LECH WAŁĘSA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: LECH WAŁĘSA
Dobrze kombinujesz. Ze swojej strony dołożyłbym jeszcze Jerzego Jaskiernię, Włodzimierza Cimoszewicza i świętej pamięci generała brygady Jerzego Grubę. Wkurwiam się, gdy słyszę i czytam, że w Polsce brakuje autorytetów.
-
- weteran forumowych bitew
prawdziwi ojcowie demokratycznych przemian po 89
im pomniki powinno społeczeństwo stawiać
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
oraz gen. bryg./gen. dyw. Władysław Ciastoń (szef SB 1981 - 1986 r.)

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Tak jakoś na czasie chyba....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
- postuje jak opętany!
prawdziwym ojcem kazdy wie kto jestBOLEK pisze:
prawdziwi ojcowie demokratycznych przemian po 89
im pomniki powinno społeczeństwo stawiać

-
- mistrz forumowej ceremonii
wałęsa był zawsze skrajnym debilem, ale to co odpierdala ostatnio w głowie się nie mieści. siadłby sobie dziadek przy jakimś piecyku, zapalił fajkę, otworzył piwo i cieszył się swoim bogactwem, wolnym czasem oraz emeryturką. człowiek absolutnie chory z nienawiści, zasadniczo współczuję
- Sybir
Ujmę to tak: alkohole wszelakie w przypadku pana Wałęsy seniora są wysoko niewskazane ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
bo i tak ciągle się zachowuje jakby był najebany?
- Sybir
Nie będę osądzać zachowania byłego prezydenta RP, ale wynika ono - częściowo - z czegoś innego ;) To, jaki jest charakter LW i jego "talenty", dał nam poznać w czasach prezydentury i walki o reelekcję. Ostatnie lata to wynik sumacji z nowymi czynnikami, imho.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lucek
to w czym sie ta jego nienawiść przejawia konkretnie ?Heretyk pisze:wałęsa był zawsze skrajnym debilem, ale to co odpierdala ostatnio w głowie się nie mieści. siadłby sobie dziadek przy jakimś piecyku, zapalił fajkę, otworzył piwo i cieszył się swoim bogactwem, wolnym czasem oraz emeryturką. człowiek absolutnie chory z nienawiści, zasadniczo współczuję
- uglak
Napad na szwedzkich turystów w Gdańsku. PAP: Wśród zatrzymanych jest wnuk Lecha Wałęsy
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... ansku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
szykuje sie dobra komedia
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzeni ... ansku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
szykuje sie dobra komedia
Guilty of being right
-

No,no koszulka od Barcy, okulary od Bono certyfikat lojalności od służb...
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- nicram
Jak tam towarzysz Balbina ma się Boluś? Przestało go boleć kolano? Wybuduje te dwie wieże? :-)
all the monsters will break your heart
-
wszystko w ręcach mecenasa Gertychanicram pisze:Jak tam towarzysz Balbina ma się Boluś? Przestało go boleć kolano? Wybuduje te dwie wieże? :-)
-
- w mackach Zła
do dziekanki z dziademBOLEK pisze:
No,no koszulka od Barcy, okulary od Bono certyfikat lojalności od służb...
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ciekawe czy kiedyś zrównają z ziemią port im. tow. Bolka, ale by była beka.
Jebać żuli.
Lepiej pomyślcie co by było gdyby Lechowi wyciągnęli pedofilię...Tymczasem z plebankiem szli przez tyle lat pod rękę. Opierdalali mu galę przy każdej okazji, a i teraz wielu jest takich, którzy wzięliby go w obronę, gdyby nie klimat i potencjalna strata wyborczych punktów. Szczerze mówiąc, całe to zdegenerowane do szpiku kości środowisko, wysłałbym pod wspólny prysznic jednym transportem. Rzygać się chce już na sam widok tych zafrasowanych losem ojczyzny twarzy.
-
Zastanawiające jest, że o wyczynach Jankowskiego wiedzieli prawie wszyscy w tzw. środowisku. Tymczasem on ochrzcił młodego Michnika, a Wałęsa był jego chrzestnym...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Czym manipuluję? Temat jest o Wałęsie.
PS. Ci dwaj też pewnie wiedzieli.
PS. Ci dwaj też pewnie wiedzieli.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.