A piłeś miętową?Heretyk pisze:jebana żubrówka tak mnie kilka razy zniszczyła, zarówna biała jak i normalna, że nie chcę już nigdy o tym trunku słyszeć
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Re: Ciekawostki
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
Mnie o smak chodzi. Absolutnie odrzucajacy. W calym swoim zyciu pilem 3 razy i trzy razy sie cofalo. Raz nosem :)Heretyk pisze:jebana żubrówka tak mnie kilka razy zniszczyła, zarówna biała jak i normalna, że nie chcę już nigdy o tym trunku słyszeć
-
- mistrz forumowej ceremonii
każdą. kurwa co za gówno. po białej myślałem, że zejdę z tego świata
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Miętowa fajna, co prawda amator jestem zupełny w temacie bo rocznie wypiję te 2l wódy ale mięta ok.
Jebać żuli.
-
spoko. może jesteś normalny i umiesz wypić drinka lub dwa. ja muszę wypić 20 więc jasne, że później zdycham. dobrze, że się opamiętałem ostatnio
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Miętowa wódka mi uratowała życie po zatruciu pokarmowym w Bułgarii wiele lat temu. Taka zielona i slabawa była pamietam.
niech to miejsce niebawem zniknie
- wolff
- rasowy masterfulowicz
-
smirnoff to zniszczenie. wiadomo
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Heretyk pisze:smirnoff to zniszczenie. wiadomo

- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
https://www.gry-online.pl/newsroom/magi ... ro/za1bcc1
166000$ za kartę do gry to dopiero rar
166000$ za kartę do gry to dopiero rar
-
Ojajebie, to muszę zajrzeć do swoich kart, które kolekcjonowało się za gówniarza, a teraz leżą gdzies na strychu ;D
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ogromn ... ga/kngx3ly" onclick="window.open(this.href);return false;
173 kilotony na wysokości 25 kilometrów.... co by było, gdyby taki kamyk spadł w bardziej zamieszkałe okolice? Powiedzmy, że zbliżyłby się zbyt mocno do Moskwy? Potraktowano by to jako atak i zaordynowano kontruderzenie? A nawet gdyby nie, to co by zostało z takiej Moskwy? Dlaczego dopiero teraz o tym informują? Czyżby przeoczyli tego kosmicznego gościa i by nie siać paniki mówią o tym po fakcie? Ostatnio miały blisko przelatywać jakieś szczątki komety albo jakiegoś większego obiektu, może to zapomniany towarzysz?
173 kilotony na wysokości 25 kilometrów.... co by było, gdyby taki kamyk spadł w bardziej zamieszkałe okolice? Powiedzmy, że zbliżyłby się zbyt mocno do Moskwy? Potraktowano by to jako atak i zaordynowano kontruderzenie? A nawet gdyby nie, to co by zostało z takiej Moskwy? Dlaczego dopiero teraz o tym informują? Czyżby przeoczyli tego kosmicznego gościa i by nie siać paniki mówią o tym po fakcie? Ostatnio miały blisko przelatywać jakieś szczątki komety albo jakiegoś większego obiektu, może to zapomniany towarzysz?
- Ascetic
to było pierwsze i ostatnie ostrzeżenie ufolców dla ruskich, żeby nie ruszali ksześcijańskiego przedmurza ojropy.Nasum pisze:https://wiadomosci.onet.pl/swiat/ogromn ... ga/kngx3ly
lys på slutten av lys
-
W takim razie przed czym ostrzegali w Czelabińsku i w Tunguskiej?
- Ascetic
fakt. przeoczyłem ten fakt. to było w takim razie trzecie i ostatnie ostrzeżenie ufolców, aby dać nam być kim jesteśmy. tj. dumnymi ksześcijańskimi husarzami.Nasum pisze:W takim razie przed czym ostrzegali w Czelabińsku i w Tunguskiej?
lys på slutten av lys
- Only_True_Believers
http://www.boredpanda.com/rarely-seen-i ... 8BVcxbePfY" onclick="window.open(this.href);return false;
39 Rare Photos That Reveal The Unseen Side Of Things
39 Rare Photos That Reveal The Unseen Side Of Things
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- WaszJudasz
O, miałem wrzucać. Żona często podsuwa mi takie rzeczy, to też. Fajowe.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
Co na to nasi forumowi eksperci?
https://nczas.com/2019/03/23/dramat-dzi ... la-prawde/" onclick="window.open(this.href);return false;Według badań prof. Regnerusa wynika, że wychowanie człowieka przez homoseksualistów po prostu go niszczy. U takich osób wykryto 24 rodzaje negatywnych skutków wychowania. Wychowankowie homoseksualistów o wiele częściej mają myśli samobójcze, częstsze problemy z prawem, częściej biorą narkotyki.
woodpecker from space
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
no przestań, nczas. jako źródło informacji... przecie tam publikuje ten wstrętny Michalkiewicz, a założycielem pisma jest jeszcze gorszy od niego Korwin, co to się z faszystami koleguje. Poczytaj niusłika, wyborczą ewentualnie nie Urbana, tam o takich sprawach rozprawiają "ałtorytety" często, gęsto moralne, nawet.Triceratops pisze:Co na to nasi forumowi eksperci?
https://nczas.com/2019/03/23/dramat-dzi ... la-prawde/" onclick="window.open(this.href);return false;Według badań prof. Regnerusa wynika, że wychowanie człowieka przez homoseksualistów po prostu go niszczy. U takich osób wykryto 24 rodzaje negatywnych skutków wychowania. Wychowankowie homoseksualistów o wiele częściej mają myśli samobójcze, częstsze problemy z prawem, częściej biorą narkotyki.
- Triceratops
No przeciez zapytalem "co na to". Juz pare razy mnie karkas skarcil (skarkasarcil?) za nczas, wiec wole przezornie zapytac. Grasuje tu paru z wiecznym kolkiem w dupie bioracych swiat na smiertelnie powaznie.
A u Urbana w ostatnim numerze ciekawy felieton naczelnego, dawno mu tak nie wyszlo. Ciekawe bylo jak opisal, ze bedac w Izraelu u ciotek zydowek poczul wstret do zydow za ich antypolonizm, bo nasz "antysemityzm" przy tym to pikus.
A u Urbana w ostatnim numerze ciekawy felieton naczelnego, dawno mu tak nie wyszlo. Ciekawe bylo jak opisal, ze bedac w Izraelu u ciotek zydowek poczul wstret do zydow za ich antypolonizm, bo nasz "antysemityzm" przy tym to pikus.
woodpecker from space