IMP-|-OUS pisze:No i dziś jebło :-)
[youtube][/youtube]
czterdziestolatek z lat siedemdziesiątych a teraźniejszy to jednak przepaść
pozdrawiam
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Heretyk pisze:następny staruch. z kim ja tu w ogóle piszę
A narzekasz i medzisz najwięcej z wszystkich. Strach jak to będzie za 10 lat
spierdalaj grubasie
Ojejku ale mi mądrala dowalił:((( moje serduszko pękło. Idź zrzędzić dalej. Choć to nawet śmieszne było :)) zgodnie z regulaminem usuń swojego posta bądź przenies do tematu z wyzwiskami. Ewentualnie daj sobie tygodniowego bana.
maciek z klanu pisze:Ojejku ale mi mądrala dowalił:((( moje serduszko pękło. Idź zrzędzić dalej. Choć to nawet śmieszne było :)) zgodnie z regulaminem usuń swojego posta bądź przenies do tematu z wyzwiskami. Ewentualnie daj sobie tygodniowego bana.
:D Co się tu tak szczujecie nawzajem i to jeszcze w takim temacie, spokój. A propos, Heretyk, czy Ty przypadkiem nie wylogowałeś się na amen, czy pojebałem osoby? ;)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Heretyk pisze:następny staruch. z kim ja tu w ogóle piszę
A narzekasz i medzisz najwięcej z wszystkich. Strach jak to będzie za 10 lat
Coś w tym jest. Gdyby zgadywać tylko po pisaninie to zamiast trzydziestki wyszłaby zdrowa siedemdziesiątka. Co nie zmienia faktu, że zaczynacie tworzyć całkiem uroczy dom starców. Cieszę się , że przede mną jeszcze sporo czasu.