Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2

26-03-2019, 08:10

myśle, że to gra dla fanów Dark souls i bloodborne, wiec troche sobie poczekasz. Aczkolwiek jako osoba która uwielbia gry from software jestem w szoku tym jak bardzo podnieśli poziom trudności. Dark Souls to przy tym normalna gra,
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
TheDude
mistrz forumowej ceremonii

26-03-2019, 11:46

Bień pisze:
Only_True_Believers pisze:
maciek z klanu pisze:Jak tam gra ktoś w Sekiro? Dziś kupiłem i pierwsze wrażenia pozytywne
Gram od piątku, przejebanie trudna gra. ale fajna.
Czekam z zakupem jak cena spadnie i gra pojawi sie w dostepnej cenie na olx.
Az ludzie sie na niej przejada ,wkurwia ,,co to ma byc,, i przez poziom trudnosci beda chcieli sprzedac :D
Same here. Spadnie cena to przypierdolę konkretnie :)
Awatar użytkownika
hcpig

26-03-2019, 19:25

[youtube][/youtube]

To już trzeci rapowany trailer WTF?

Może gościem w DLC będzie RZA albo Ghostface Killah.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
maciek z klanu

26-03-2019, 19:52

Fajny trailer kurwa chcę już te gre
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Bless this tongue
weteran forumowych bitew

26-03-2019, 22:03

Po tych waszych fanatyckich postach w temacie MK widzę że to taki Mare gier :D
byrgh
zahartowany metalizator

26-03-2019, 22:09

No, i też mi trochę tutaj pozerstwem zajeżdża ;)
byrgh
zahartowany metalizator

27-03-2019, 00:04

[youtube][/youtube]

!
byrgh
zahartowany metalizator

27-03-2019, 04:58

Gdyby kogoś to interesiło, a słyszałem niedawno, że byli tacy, co chwalili nowych Tormentów, w MM chodzi jeszcze pudełkowa wersja za 2 dychy.
Only_True_Believers pisze:myśle, że to gra dla fanów Dark souls i bloodborne, wiec troche sobie poczekasz. Aczkolwiek jako osoba która uwielbia gry from software jestem w szoku tym jak bardzo podnieśli poziom trudności. Dark Souls to przy tym normalna gra,
Bo DS to jest normalna gra, rzecz w tym, że podeszli do niej także niedzielni gracze, którzy dotychczas mieli kontakt głównie z "symulatorami" jazdy i nie pamiętają, jakie gry potrafiły być trudne kiedyś (pierwsza lepsza platformówka z lat '90) ;)
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

27-03-2019, 06:30

byrgh pisze:Gdyby kogoś to interesiło, a słyszałem niedawno, że byli tacy, co chwalili nowych Tormentów, w MM chodzi jeszcze pudełkowa wersja za 2 dychy.
Only_True_Believers pisze:myśle, że to gra dla fanów Dark souls i bloodborne, wiec troche sobie poczekasz. Aczkolwiek jako osoba która uwielbia gry from software jestem w szoku tym jak bardzo podnieśli poziom trudności. Dark Souls to przy tym normalna gra,
Bo DS to jest normalna gra, rzecz w tym, że podeszli do niej także niedzielni gracze, którzy dotychczas mieli kontakt głównie z "symulatorami" jazdy i nie pamiętają, jakie gry potrafiły być trudne kiedyś (pierwsza lepsza platformówka z lat '90) ;)
Troszke sie nie zgodze,imo seria dark souls identyfikuje sie pod kategorie ,,trudna gra,, ale na pewno nie ,,przejebanie trudna gra,,
Tutaj tez chodzi o próg wejscia do samej gry..duza czesc mlodszych graczy przyzwyczajona do smiesznego poziomu trudnosci gier w tych czasach dostanie w pizde w pierwszych 2 godzinach i po prostu zrezygnuje,ale czesc bedzie walczyla dalej i w pewnym momencie cos kliknie w glowie(nauczymy sie odpowiednich zachowan,przyzwyczaimy sie do systemu gry itp) i zaczyna sie piekna przygoda ;]
I tutaj tez pojawia sie piekna cecha gier soulsbornowych...Jeden bedzie meczyl sie z sierota Kos caly dzien a drugi zrobi go za 2 podejsciem ale meczyl sie z pajakiem Rom-em przez 2 dni xD (Bloodborne)
Rozjebie smougha i ornsteina za pierwszym...ale przy capra demonie chcial wyjebac pada przez okno(Dark Souls) Itp
Kazdemu ta gra siada inaczej...ale kurde nie powiedzialbym ze to ,,normalna gra,, ;]
Awatar użytkownika
maciek z klanu

27-03-2019, 06:37

Kurwa w Sekiro już pierwszy Boss ten jebany ogr zabił mnie wczoraj z 40 razy, ale dziś huja ubije
Awatar użytkownika
Bień
postuje jak opętany!

27-03-2019, 07:18

Slyszalem ze dobrze pojechali z poziomem trudnosci w sekiro ;] Nie siedzi mi troche japonski klimat w tej gierce ale nie mozna miec wszystkiego ;]
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

27-03-2019, 09:59

maciek z klanu pisze:Kurwa w Sekiro już pierwszy Boss ten jebany ogr zabił mnie wczoraj z 40 razy, ale dziś huja ubije
Ogr nie jest pierwszym bossem, bossem jest każdy za którego dostaniesz wspomnienie lub koralik. Też sie namęczyłem z tym ogrem, W końcu ujebałem go tak:

"Cukierek na skradanie, miecz w plecy od tyłu, i 1 kulka znika. Następnie ogr sie uwalnia, walimy go co chwile olejem i dyszą ogniową i gnije skurwiel. Następni dwaj są łatwiejsi :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
TheDude

27-03-2019, 10:36

Obrazek

Dziś będę badać jak ta konwersja się udała.
Awatar użytkownika
SadoGoat666
postuje jak opętany!

27-03-2019, 11:55

Sekiro w niecałe półtora godziny
https://youtu.be/P9xKlR5ZPSo
Awatar użytkownika
maciek z klanu

27-03-2019, 13:48

maciek z klanu pisze:Kurwa w Sekiro już pierwszy Boss ten jebany ogr zabił mnie wczoraj z 40 razy, ale dziś huja ubije
Ogr nie jest pierwszym bossem, bossem jest każdy za którego dostaniesz wspomnienie lub koralik. Też sie namęczyłem z tym ogrem, W końcu ujebałem go tak:

"Cukierek na skradanie, miecz w plecy od tyłu, i 1 kulka znika. Następnie ogr sie uwalnia, walimy go co chwile olejem i dyszą ogniową i gnije skurwiel. Następni dwaj są łatwiejsi :)
Ja obczailem wczoraj żeby zaciągnąć go na górę, tam gdzie stoi ten gość z halabarda i potem spierdolic dół i on tam stoi ale nie wie gdzie jesteś, on skacze w dół. Ja uciekam on mnie nie ma na radarze i znów na górę i skacze na niego w dół i jeden pasek zabity. No ale potem kurwa te jego skoki do przodu mnie wykonczaja. Dziś ubije bydle :)) zajebiście mi się ta gra podoba.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

27-03-2019, 13:48

TheDude pisze:Obrazek

Koniecznie daj znać bo czaje się na to
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

27-03-2019, 14:26

maciek z klanu pisze:

Ja obczailem wczoraj żeby zaciągnąć go na górę, tam gdzie stoi ten gość z halabarda i potem spierdolic dół i on tam stoi ale nie wie gdzie jesteś, on skacze w dół. Ja uciekam on mnie nie ma na radarze i znów na górę i skacze na niego w dół i jeden pasek zabity. No ale potem kurwa te jego skoki do przodu mnie wykonczaja. Dziś ubije bydle :)) zajebiście mi się ta gra podoba.
kluczem jest jego wrażliwość na ogień.

Ja się wczoraj męczyłęm z Juzou The Drunkard, to dopiero skurwiel.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

27-03-2019, 15:38

A po kilkunastu zgonach dostałem info o jakichś figurkach moru, na moim ncp ach , to jakoś negatywnie wpływa oprócz tego że ten los będzie dla mnie mniej życzliwy?
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
zahartowany metalizator

27-03-2019, 16:22

z tego, co wyczytałem w necie to nie, ja ciągle latam z szansą losu na 10% po wielu zgonach i tego nie podnoszę bo itak gine jak szmata.
Awatar użytkownika
TheDude

27-03-2019, 16:59

maciek z klanu pisze:
TheDude pisze:Obrazek

Koniecznie daj znać bo czaje się na to
Gram trzecią godzinę i jest naprawdę spoko !! Pobieraj i graj.
ODPOWIEDZ