ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
wcale mi nie szkoda tych warszawiakow, wrecz czuje msciwa safysfakcje, ze sobie takiego idiote na prezydenta wybrali
woodpecker from space
-
"warszawka" jest totalnie zjechana. Ostatnio wrzucałem tutaj zdjęcia licealistów, którzy dobrali się w pary jednopłciowe na studniówce na znak solidarności ze środowiskiem LGBT. Szkoda jednak dzieci.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
A tutaj inna strona zjebania
https://www.theguardian.com/commentisfr ... one-skulls" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.theguardian.com/commentisfr ... one-skulls" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Ascetic
@tri + gość w kaftanie
tylko sie nie zesrajcie z wrażenia :_) < w temacie wszawej.
jak się tu obrobię, to wrzucę swoje głębokie przemyślenia nt. miast 1."gdzie kury piejo" i 2."skąd Cugowski się wywodzi nam tutaj Polakom muzyk ten uwielbiany ten jedyny ten". tak więc tego ten. szykujta się.
jak się tu obrobię, to wrzucę swoje głębokie przemyślenia nt. miast 1."gdzie kury piejo" i 2."skąd Cugowski się wywodzi nam tutaj Polakom muzyk ten uwielbiany ten jedyny ten". tak więc tego ten. szykujta się.
Poro
-
To mówisz, że szykujesz dzieciaka na takie patozajęcia? :)Ascetic pisze:@tri + gość w kaftanie
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
sratatata ;-)Pacjent pisze:To mówisz, że szykujesz dzieciaka na takie patozajęcia? :)Ascetic pisze:@tri + gość w kaftanie
dobra. nie bardzo mam czas, ale, ale ... moja wrodzona kultura osobista ":-) wysoka kultura dodam, taka wrocławsko-warszawska determinuje to, że Ci/ Tobie odpiszę ;-) szykuję dzieciaka, a właściwie jest wyszkowane, ono to podrośnięte dziecie, bo już sie realizuje w najlepszym klubie karate w Lolsce, dobrej szkole językowej, zajęciach pozaszkolnych i wszędzie tam gdzie ma siły i chęci. bo takie możliwości daje wszawka. a paczenie się przez pryzmat na dane miasto jakichś debilizmów ... no cóż ... każdy buduje sobie obraz rzeczywistości jaki tam chce i na na bazie źródeł jakie tam mu pasują ... ja buduję na bazie tego co tutaj mam zaoglądane a nie interneta ;-) poza tym póki co nikt nikomu nie każe wysyłać dzieciaka tam gdzie nie chce, aby szło. w klasie młodej z 20% nie chodzi na religie i nikt nie robi afery. są żydzi, buddyści, a i tacy co mają centralnie wyjebane na tą systemową pogadankę o jezusiku. i luz. analogicznie z WDŻ. młoda poszła. jakaś emerytka przynudza, młoda sygnalizuje, że szkoda czasu i sprawa wyjaśniona.
ps. zapewne u Ciebie też są lewicujące oszołomy co chcą naprawiać świat na swą modłę. taki czas. tak więc tego ten... a w Biłgoraju, czy jak się to tam odmienia, komuszek rządzi z 16 lat i jakoś miasto chyba działa. choć tego oczywiście nie wiem, bo mnie bardziej interesuje jak działa moja dzielnica, a nie miasto X km od mojej wsi.
Poro
- ggfh
- w mackach Zła
Pacjent pisze:"warszawka" jest totalnie zjechana. Ostatnio wrzucałem tutaj zdjęcia licealistów, którzy dobrali się w pary jednopłciowe na studniówce na znak solidarności ze środowiskiem LGBT. Szkoda jednak dzieci.
to z tymi naukami dla dzieciakow to wytyczne swiatowej organizacji zdrowia. i ze w kazdym miescie to ma byc w przedszkolach i szkolach wprowadzane. nie tylko w wawie.
co do tej "mono-pciowej" studniowki - to podczas, ktorejs audycji radiowej wspominano, ze firma produkujaca lody poszla do najbardziej "postepowego" liceum, zapytali czy mozna by taki "event" zrobic. dyrekcja sie zgodzila, mlodzi / zdolni / wyksztalceni ochoczo przystapili do realizacji zadania. niestety, nie bylo powiedziane czy cala studniowke nalezalo ze swoim "wybrankiem / wybranka" przetanczyc
- Ascetic
a obowiązkowe?ggfh pisze:Pacjent pisze:"warszawka" jest totalnie zjechana. Ostatnio wrzucałem tutaj zdjęcia licealistów, którzy dobrali się w pary jednopłciowe na studniówce na znak solidarności ze środowiskiem LGBT. Szkoda jednak dzieci.
to z tymi naukami dla dzieciakow to wytyczne swiatowej organizacji zdrowia. i ze w kazdym miescie to ma byc w przedszkolach i szkolach wprowadzane. nie tylko w wawie.
co do tej "mono-pciowej" studniowki - to podczas, ktorejs audycji radiowej wspominano, ze firma produkujaca lody poszla do najbardziej "postepowego" liceum, zapytali czy mozna by taki "event" zrobic. dyrekcja sie zgodzila, mlodzi / zdolni / wyksztalceni ochoczo przystapili do realizacji zadania. niestety, nie bylo powiedziane czy cala studniowke nalezalo ze swoim "wybrankiem / wybranka" przetanczyc
jakby przez przypadek, owszem, że sobie sam odpowiem, zawsze można pójść do Ordo Iuris i wypiszą zwolnienie, co'nie ;-) ? oni lubiejo przecież pisać instrukcje i wytyczne anty lewackie te.
poza tym zawsze jest stary i stara. nawet jak jej nawkładają jakichś pierdół do głowy pod przymusem to i tak nie uwierzy mając takich starych. na to liczę. tak sobie tłumaczę ;-)
Poro
Jeżeli o mnie chodzi to w ogóle mi nie szkoda. Ani dzieci, ani ich rodziców.Pacjent pisze:"warszawka" jest totalnie zjechana. Ostatnio wrzucałem tutaj zdjęcia licealistów, którzy dobrali się w pary jednopłciowe na studniówce na znak solidarności ze środowiskiem LGBT. Szkoda jednak dzieci.
-
Wszystko fajnie, a lewicowe totalniactwo jest wszędzie, ale gdyby podobny program przygotował Episkopat na lekcje religii to pewnie toczyłbyś pianę na tych "pedofilów" i bez znaczenia byłoby dla Ciebie czy lekcje są obowiązkowe czy nie. I słusznie, bo za to płacimy wszyscy, a takie traktowanie dzieci burzy krew u każdego normalnego człowieka.Ascetic pisze:sratatata ;-)Pacjent pisze:To mówisz, że szykujesz dzieciaka na takie patozajęcia? :)Ascetic pisze:@tri + gość w kaftanie
dobra. nie bardzo mam czas, ale, ale ... moja wrodzona kultura osobista ":-) wysoka kultura dodam, taka wrocławsko-warszawska determinuje to, że Ci/ Tobie odpiszę ;-) szykuję dzieciaka, a właściwie jest wyszkowane, ono to podrośnięte dziecie, bo już sie realizuje w najlepszym klubie karate w Lolsce, dobrej szkole językowej, zajęciach pozaszkolnych i wszędzie tam gdzie ma siły i chęci. bo takie możliwości daje wszawka. a paczenie się przez pryzmat na dane miasto jakichś debilizmów ... no cóż ... każdy buduje sobie obraz rzeczywistości jaki tam chce i na na bazie źródeł jakie tam mu pasują ... ja buduję na bazie tego co tutaj mam zaoglądane a nie interneta ;-) poza tym póki co nikt nikomu nie każe wysyłać dzieciaka tam gdzie nie chce, aby szło. w klasie młodej z 20% nie chodzi na religie i nikt nie robi afery. są żydzi, buddyści, a i tacy co mają centralnie wyjebane na tą systemową pogadankę o jezusiku. i luz. analogicznie z WDŻ. młoda poszła. jakaś emerytka przynudza, młoda sygnalizuje, że szkoda czasu i sprawa wyjaśniona.
ps. zapewne u Ciebie też są lewicujące oszołomy co chcą naprawiać świat na swą modłę. taki czas. tak więc tego ten... a w Biłgoraju, czy jak się to tam odmienia, komuszek rządzi z 16 lat i jakoś miasto chyba działa. choć tego oczywiście nie wiem, bo mnie bardziej interesuje jak działa moja dzielnica, a nie miasto X km od mojej wsi.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Na kapelanów też płacimy wszyscy.
https://www.wprost.pl/kraj/10194770/dra ... alnie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolzga wstaje z kolan xDDD
https://www.wprost.pl/kraj/10194770/dra ... alnie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolzga wstaje z kolan xDDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Chyba wszyscy zgadzamy się z tym, że nie powinniśmy?Nerwowy pisze:Na kapelanów też płacimy wszyscy.
- Ascetic
aż taki to ja zapalczywy to ja nie jestem ;-) z tym toczeniem piany troszku przesadzasz. zasadniczo mam wyjebongo na czarnych, zielonych, różowych i prążkowanych też. choć z tych wszystkich kolorów prawdą jest, że czarny mi najmniej leży. wręcz wkurwia mnie ;-) czasami. (ale) akurat dzisiaj mam na tyle zajebisty nastrój, że wiszą mi te zboki kalafiorem ....Pacjent pisze:
Wszystko fajnie, a lewicowe totalniactwo jest wszędzie, ale gdyby podobny program przygotował Episkopat na lekcje religii to pewnie toczyłbyś pianę na tych "pedofilów" i bez znaczenia byłoby dla Ciebie czy lekcje są obowiązkowe czy nie. I słusznie, bo za to płacimy wszyscy, a takie traktowanie dzieci burzy krew u każdego normalnego człowieka.
a program jaki by nie był. darmowy, czy płatny, obowiązkowy, czy nie. a system edukacji jaki by nie był. lewacko-totalitarny, czy prawicowo-totalitarny to i tak na końcu dużo, b. dużo zależy od rodzica. i nie ma co aż tak się napinać: co, kto i gdzie stara się przekabacić dzieciaka. tak działa pewnie państwo w danym momencie, żeby tą nietomną duszyczkę sobie przygarnąć.
taki kejs: ja np. w szkole na historii uczyłem się jednego. później gadałem ze starym i miałem inny obraz tego co tam naskrobali. i co? da się ? da. tyle, że trzeba czasu i chęci.
no. a tera znikam ja, bo kurieros z paczkami odwiedził mnie.
Poro
- Nerwowy
Zgadzamy się, podobnie jak w kwestii lekcji religii, ale to oczywiste ;)Pacjent pisze:Chyba wszyscy zgadzamy się z tym, że nie powinniśmy?Nerwowy pisze:Na kapelanów też płacimy wszyscy.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
https://wszystkoconajwazniejsze.pl/pepi ... fdhfJGRE6I" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy jest na sali kekarz?
Czy jest na sali kekarz?
- Triceratops
Pewnie przeczytali raport NIKu nt polskich matur z matmy.
woodpecker from space
Gwoli ścisłości to nie był tylko raport.
https://demaskator24.pl/nik-chce-rezygn ... r/14942537" onclick="window.open(this.href);return false;
https://demaskator24.pl/nik-chce-rezygn ... r/14942537" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Ascetic
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦