecam
można tam znaleźć min takie perełki jak Babuszka live :)
jest też nowy GJALDUR, który gorąco polecam
- dzik
- zahartowany metalizator
Mystic - zamówione w poniedziałek, w środę odebrane
Wielka Płyta - zamówione we wtorek, w środę odebrane
Iron Bonehead - zamówione we wtorek, w piątek odebrane
Wielka Płyta - zamówione we wtorek, w środę odebrane
Iron Bonehead - zamówione we wtorek, w piątek odebrane
dobry kościół to kościół spalony
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
No właśnie o Deathrune przyszedłem zapytać - order jebnąłem w poniedziałek i do dzisiaj nie mam info nt. kosztu wysyłki, który miał być przesłany mailem. Ponaglenie nic nie dało. Szkoda, bo całkiem nieźle zaopatrzone distro (a przynajmniej na takie wygląda) - sporo pozycji mógłbym uzupełnić, a tu lipa :/.Pacjent pisze:Potwierdzam. Niezły bałaganiarz z refleksem szachisty.WakanTanka pisze:Nie wiem czy już było o Deathrune rec. Ale jakby co to gościa nie polecam. Przez allegro jeszce się wyrabia i ładnie opycha Magnusy. Ale jak chciałem kupić z jego strony z tzw. drugiej ręki to nagle zaczął cudować i podwyższać ceny. Pazerny typ. Odradzam.
Ktoś może podpowie gdzie jeszcze u nas można dostać reedycje Bestial Warlust i dwa pierwsze Bestial Mockery?
-
- zaczyna szaleć
Kiedys bylo Pawlos Promotion i mieli fajne rzeczy ale wirtualnie.
-
Też nie polecam,tak jak pisał ktoś wcześniej.Koleś pierdoli,że nie przyjmuje przelewów przez paypal bo ma z nim jakieś problemy i w grę wchodzi tylko przekaz :P.PrzemoC pisze:No właśnie o Deathrune przyszedłem zapytać - order jebnąłem w poniedziałek i do dzisiaj nie mam info nt. kosztu wysyłki, który miał być przesłany mailem. Ponaglenie nic nie dało. Szkoda, bo całkiem nieźle zaopatrzone distro (a przynajmniej na takie wygląda) - sporo pozycji mógłbym uzupełnić, a tu lipa :/.Pacjent pisze:Potwierdzam. Niezły bałaganiarz z refleksem szachisty.WakanTanka pisze:Nie wiem czy już było o Deathrune rec. Ale jakby co to gościa nie polecam. Przez allegro jeszce się wyrabia i ładnie opycha Magnusy. Ale jak chciałem kupić z jego strony z tzw. drugiej ręki to nagle zaczął cudować i podwyższać ceny. Pazerny typ. Odradzam.
Ktoś może podpowie gdzie jeszcze u nas można dostać reedycje Bestial Warlust i dwa pierwsze Bestial Mockery?