HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
HATE
[quote][i]Wysłane przez roman[/i]
Widzialem ze dwa razy Hate na zywo i musze przyznac, ze kolesie na zywca zamiataja wszystkich. [/quote]
widziałem ich kiedys m.in. jako support przed Immolation i wypadli tam, jak fiat 126p w konfrontacji z czołgiem ;>
Widzialem ze dwa razy Hate na zywo i musze przyznac, ze kolesie na zywca zamiataja wszystkich. [/quote]
widziałem ich kiedys m.in. jako support przed Immolation i wypadli tam, jak fiat 126p w konfrontacji z czołgiem ;>
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
HATE
[quote][i]Wysłane przez roman[/i] Widzialem ze dwa razy Hate na zywo i musze przyznac, ze kolesie na zywca zamiataja wszystkich. [/quote]
widzialem ich na zywo i zygac mi chcialo jak grali rapture i wycieli z niego solowke.....
widzialem ich na zywo i zygac mi chcialo jak grali rapture i wycieli z niego solowke.....
...
- bloodwritten
- rozkręca się
- Kontakt:
HATE
Jakoś nie przepadam za Hate.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
HATE
Jak pisałem to ich najlepszy, moim zdaniem, album. "Animate The Blood", "Inflict The Pain", "Heaven Like A Hole" i "Lords Of Sin" to potężne bomby, a "In Satan We Trust" i "An Eye For An Eye" to prawdziwe hymny. Do tego niczym wisienka na czubku tortu jeden z najlepszych instrumentali jakie słyszałem, czyli "Cadentia".Wysłane przez MinT
"Daemon..." rozkurwia mnie po dziś dzień.
Pierdolić wszystkich malkontentów!
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- cumchrist
- zaczyna szaleć
HATE
"Cain's Way" świetne, jednak ostatnia jeszcze lepsza. Cholernie dobra płyta, mocna i do tego, hmm... przebojowa? W ogóle jedna z moich ulubionych płyt, które powstały w tym pięknym kraju. Czekam na kolejne uderzenie, na razie "Awakening..." rządzi i chuj.
In us we all have the power
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
- Chlastator
- zaczyna szaleć
HATE
dla mnie najlepszy jest "The Unwritten Law", później mi się tak sobie podoba, jeszcze całkiem nieźle wchodzi mi "Cain's Way"
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
HATE
Polska kopia Deicide? Pierdolone bzdury! Posłuchaj Cain's albo Awakening i poczuj różnicę. Zestawiając ostatnie dokonania Deicide i Hate, nasi rodace wpierdalają ich w ziemię. Jeden z moich ulubioych zespołów, na żywo niszczą. Każdą płytę lubię za coś innego - debiut za klimat, Lord za szatana w czystej postaci, Victims za Holy Dead Trinity, Cain's za odcięcie się od wizerunku kopii Deicide i Sectarian Murder, Awakening za WSZYSTKO! No i polecam dvd.
- Gore_Obsessed
HATE
Na dwóch pierwszych płytach jest tego DEICIDE bardzo dużo. Słychać również echa twórczości Amerykanów na trzeciej płycie. Na demówkach tego nie słychać, bo... na nich w ogóle niewiele słychać.Wysłane przez Bastard
Polska kopia Deicide? Pierdolone bzdury! Posłuchaj Cain's albo Awakening i poczuj różnicę.

O "Awakening..." się nie wypowiadałem.
HATE był polskim DEICIDE. Od niedawna (być może) grają swoje, ale nasze drogi się rozeszły.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
HATE
nowy numer Hate...
http://www.vs-webzine.com/mp3/Hate-Necropolis.mp3
http://www.vs-webzine.com/mp3/Hate-Necropolis.mp3
-
- zaczyna szaleć
HATE
Przesłuchałem raz.Pierwsze wrazenie? Nie podoba mi sie brzmienie bębnów..kawalek średni..nic specjalnego...poczekamy zobaczymy.
- Mol
HATE
Nowy kawalek bardzo mi wszedl, jest troche nowych smaczkow i musze przyznac, ze podoba mi sie. Co do zdjec to calkiem ciekawe, szczegolnie jak te laseczki sa z lekka zdeformowane, tak prawde powiedziawszy to mogli sie postarac o ladniejsze.
-
- zaczyna szaleć
HATE
kawałek całkiem niezły, płyty posłucham z chęcia, choc nie wiem czy bedzie tak przelomowa jak zapowiadaja myzycy, bo ten numer żadną większą nowością mi nie zalatuje, ciekaw jestem jak zabrzmi to z płyty, bo po porzesłuchaniu tego mp3 brzmieniem zaskoczony jestem in minus.
- MANIEK/HELLSPAWN
- rozkręca się
- Kontakt:
HATE
Kawałek zajebisty, brzmienie mogłoby być nieco pełniejsze i wokal bardziej podobał mi się na "Awakening...", ale i tak jak dla mnie jest wyjebiście.
www.hellspawn.metal.pl gg 2112590
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
HATE
to jakas podpucha z tym mp3, si?