CODE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez black_lava[/i]
o kategorii językowej "twoja stara"wiem,bo spotkałem się z tym okresleniem na forum.ale nijak nie potrafię jej dopasować do mojego tematu. [/quote]
Ty naprawde masz jakies ubytki.
Poza tym szkoda, ze nie w pore usunieto temat o Mayhem. Tam napisalem szerszy wywod o Tobie i Twoich snobistycznych spiewkach. Ale leniwy chuj ze mnie i sie nie bede znowu pocil przed monitorem, tracac czas dla parcha.
o kategorii językowej "twoja stara"wiem,bo spotkałem się z tym okresleniem na forum.ale nijak nie potrafię jej dopasować do mojego tematu. [/quote]
Ty naprawde masz jakies ubytki.
Poza tym szkoda, ze nie w pore usunieto temat o Mayhem. Tam napisalem szerszy wywod o Tobie i Twoich snobistycznych spiewkach. Ale leniwy chuj ze mnie i sie nie bede znowu pocil przed monitorem, tracac czas dla parcha.
THE ARMY - THE WEAPON - THE MACHINERY OF WAR - EXTERMINATION OF ALL MAN!
- BadBlood
- weteran forumowych bitew
- zekke
Re: CODE
ha, bardzo dobrze.We would like to announce that Simen "Vortex" Hestenaes is not a part of Code and will not be taking part in the forthcoming album.
After successfully performing live with Code during the phenomenal shows this last year, the band have resolved to continue working with original vocalist Kvohst.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
aż dziw ,ale poznałem ten zespół dopiero w tym roku. No, ale lepiej późno niż wcale. "Nouveau Gloaming " to bardzo dobra płyta, a takiego "Brass Dogs" mógłbym słuchać w nieskończoność. Lubię takie patologiczne eksperymenty na polu BM i czekam na drugiego długograja.
Tak zupełnie offtopując szykuje nam się całkiem fajny rok 2009: Code, Thorns, Secrets Of The Moon, The Black (miejmy nadzieje, że w końcu wyjdzie na CD), Shining, The Axis Of Perdition plus nowy Slayer. Jest więc na co czekać.
Tak zupełnie offtopując szykuje nam się całkiem fajny rok 2009: Code, Thorns, Secrets Of The Moon, The Black (miejmy nadzieje, że w końcu wyjdzie na CD), Shining, The Axis Of Perdition plus nowy Slayer. Jest więc na co czekać.
Coś tam było! Człowiek!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re:
Ale gdzie Code jest patologiczny??? Lekka schiza to jeszcze nie patologia.Skaut_Kwatermaster pisze:Lubię takie patologiczne eksperymenty na polu BM i czekam na drugiego długograja.
Debiut mi się podobał, takie pół drogi między BM a VBE ale do rewelacji sporo brakowało, bo materiał był zbyt zachowaczy. Teraz widzę w newsie, że jednak Vortex nie pojawi się - to bardzo duuuuuuuuuuży minus i zawiedzione nadzieje, bo mikstura ich stylu z wokalami Siemena mogła zniszczyć. Teraz zaczynam się bać, choć w sumie jebie mi to, bo w przyszłorocznym BM będą co najmniej dwa absolutne pewniaki, a Code nie jest tu priorytetem.
Yare Yare Daze
- grot
Może w twojej opinii.
Tak przy okazji, słyszał kto "Neurotransmissions"? Warto za tym poszperać?
Tak przy okazji, słyszał kto "Neurotransmissions"? Warto za tym poszperać?
- Odkryłem swoją drugą osobowość. Ma na imię Jan.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- O, czym się zajmuje?
- Jan, generalnie, pogardza.
- zekke
ale kogo jebie spektrum, moze zajebiscie spiewac na jednym 'pasmie' a nie napierdalac po skali i tez bedzie ok. zreszta juz chyba nie spiewa w dhg.
jak dla mnie vortex nie pasuje do code w ogole, moze na 2 wokal w jakis czystych partiach. nie moge go sobie wyobrazic w takim cotton optic czy radium.
jak dla mnie vortex nie pasuje do code w ogole, moze na 2 wokal w jakis czystych partiach. nie moge go sobie wyobrazic w takim cotton optic czy radium.
Ostatnio zmieniony 30-11-2008, 12:44 przez zekke, łącznie zmieniany 1 raz.