Blasphemous Worshipping the Saintly Great Rokita of Astaroth Black Metalsmooker pisze:Ale czy to jeszcze bm? ¯\_(ツ)_/¯
FUNERAL MIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: FUNERAL MIST
woodpecker from space
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
NASZEGO POLSKIEGO ROKITY DO TEGO ZAGRANICZNEGO, NOWOMODNEGO P... G... PROSZĘ NIE MIESZAĆ!!!!!!!1!11!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Salvation to absolut w tym gatunku, wszystkie pozostałe są zajebiste, ale nie posiadają już tego szaleńczego, klimatycznego, chorego i obłąkanego pierwiastka. tyle w temacie
- hungry_slave
- zaczyna szaleć
-
- postuje jak opętany!
Znajomi tradycyjni katolicy są zachwyceni postawioną przez Ariocha diagnozą szwedzkiego chrześcijaństwa. Prawdziwy ekumenizm!
- hungry_slave
- zaczyna szaleć
DomJord - "Sporer" cały album do osłuchu https://domjord.bandcamp.com/album/sporer
-
- rasowy masterfulowicz
- Ubzdur
- w mackach Zła
- hungry_slave
- zaczyna szaleć
dwójka DomJord https://www.youtube.com/watch?v=Y-ZSiJ5vnUc
This time, I took the easy route by drawing most of my inspiration from a place far closer to home, resulting in a musical journey oozing with apocalyptic gloom and existential despair. Gravrost is an odyssey in seven chapters, guiding the listener through ominous landscapes of rust-laden ruins, barren ground, and the thick black fog of burning oil. In other words, the perfect soundtrack to the death of a civilisation – perhaps from a forgotten past, perhaps in the foreseeable future.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Re:
Salwejszyn = Marynata
Obie wyjebiste, inne, ale niczym sobie nawzajem IMO nie ustępują. Devilry słabsze tylko dlatego, że to epka.
Hehehe-katomb nie wszedł mi w ogóle, ale odrzuciło mnie na starcie i juz nie wróciłem. Ktoś potwierdzi, że warto albo że nie warto?
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- ozob
- zahartowany metalizator
Warto. Petarda płyta.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- maciek z klanu
Też na początku uważałem że słabe a potem odstawiłem i siadło pięknie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
Bardzo warto.Lord Gorloj pisze: ↑28-12-2020, 20:10Salwejszyn = Marynata
Obie wyjebiste, inne, ale niczym sobie nawzajem IMO nie ustępują. Devilry słabsze tylko dlatego, że to epka.
Hehehe-katomb nie wszedł mi w ogóle, ale odrzuciło mnie na starcie i juz nie wróciłem. Ktoś potwierdzi, że warto albo że nie warto?
-
- postuje jak opętany!
- dzik
dobry kościół to kościół spalony
- ozob
Ja akurat cenie ja sobie od premiery.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Z wokalem coś nie pasi, jakiś jakby odrobinę mocy stracił,
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- ozob
(:
- Skaut
To nie wina wokalu, to wina tej samej formuły i wygładzenia w stosunku do Salvation i Devilry. Też przeleciało kilkanaście razy i powiedziałem pas.
Coś tam było! Człowiek!