Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
TRUCHŁO STRZYGI.
Przebojem wdarli się do jaskiń undegroundu. Jednocześnie i stare i świeże podejście do tematu metalowego rzemiosła. Doskonały debiutancki album wydany przez Godż ov War. Nietuzinkowe koncerty. Zespół wart uwagi bez dwóch zdań!
[youtube][/youtube]
Truchło Strzygi - Apokaliptyczny Młot (Obliteracja Poprzez Życie)
Death Cult Maniac II Voodoo Club 01-09-2018
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Nowe rzygi od Truchła Strzygi...
[youtube][/youtube]
I mnie również wielce bawi ta trupa. Jutro spodziewam się nowej płytki na mojej kwaterze - już nie mogę się doczekać, aż rozłożę się wygodnie na katafalku i sprawdzę osobiście, jak się jej słucha w pojedynkę.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
mistrzsardu pisze:Debiut jest gdzieś do kupienia? U wydawcy chyba się skończył, albo słabo szukam....
Też szukałem i nie ma nigdzie (przynajmniej w znanych mi lokacjach). Brak w GoW i innych sklepach, brak również ofert na allegro, ebay czy discogs. Płyta ma być dostępna na najbliższych koncertach.