GRUZJA

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

Re: GRUZJA

28-02-2019, 10:57

Jest nawet zapowiedź wideo, ale podchodzę do tej wieści z rezerwą.
Co innego, jeśli chodzi o IID - z każdym odsłuchem coraz lepiej spajają się elementy tej układanki. No, ale ja siedzę nad nią od tygodnia, to i obraz mam bardziej klarowny.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Heretyk

28-02-2019, 16:28

bardzo słabe
HulaWiatr
świeżak

28-02-2019, 17:15

Mogłoby być dobrze a jest tak se
Necropunk
w mackach Zła

28-02-2019, 18:57

Ta kapela to wręcz ucieleśnienie tego, co mnie w tym całym black metalu mierzi.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

28-02-2019, 19:51

nagrobek pisze:musza pierdolic te swoje niby śmieszne kocopoly w wywiadach i na fjejsbuku. jakie to kurwa wszystko zabawne:]
az zadalem sobie trud i przejrzalem ten ich profil. ja pierdole jakie to sa kuce.
"gramy brutalnom muzykie, ale jestesmy wyluzowane ziąmeczki. lubcie nas"

Necropunk pisze:Ta kapela to wręcz ucieleśnienie tego, co mnie w tym całym black metalu mierzi.
otoz to
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-02-2019, 20:22

przecież to nie black metal jest. Choć w sumie Master's Hammer jest... sam już nie wiem czy są to jaja czy właśnie black metal...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2019, 20:31

trup pisze:przecież to nie black metal jest. Choć w sumie Master's Hammer jest... sam już nie wiem czy są to jaja czy właśnie black metal...
lolsko-gruzińska wersja blek metylu.

poza tym najzwyczajniej w świecie nie rozumiecie tego, że polska scena jest unikatowa, postępowa i transjakaś'tam. przekracza granice, wyznacza trendy. świat się nią zachwyca, tylko, wy swoimi małymi móżdżkami i psimi rozumkami nie potraficie tego zrozumieć. tak wyczytałem w kilku miejscach. i się z tym zgadzam. w pełni.
Poro
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

28-02-2019, 20:36

Ascetic pisze:
poza tym najzwyczajniej w świecie nie rozumiecie tego, że polska scena jest unikatowa, postępowa i transjakaś'tam. przekracza granice, wyznacza trendy. świat się nią zachwyca, tylko, wy swoimi małymi móżdżkami i psimi rozumkami nie potraficie tego zrozumieć. tak wyczytałem w kilku miejscach. i się z tym zgadzam. w pełni.
bo to wszystko z zazdrosci jest;) jezyk nienawisci skierowany w ludzi sukcesu
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
trup

28-02-2019, 20:43

Ascetic pisze:
trup pisze:przecież to nie black metal jest. Choć w sumie Master's Hammer jest... sam już nie wiem czy są to jaja czy właśnie black metal...

Zawsze tak było jest i będzie. Nie doceniamy tego co mamy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2019, 20:46

pr0metheus pisze:
Ascetic pisze:
bo to wszystko z zazdrosci jest;) jezyk nienawisci skierowany w ludzi sukcesu
naturalnie ;-)
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2019, 20:46

trup pisze:
Ascetic pisze:

Zawsze tak było jest i będzie. Nie doceniamy tego co mamy.
naturalnie też ;-)
Poro
Awatar użytkownika
Sybir

28-02-2019, 20:55

Wreszcie dostąpiliście iluminacji, Koledzy, i odrzuciliście fałszywego bożka, Szuflada! A już się bałem, że forume stało się matecznikiem obrońców wiary prawdziwego black metalu, czekających w okopach i na szańcach w pełnym rynsztunku i gotowości do odparcia wrażego ataku.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2019, 20:58

Sybir pisze:Wreszcie dostąpiliście iluminacji, Koledzy, i odrzuciliście fałszywego bożka, Szuflada! A już się bałem, że forume stało się matecznikiem obrońców wiary prawdziwego black metalu, czekających w okopach i na szańcach w pełnym rynsztunku i gotowości do odparcia wrażego ataku.
dla mnie to dalej leży w szufladzie, w której ktoś się dla niepoznaki gospodarzy zesrał. do tej właśnie szuflady.
Poro
Awatar użytkownika
Sybir

28-02-2019, 21:03

Przemawia przez Ciebie bałwochwalczy upór, kol. Ascetic. Wszelkie cielce - czy to ze złota, czy z brązu - należy strącić z postumentów!
Awatar użytkownika
Ascetic

28-02-2019, 21:26

Sybir pisze:Przemawia przez Ciebie bałwochwalczy upór, kol. Ascetic. Wszelkie cielce - czy to ze złota, czy z brązu - należy strącić z postumentów!
ok. mamy już ustalony temat: Weg zu Kopenhaga ;-)
Poro
Awatar użytkownika
wonsz
rasowy masterfulowicz

01-03-2019, 00:00

fajne granie, czekam aż mi płyta przyjdzie. odrazy, furie, biesy, kły to chujoza i spierdolenie aktualnego BM. trochę śmieszne jak tu wytykacie zespołowi, że nie zachowuje się jak kolejne ksero mrocznego metalowca z kijem w dupie :D
rzułf
Awatar użytkownika
Medard

01-03-2019, 00:13

wonsz pisze:fajne granie, czekam aż mi płyta przyjdzie. odrazy, furie, biesy, kły to chujoza i spierdolenie aktualnego BM. trochę śmieszne jak tu wytykacie zespołowi, że nie zachowuje się jak kolejne ksero mrocznego metalowca z kijem w dupie :D
Ja Odrazę cenię tylko za temat alkoholizmu, bo sam prawie nie piję.
Taka muzyka skutecznie odstrasza :)
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
mysticcum
postuje jak opętany!

01-03-2019, 00:22

Wkręciło mi się. Duży plus za teksty.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

01-03-2019, 08:23

wonsz pisze:fajne granie, czekam aż mi płyta przyjdzie. odrazy, furie, biesy, kły to chujoza i spierdolenie aktualnego BM. trochę śmieszne jak tu wytykacie zespołowi, że nie zachowuje się jak kolejne ksero mrocznego metalowca z kijem w dupie :D
smieszne jest to, ze na zabawny ból dupy prawdziwków goście odpowiadają w chuj śmiesznymi memami i czerstwym kuc humorkiem:) z jednej strony spięci wojownicy z drugiej mentalna kucownia. jebac:)
Awatar użytkownika
Erkropka
rozkręca się

01-03-2019, 18:36

Ale wieta że tam właśnie Nihilek gra i jeszcze znane inne jednostki? Nomże, tym bardziej to kucostwo jest niczym innym jak jedną wielką spierdolnią.
ODPOWIEDZ