KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
no a ja dalej w dupie, 3 maile wystosowalem do tego szwaba i cisza.
po zlozeniu zamowienia dostalem maila ze status processing i rachunek , czyli potwierdzenie przyjecia kasy.tyle
jakbym umial przeklinac po niemiecku to bym zadzwonil do nich, bo mi sie pomysly koncza.
po zlozeniu zamowienia dostalem maila ze status processing i rachunek , czyli potwierdzenie przyjecia kasy.tyle
jakbym umial przeklinac po niemiecku to bym zadzwonil do nich, bo mi sie pomysly koncza.
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- w mackach Zła
Dołączam do grona niezadowolonych z Iron Tyrant. Gość diluje płytami, które istnieją tylko wirtualnie. Po prawie 2 tygodniach od zamówienia okazuje się, że na 9 zamówionych płyt ma tylko 3... i może mi zwrócić kasę. Z tym już problemu nie było, ale jednak niesmak pozostał.pr0metheus pisze:
ja mam slabe doswiadczenia z wlochem, ale inni chwalili. poszukaj, bylo gadane na forum.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Necropunk pisze:Dołączam do grona niezadowolonych z Iron Tyrant. Gość diluje płytami, które istnieją tylko wirtualnie. Po prawie 2 tygodniach od zamówienia okazuje się, że na 9 zamówionych płyt ma tylko 3... i może mi zwrócić kasę. Z tym już problemu nie było, ale jednak niesmak pozostał.pr0metheus pisze:
ja mam slabe doswiadczenia z wlochem, ale inni chwalili. poszukaj, bylo gadane na forum.
z tego co pamietam gosc nie wysylal plyt, wiec napisalem maila, drugiego- bez skutku. zalozylem spor na paypal, i wtedy zelazny tyran sie ugial, po 5 dniach plyty byly u mnie (czyli pewnie po otrzymaniu informacji z paypal blyskawicznie wyslal)
niech to miejsce niebawem zniknie
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
ja od kvlt , otrzymuję raczej potwierdzeniaGall pisze:Paka dotarła rano. Żadnego info od kvlt, żadnego od tamtejszej poczty. Zmówienie klepnięte w niedzielę.

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Gall
- weteran forumowych bitew
Może coś źle kliknąłem i poszło zwykłym? Numeru nadania na kopercie nie było.
Żeby jeszcze kapkę lepiej pakowali, byłoby 10/10.
Żeby jeszcze kapkę lepiej pakowali, byłoby 10/10.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
SMG - Mistrzostwo Świata - 11/10.
Pagan - no średnio. Raz, że trochę czekałem i okazało się, że wysłali nie tę płytę co zamawiałem. Ewidentnie zwłoka była wynikiem braku tej pozycji to wjebali inną płytę tego samego zespołu tak jakby nie miało to znaczenia. Pierwsza rysa. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło z nimi a zamawiam u nich od początku ich istnienia (będzie pewnie coś około 80 zamówień).
Pagan - no średnio. Raz, że trochę czekałem i okazało się, że wysłali nie tę płytę co zamawiałem. Ewidentnie zwłoka była wynikiem braku tej pozycji to wjebali inną płytę tego samego zespołu tak jakby nie miało to znaczenia. Pierwsza rysa. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło z nimi a zamawiam u nich od początku ich istnienia (będzie pewnie coś około 80 zamówień).
all the monsters will break your heart
-
no to szok. bo pagan dla mnie, odkąd zacząłem tam zamawiać, czyli z 20 lat temu, to zawsze 10/10
-
- postuje jak opętany!
Winylowo. Brał ktoś? Jak tam z szybkością?
- Medard
Tytuł był w katalogu, więc zamówiłem, okazało się, że go nie mają, długo czekałem, po kilku emailach oddali kasę. Ale jak mają, to podobno jest ok.pączek pisze:Winylowo. Brał ktoś? Jak tam z szybkością?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- smooker
- w mackach Zła
Arachnofobia - na 9 zamówionych pozycji jedna pomyłka, ten sam wykonawca, ale inny tytuł. Brakujący miał zostać dosłany, a bonus z okazji zamknięcia biznesu zostać bonusem. Po trzech tygodniach wpadł jednak mail, że brakujący tytuł jest już niedostępny, więc Słyżtof zaproponował zwrot piniąszków. Mimo wtopy malutkiej, sprawa rozwiązana profesjonalnie i chyba będę tęsknił ;(.
- PIoChuUu
- rozkręca się
HELLTHRASHER PRODUCTIONS - ktoś ostatnio coś od nich zamawiał? Zamówienie złożyłem 15.03, parę dni minęło, a przesyłki nie widać i nie odpisują na maile.
Frankie Teardrop
-
- zaczyna szaleć
Zawsze bez problemu, czasami trzeba poczekać ze 2 dni.PIoChuUu pisze:HELLTHRASHER PRODUCTIONS - ktoś ostatnio coś od nich zamawiał? Zamówienie złożyłem 15.03, parę dni minęło, a przesyłki nie widać i nie odpisują na maile.
-
- rozkręca się
Kilka tygodni temu od nich zamawiałem i kontaktowałem się z nimi przez FB bo na maila nie było odzewu.
-
- w mackach Zła
Same here. Bart nigdy nie zawodzi.Artur_burzum pisze:Zawsze bez problemu, czasami trzeba poczekać ze 2 dni.PIoChuUu pisze:HELLTHRASHER PRODUCTIONS - ktoś ostatnio coś od nich zamawiał? Zamówienie złożyłem 15.03, parę dni minęło, a przesyłki nie widać i nie odpisują na maile.
- maciek z klanu
Dwa tygodnie temu zamówienie i w czwarty dzień roboczy paczka na chacie.Necropunk pisze:Same here. Bart nigdy nie zawodzi.Artur_burzum pisze:Zawsze bez problemu, czasami trzeba poczekać ze 2 dni.PIoChuUu pisze:HELLTHRASHER PRODUCTIONS - ktoś ostatnio coś od nich zamawiał? Zamówienie złożyłem 15.03, parę dni minęło, a przesyłki nie widać i nie odpisują na maile.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
to i ja zabiorę głos. a co.
ma taki nietypowy zwyczaj nie odpisywania na korespondencję, ale płyty wysyła w punkt. na przykładzie miesiąca naszego aktualnego tj. marca, to tak ze dwa dni szło. 2 razy. więc w tym sensie klasa sama w sobie.
ma taki nietypowy zwyczaj nie odpisywania na korespondencję, ale płyty wysyła w punkt. na przykładzie miesiąca naszego aktualnego tj. marca, to tak ze dwa dni szło. 2 razy. więc w tym sensie klasa sama w sobie.
Poro
- PIoChuUu
- rozkręca się
Artur_burzum pisze:Zawsze bez problemu, czasami trzeba poczekać ze 2 dni.PIoChuUu pisze:HELLTHRASHER PRODUCTIONS - ktoś ostatnio coś od nich zamawiał? Zamówienie złożyłem 15.03, parę dni minęło, a przesyłki nie widać i nie odpisują na maile.
Sprawa wyjaśniona, za obsuwę czasową winyl gratis.
Frankie Teardrop
-
Me Saco Un Ojo - bez zarzutu
- Ascetic
ile szło?Ogre pisze:Me Saco Un Ojo - bez zarzutu
u mnie 16d zień się telepie i dotelepać nie może.
Poro
-
Tydzień od dnia wysłania.Ascetic pisze:ile szło?Ogre pisze:Me Saco Un Ojo - bez zarzutu
u mnie 16d zień się telepie i dotelepać nie może.