TATUAŻE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: TATUAŻE
^ To znajdź coś i wrzuć :)
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

^ ja się nad tym się zastanawiam, tyle, że chyba podmienię sobie marchew na kabaczka.
Poro
-

Róża czy kapusta?
- Ascetic
trudno ocenić ;_0Nasum pisze:
Róża czy kapusta?
bez względu na wzgląd kawał tyłka. ruchałbym.
Poro
- Prodi
- postuje jak opętany!
Ani jedno, ani drugie. Toż to burak w rozkwicie.Nasum pisze:![]()
Róża czy kapusta?
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- hungry_slave
- zaczyna szaleć
moją ulubioną tatuażystką w Polsce jest i zawsze będzie Agatka W.

więcej na
https://www.facebook.com/etbastpurgato.tatts" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.instagram.com/etbastpurgato/" onclick="window.open(this.href);return false;

więcej na
https://www.facebook.com/etbastpurgato.tatts" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.instagram.com/etbastpurgato/" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
^ Zajebiste !
- devastator77
- zahartowany metalizator
- maciek z klanu
- Lukass
Świetny. Doceniam poświęcenie. Wyobrażam sobie, ile czasu to trwało.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Hatefire
Jeżu jakie to pretensjonalno-kiczowate na ten unikalny gotycki sposób. Cyngwajsa by se walnęła mnie zachodu, bólu i pieniędzy, a i usunąć łatwiej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- weteran forumowych bitew
Piękne rzemiosło, zapewne wykonanie zajęło kilka miesięcydevastator77 pisze:
- Lukass
Oj tam, wiadomo. Ale wykonanie piękne, liczba szczegółów - nawet na tym zdjęciu - niesamowita.Hatefire pisze:Jeżu jakie to pretensjonalno-kiczowate na ten unikalny gotycki sposób. Cyngwajsa by se walnęła mnie zachodu, bólu i pieniędzy, a i usunąć łatwiej.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- maciek z klanu
Dokładnie. Motyw dla baby co lubi Artrosis ale wykonanie megaLukass pisze:Oj tam, wiadomo. Ale wykonanie piękne, liczba szczegółów - nawet na tym zdjęciu - niesamowita.Hatefire pisze:Jeżu jakie to pretensjonalno-kiczowate na ten unikalny gotycki sposób. Cyngwajsa by se walnęła mnie zachodu, bólu i pieniędzy, a i usunąć łatwiej.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- franciszek
- starszy świeżak
Warto przyjrzeć się pracom Fabiana: https://www.instagram.com/snail_trail__/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli ktoś lubi rycinową stylówę to polecam, sam w tym roku chciałbym skończyć rękaw.
Jeśli ktoś lubi rycinową stylówę to polecam, sam w tym roku chciałbym skończyć rękaw.
- devastator77
- Triceratops
Kiedys ktos tu toczyl beke z Pacjenta, ze przesadza nt tatuazy, ja tez zreszta pisalem pare razy, to moze teraza zacytuje taka ciekawostke.
"Australijka, ktorej przypadek opisano w raporcie Annuals Of Internal Medicine. Kobieta zglosila sie do lekarza z malymi guzkami pod pachami, ktore utrzymywaly sie od 2 tygodni. Przeswietlenie pokazalo powiekszone gruczoly limfatyczne w klatce piersiowej niedaleko pluc. W 99 przypadkach na 100 jest to chloniak. Nie zastanawiajac sie dlugo, wycieto powiekszony gruczol i wyslano do badania. Odpowiedz histopatologa byla zaskakujaca - otoz w przeslanej probce zamiast komorek chloniaka znalazl on barwnik ze zrobionego 15 lat wczesniej tatuazu. To wlasnie z nim walczyl zaciekle organizm 30-latki"
Dla mnie to zadna nowosc, spotkalem sie z tym juz w kilku conajmniej publikacjach. Wklejalem tez link nt czerwonego tuszu. Kazdy jest kowalem wlasnego losu.
"Australijka, ktorej przypadek opisano w raporcie Annuals Of Internal Medicine. Kobieta zglosila sie do lekarza z malymi guzkami pod pachami, ktore utrzymywaly sie od 2 tygodni. Przeswietlenie pokazalo powiekszone gruczoly limfatyczne w klatce piersiowej niedaleko pluc. W 99 przypadkach na 100 jest to chloniak. Nie zastanawiajac sie dlugo, wycieto powiekszony gruczol i wyslano do badania. Odpowiedz histopatologa byla zaskakujaca - otoz w przeslanej probce zamiast komorek chloniaka znalazl on barwnik ze zrobionego 15 lat wczesniej tatuazu. To wlasnie z nim walczyl zaciekle organizm 30-latki"
Dla mnie to zadna nowosc, spotkalem sie z tym juz w kilku conajmniej publikacjach. Wklejalem tez link nt czerwonego tuszu. Kazdy jest kowalem wlasnego losu.
woodpecker from space
- maciek z klanu
Huston tu ziemia, huston. A wiesz miły panie że JP2 uzdrawiał i też to opisywali?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- WaszJudasz
Naturalnie.Triceratops pisze:Kiedys ktos tu toczyl beke z Pacjenta, ze przesadza nt tatuazy, ja tez zreszta pisalem pare razy, to moze teraza zacytuje taka ciekawostke.
https://kopalniawiedzy.pl/martwicze-zap ... lton,29732" onclick="window.open(this.href);return false;
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.