GRUZJA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GRUZJA
Jest nawet zapowiedź wideo, ale podchodzę do tej wieści z rezerwą.
Co innego, jeśli chodzi o IID - z każdym odsłuchem coraz lepiej spajają się elementy tej układanki. No, ale ja siedzę nad nią od tygodnia, to i obraz mam bardziej klarowny.
Co innego, jeśli chodzi o IID - z każdym odsłuchem coraz lepiej spajają się elementy tej układanki. No, ale ja siedzę nad nią od tygodnia, to i obraz mam bardziej klarowny.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
bardzo słabe
-
- świeżak
Mogłoby być dobrze a jest tak se
-
- w mackach Zła
Ta kapela to wręcz ucieleśnienie tego, co mnie w tym całym black metalu mierzi.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
az zadalem sobie trud i przejrzalem ten ich profil. ja pierdole jakie to sa kuce.nagrobek pisze:musza pierdolic te swoje niby śmieszne kocopoly w wywiadach i na fjejsbuku. jakie to kurwa wszystko zabawne:]
"gramy brutalnom muzykie, ale jestesmy wyluzowane ziąmeczki. lubcie nas"
otoz toNecropunk pisze:Ta kapela to wręcz ucieleśnienie tego, co mnie w tym całym black metalu mierzi.
niech to miejsce niebawem zniknie
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
przecież to nie black metal jest. Choć w sumie Master's Hammer jest... sam już nie wiem czy są to jaja czy właśnie black metal...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
lolsko-gruzińska wersja blek metylu.trup pisze:przecież to nie black metal jest. Choć w sumie Master's Hammer jest... sam już nie wiem czy są to jaja czy właśnie black metal...
poza tym najzwyczajniej w świecie nie rozumiecie tego, że polska scena jest unikatowa, postępowa i transjakaś'tam. przekracza granice, wyznacza trendy. świat się nią zachwyca, tylko, wy swoimi małymi móżdżkami i psimi rozumkami nie potraficie tego zrozumieć. tak wyczytałem w kilku miejscach. i się z tym zgadzam. w pełni.
Poro
- pr0metheus
bo to wszystko z zazdrosci jest;) jezyk nienawisci skierowany w ludzi sukcesuAscetic pisze:
poza tym najzwyczajniej w świecie nie rozumiecie tego, że polska scena jest unikatowa, postępowa i transjakaś'tam. przekracza granice, wyznacza trendy. świat się nią zachwyca, tylko, wy swoimi małymi móżdżkami i psimi rozumkami nie potraficie tego zrozumieć. tak wyczytałem w kilku miejscach. i się z tym zgadzam. w pełni.
niech to miejsce niebawem zniknie
- trup
Zawsze tak było jest i będzie. Nie doceniamy tego co mamy.Ascetic pisze:lolsko-gruzińska wersja blek metylu.trup pisze:przecież to nie black metal jest. Choć w sumie Master's Hammer jest... sam już nie wiem czy są to jaja czy właśnie black metal...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Ascetic
naturalnie ;-)pr0metheus pisze:bo to wszystko z zazdrosci jest;) jezyk nienawisci skierowany w ludzi sukcesuAscetic pisze:
Poro
- Ascetic
naturalnie też ;-)trup pisze:Zawsze tak było jest i będzie. Nie doceniamy tego co mamy.Ascetic pisze:lolsko-gruzińska wersja blek metylu.trup pisze:przecież to nie black metal jest. Choć w sumie Master's Hammer jest... sam już nie wiem czy są to jaja czy właśnie black metal...
Poro
- Sybir
Wreszcie dostąpiliście iluminacji, Koledzy, i odrzuciliście fałszywego bożka, Szuflada! A już się bałem, że forume stało się matecznikiem obrońców wiary prawdziwego black metalu, czekających w okopach i na szańcach w pełnym rynsztunku i gotowości do odparcia wrażego ataku.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
dla mnie to dalej leży w szufladzie, w której ktoś się dla niepoznaki gospodarzy zesrał. do tej właśnie szuflady.Sybir pisze:Wreszcie dostąpiliście iluminacji, Koledzy, i odrzuciliście fałszywego bożka, Szuflada! A już się bałem, że forume stało się matecznikiem obrońców wiary prawdziwego black metalu, czekających w okopach i na szańcach w pełnym rynsztunku i gotowości do odparcia wrażego ataku.
Poro
- Sybir
Przemawia przez Ciebie bałwochwalczy upór, kol. Ascetic. Wszelkie cielce - czy to ze złota, czy z brązu - należy strącić z postumentów!
- Ascetic
ok. mamy już ustalony temat: Weg zu Kopenhaga ;-)Sybir pisze:Przemawia przez Ciebie bałwochwalczy upór, kol. Ascetic. Wszelkie cielce - czy to ze złota, czy z brązu - należy strącić z postumentów!
Poro
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
fajne granie, czekam aż mi płyta przyjdzie. odrazy, furie, biesy, kły to chujoza i spierdolenie aktualnego BM. trochę śmieszne jak tu wytykacie zespołowi, że nie zachowuje się jak kolejne ksero mrocznego metalowca z kijem w dupie :D
rzułf
- Medard
Ja Odrazę cenię tylko za temat alkoholizmu, bo sam prawie nie piję.wonsz pisze:fajne granie, czekam aż mi płyta przyjdzie. odrazy, furie, biesy, kły to chujoza i spierdolenie aktualnego BM. trochę śmieszne jak tu wytykacie zespołowi, że nie zachowuje się jak kolejne ksero mrocznego metalowca z kijem w dupie :D
Taka muzyka skutecznie odstrasza :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Wkręciło mi się. Duży plus za teksty.
- nagrobek
smieszne jest to, ze na zabawny ból dupy prawdziwków goście odpowiadają w chuj śmiesznymi memami i czerstwym kuc humorkiem:) z jednej strony spięci wojownicy z drugiej mentalna kucownia. jebac:)wonsz pisze:fajne granie, czekam aż mi płyta przyjdzie. odrazy, furie, biesy, kły to chujoza i spierdolenie aktualnego BM. trochę śmieszne jak tu wytykacie zespołowi, że nie zachowuje się jak kolejne ksero mrocznego metalowca z kijem w dupie :D
- Erkropka
- rozkręca się
Ale wieta że tam właśnie Nihilek gra i jeszcze znane inne jednostki? Nomże, tym bardziej to kucostwo jest niczym innym jak jedną wielką spierdolnią.