On w ogole nie jest wierny, tylko cwany, wie, ze mu sie to oplaci, wiec trwa. Podobno juz mu sie nudzi i przebiera nogami do europarlamentu, bo tam sa real konfitury. Tylko prezes wie, ze to sprzedajna dziwka i mu nie ufa.Hatefire pisze:Nie no bez przesady. Linia jest jednoznaczna. Nie róbmy, z tego agory swobodnej wymiany poglądów. Czasem zdarza się po prostu mniej zideologizowany tekst. To jednak Kurski czuwa. Najwierniejszy z wiernych.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: POlitykowanie
woodpecker from space
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Można być wiernym z przekonania lub dla korzyści. Zresztą Kurski musi być wierny, bo co ma zrobić? Do Platformy nie przyjmą, brat też raczej nie załatwi mu fuchy w Wyborczej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Spokojnie. Twojego 69 z Ascetykiem w sprawie homoseksualistów nikt nie przebije.nicram pisze:Zaraz się uglak z Pacjentem wezmą za ręce i będą tańczyć jak szaleni. Zalecam założenie pieluch, bo posikanie będzie najmniejszym problemem. :-)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Było, nie było?
Sam nie wiedziałem gdzie wrzucić, bo pasuje i do onkologii i do brechtów:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sam nie wiedziałem gdzie wrzucić, bo pasuje i do onkologii i do brechtów:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- uglak
jakzeby moglo umknac ;-)
viewtopic.php?p=1529261#p1529261" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?p=1529261#p1529261" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
-
- zahartowany metalizator
Aczkolwiek rozdmuchano to delikatne "qui pro quo" do niebotycznych już rozmiarów ;)
- Ascetic
zazdrość to bardzo brzydka cecha. mały pindolu!Pacjent pisze:Spokojnie. Twojego 69 z Ascetykiem w sprawie homoseksualistów nikt nie przebije.nicram pisze:Zaraz się uglak z Pacjentem wezmą za ręce i będą tańczyć jak szaleni. Zalecam założenie pieluch, bo posikanie będzie najmniejszym problemem. :-)
Poro
-

Co tam? A wy dalej uważacie, że abortowanie dzieci jest fajne?
- trup
Oczywiscie., bo później te dzieci rosną i robią takie rzeczy. Lepiej zapobiegać.byrgh pisze:
Co tam? A wy dalej uważacie, że abortowanie dzieci jest fajne?
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- wolff
- rasowy masterfulowicz
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
W chuj mocna ekipa. Jadąc "kibicowską" terminologią, eurowpierdol gwarantowany :)
-
Samo zło. Autor podatku bankowego, autor fatalnych reform, specjalista od robienia laski Amerykanom, romantyczny Kazio, "zabójca" żubrów, promotor Kuklińskiego, Flinstonowa... i twórca Akcji Widelec.Jimmy Boyle pisze:
W chuj mocna ekipa. Jadąc "kibicowską" terminologią, eurowpierdol gwarantowany :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Kto by przypuszczał, że Niesioł to taki tęgi ruchacz i to jeszcze w jego wieku.
https://wiadomosci.wp.pl/seksafera-z-ni ... 029238913a" onclick="window.open(this.href);return false;
https://wiadomosci.wp.pl/seksafera-z-ni ... 029238913a" onclick="window.open(this.href);return false;
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Szczaw i mirabelki widać robią swoje, pewnie musiał zadupczyć by mu fujara nie wybuchła.
Jebać żuli.
-
jak mi ojciec o tym z rana powiedział, stwierdziłem, że niech lepiej najpierw do końca wytrzeźwieje, a później bawi się w politykę. a tu się okazuje, że to prawda. ja jebie. życie jest noweląJimmy Boyle pisze:
edit: o chuj, tam się też marcinkiewicz przyplątał. nie zauważyłem w pierwszej chwili. no to jeszcze lepiej. przepiękna alternatywa dla straszliwego pis
- nagrobek
to grupowe foto mocno jebie śledziem i starą skarpetą.
- Hatefire
Strasznie ci politycy jednak bezmyślni. Taki Cimoszewicz to jakiś sens ma. Póki mu się chciało kandydować to z palcem w dupie wygrał 2 razy wybory do senatu jako niezależny ze swojego okręgu. No, ale kogo ma przyciągnąć Kaz? Czy ktoś tam zadał chociaż takie pytanie? Nie wiem chyba za głupi jestem, bo niektórych ruchów w polskiej polityce nie jestem w stanie po prostu zrozumieć.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
wielu się narażę, ale Cimoszewicz spoko gość, bardzo inteligentny i z tych wszystkich komuchów mój "ulubiony". z kolei Miller jest takim cynicznym skurwysynem, że aż go za to w pewnym sensie szanuję. ale ta reszta... ja jebie, banda skompromitowanych, bezmyślnych, "nowoczesnych"półinteligentów, którym się wydaje, ze są lepsi od tego całego ciemnego pis i ich elektoratu. no taka Kopacz... to chyba nawet nie trzeba komentować
-
Cimoszewicz, już pomijam, że TW w ogóle nie powinno być w polityce, wykonuje takie łajdackie zadania, że go nie mam zamiaru szanować. Koleś, który organizował odstrzał żubrów dla VIP-ów krytykował później pogrom kornika drukarza, wydobywanie gazu łupkowego oraz odstrzał dzików.
- nicram
uwaga, uwaga, ruski troll znowu nadaje...Pacjent pisze:Cimoszewicz, już pomijam, że TW w ogóle nie powinno być w polityce, wykonuje takie łajdackie zadania, że go nie mam zamiaru szanować. Koleś, który organizował odstrzał żubrów dla VIP-ów krytykował później pogrom kornika drukarza, wydobywanie gazu łupkowego oraz odstrzał dzików.
all the monsters will break your heart