Kącik Kulinarny v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Kącik Kulinarny v.2
oferma a mozesz zademonstrować te dania jak wygladaja z tym sosem? np kanapki?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Jasne, jak tylko będe coś degustował :D
A w tym miesiącu prawdopodobnie będzie jeszcze jedno zamówienie szło, kóre zrecenzuję jak tylko wpadnie w moje łapska.
A w tym miesiącu prawdopodobnie będzie jeszcze jedno zamówienie szło, kóre zrecenzuję jak tylko wpadnie w moje łapska.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Oferma

To maleństwo to osławiona Naga Jholokia, nzana równiez jako Ghost Pepper w wersji świeżej. Jadłem bardzo ostroznie po gryzie, skrupulatnie badając reakcję. Przy trzecim kęsie doceniłem świezy, lekko słodkawy i owocowy smak. Poza tym Ghost Pepper ma to do siebie, że rośnie po czasie. Poza przepisowym piekłem w rryju do stonioa lekkiej czkawki czułem sukinkota w bebechu niemal na każdym zakręcie. Obawiam się, że wieczorna sesja na kiblu będzie ponurym doświadczeniem....
How entranced we are by the fire
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Na OstrejKuchni jest promocja na parę sosików ważnych do lutego 2019r. Sprzedają je po 10zł więc cena niezła. Sam zakupiłem sobie te trzy:
The Hottest Fucking Sauce
Grim Reaper The Evil One
HBD Reapercussion 7 Pod Primo Hot Sauce.
Jak zdegustuję i zdefekuję to napiszę o nich dwa słowa.
The Hottest Fucking Sauce
Grim Reaper The Evil One
HBD Reapercussion 7 Pod Primo Hot Sauce.
Jak zdegustuję i zdefekuję to napiszę o nich dwa słowa.
-
- postuje jak opętany!
Szacun za odwagę, nie próbowałbym podgryzać tego na surowo.Oferma pisze:
To maleństwo to osławiona Naga Jholokia, nzana równiez jako Ghost Pepper w wersji świeżej. Jadłem bardzo ostroznie po gryzie, skrupulatnie badając reakcję. Przy trzecim kęsie doceniłem świezy, lekko słodkawy i owocowy smak. Poza tym Ghost Pepper ma to do siebie, że rośnie po czasie. Poza przepisowym piekłem w rryju do stonioa lekkiej czkawki czułem sukinkota w bebechu niemal na każdym zakręcie. Obawiam się, że wieczorna sesja na kiblu będzie ponurym doświadczeniem....
Gotowałem ostatnio zupę z soczewicą i wrzuciłem jedną taką papryczkę (w całości) do 3-litrowego garnka. Był ogień, płakałem jak jadłem.
Samej papryczki nawet nie tykałem, zawartość garnka przegryzła się jak należy.
heykvísl og ofn
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
mnięsko
https://finanse.wp.pl/mieso-chorych-kro ... 462977665a" onclick="window.open(this.href);return false;
https://finanse.wp.pl/mieso-chorych-kro ... 462977665a" onclick="window.open(this.href);return false;
Poro
-
- zahartowany metalizator
Jadłem ją niespełna tydzień temu, ale jestem już na takim etapie, że milion jednostek w skali Scoville'a nie robi na mnie wielkiego wrażenia ;) W każdym razie, bardzo polecam.Oferma pisze:
- uglak
to moze warto sie sprobowac z pizza w Al Forno?
Specjalnie dla Państwa stworzyliśmy najostrzejszą pizzę w Polsce! Do wygrania aż 1500zł w gotówce oraz bon o wartości 50zł do wykorzystania w naszej pizzerii. Każda osoba, która w naszym lokalu zje piekielnie ostrą pizze Fuoco Infernale w rozmiarze 45cm, samodzielnie bez przepijania napojami, otrzyma 1500 zł w gotówce i bon o wartości 50 zł do wykorzystania w naszej pizzerii!
Guilty of being right
- Believer
panowie moze sie orientuja czy w jakims dyskoncie znajde dobre mieso na steka?
-
Jest to jakaś koncepcja! Jak wygram, masz bon ode mnie ; D (Katolik też człowiek ;))uglak pisze:to moze warto sie sprobowac z pizza w Al Forno?Specjalnie dla Państwa stworzyliśmy najostrzejszą pizzę w Polsce! Do wygrania aż 1500zł w gotówce oraz bon o wartości 50zł do wykorzystania w naszej pizzerii. Każda osoba, która w naszym lokalu zje piekielnie ostrą pizze Fuoco Infernale w rozmiarze 45cm, samodzielnie bez przepijania napojami, otrzyma 1500 zł w gotówce i bon o wartości 50 zł do wykorzystania w naszej pizzerii!
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
W Lidlu masz stek z polędwicy wołowej (chyba z rostbefu i antrykotu też mają)Believer pisze:panowie moze sie orientuja czy w jakims dyskoncie znajde dobre mieso na steka?
- Triceratops
Kupowanie miesa w markecie....nie lepiej w smietniku poszukac?
woodpecker from space
- uglak
Będę trzymac kciuki;-)byrgh pisze:Jest to jakaś koncepcja! Jak wygram, masz bon ode mnie ; D (Katolik też człowiek ;))uglak pisze:to moze warto sie sprobowac z pizza w Al Forno?Specjalnie dla Państwa stworzyliśmy najostrzejszą pizzę w Polsce! Do wygrania aż 1500zł w gotówce oraz bon o wartości 50zł do wykorzystania w naszej pizzerii. Każda osoba, która w naszym lokalu zje piekielnie ostrą pizze Fuoco Infernale w rozmiarze 45cm, samodzielnie bez przepijania napojami, otrzyma 1500 zł w gotówce i bon o wartości 50 zł do wykorzystania w naszej pizzerii!
Guilty of being right
- Prodi
- postuje jak opętany!
Mieszkam niedaleko i zdarzało mi się u nich czasem zamawiać pizzę (btw całkiem niezła), ale na tę "najostrzejszą pizzę w Polsce" wolę nawet nie patrzeć -nawet w menu- bo już mnie oczy pieką, nie mówiąc o odbycie. Był jeden śmiałek, który o mało się nie przekręcił jedząc to COŚ, no ale zobaczcie sami:uglak pisze:to moze warto sie sprobowac z pizza w Al Forno?Specjalnie dla Państwa stworzyliśmy najostrzejszą pizzę w Polsce! Do wygrania aż 1500zł w gotówce oraz bon o wartości 50zł do wykorzystania w naszej pizzerii. Każda osoba, która w naszym lokalu zje piekielnie ostrą pizze Fuoco Infernale w rozmiarze 45cm, samodzielnie bez przepijania napojami, otrzyma 1500 zł w gotówce i bon o wartości 50 zł do wykorzystania w naszej pizzerii!
[youtube][/youtube]
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Ascetic
z dziś:
Durian

mini-minikrewetki/ takie małe robaki

ktoś? coś? co z tego upichcić?
Durian

mini-minikrewetki/ takie małe robaki

ktoś? coś? co z tego upichcić?
Poro
- Block69
By było ciekawiej, ten typek poradził sobie z Burgerem Ostrym Jak Maczeta z M22 w Krakowie, więc ta pizza to musi być okrutny rozpierdol.Prodi pisze:Mieszkam niedaleko i zdarzało mi się u nich czasem zamawiać pizzę (btw całkiem niezła), ale na tę "najostrzejszą pizzę w Polsce" wolę nawet nie patrzeć -nawet w menu- bo już mnie oczy pieką, nie mówiąc o odbycie. Był jeden śmiałek, który o mało się nie przekręcił jedząc to COŚ, no ale zobaczcie sami:uglak pisze:to moze warto sie sprobowac z pizza w Al Forno?Specjalnie dla Państwa stworzyliśmy najostrzejszą pizzę w Polsce! Do wygrania aż 1500zł w gotówce oraz bon o wartości 50zł do wykorzystania w naszej pizzerii. Każda osoba, która w naszym lokalu zje piekielnie ostrą pizze Fuoco Infernale w rozmiarze 45cm, samodzielnie bez przepijania napojami, otrzyma 1500 zł w gotówce i bon o wartości 50 zł do wykorzystania w naszej pizzerii!
[youtube][/youtube]
PENIS METAL
- Believer
Dzięki, spróbuję.SadoGoat666 pisze:W Lidlu masz stek z polędwicy wołowej (chyba z rostbefu i antrykotu też mają)Believer pisze:panowie moze sie orientuja czy w jakims dyskoncie znajde dobre mieso na steka?
- Ascetic
23.30 TVNZŁO powtórka programu o leżakach.Ascetic pisze:mnięsko
Poro
- Nerwowy
TVN jak zwykle szkaluje Polskę i działa na szkodę rodzimego biznesu!Ascetic pisze:23.30 TVNZŁO powtórka programu o leżakach.Ascetic pisze:mnięsko
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
idealnie ich rozszyfrowałeś. kiedyś chcieli wykończyć tucz gęsi, później przemysł futrzarski teraz się dobierajo do mnięska naszego kochanego. znacjonalizować. wyburzyć. wilczy bilet dla redaktorów i odebranie emerytury. to minimum.