Dokładnie tak.Hatefire pisze:To mnie akurat jebie. Nie potrzebuję pomocników, żeby wyrobić sobie zdanie o Kaczyńskich. Każdy rozsądny człowiek obserwując ich działania od lat 90 wie co o nich myśleć.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
dobry kościół to kościół spalony
-
- postuje jak opętany!
Co?Hatefire pisze:To mnie akurat jebie. Nie potrzebuję pomocników, żeby wyrobić sobie zdanie o Kaczyńskich. Każdy rozsądny człowiek obserwując ich działania od lat 90 wie co o nich myśleć.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ustalmy pewne fakty. Ich środowisko polityczne przejęło Tygodnik Solidarność i Ekspres Wieczorny. Bardzo poczytne wówczas tytuły i obydwa doprowadzili do upadku. Na złe akurat im nie wyszło, bo z Ekspresem zagarnęli pewną nieruchomość. Od lat krzyczą też jaką zdradą to był okrągły stół i jak bardzo nienawidzą komunistów. Tak się jednak składa, że przy tym okrągłym stole i w Magdalence siedzieli i budowali tą III RP, pełniąc cały czas ważne funkcje, taki Lech był np szefem NIK i ministrem sprawiedliwości. Byłych funkcjonariuszu PZPR też w ich partii nie brakuje. Niemniej ku mojemu zdziwieniu zdarzają się osobnicy wierzący, że to dobra zmiana.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
I to nawet na tym forum gdzie spotyka się kwiat metalowej inteligencji.
- Drone
Dla mnie jest zdumiewające, że tego typu publiczność może popierać takie czy inne, ale zawsze betonowe i ostro ciosane ideologie. Jak słyszę usprawiedliwianie Kościoła czy PiS-u, to śmiech pusty mnie ogarnia. Do dołu z wapnem z tym gównem. Ci sami obrońcy zjebanych ideologii za PRL-u znajdowali argumenty na rzecz ówczesnej władzy.535 pisze:I to nawet na tym forum gdzie spotyka się kwiat metalowej inteligencji.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- smooker
- w mackach Zła
The fuck?!Hatefire pisze:Kydryńskiego, który w relacji ze wspólnej wyprawy po Afryce przedstawił się jako amator nieletnich dziewczynek. Gardzę.
- uglak
The incident, which involved 400 fans and more than 100 police officers, has gone viral on social media. It took place on Thursday evening in the capital and involved two rival German YouTubers ‘Thatsbekir’ and ‘Bahar al Amood’.
https://www.thelocal.de/20190322/video- ... edia-brawl" onclick="window.open(this.href);return false;
subskrybenci to nowi kibole? :D
https://www.thelocal.de/20190322/video- ... edia-brawl" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Lukass
Napisał gdzieś w jakiejś relacji o nieletnich z Afryki, które "proszą, by je pokryć", czy coś podobnego. Kontekst był chyba taki, że mają nieodparty urok, a biali mężczyźni poszukują tego typu wrażeń z tamtejszymi prostytutkami jako, hmmm, czegoś nieco zwierzęcego. Całość była rzeczywiście mocno niesmaczna, do tego sprawiająca wrażenie opisu klasycznej wizyty bogatego białego turysty, który kompletnie niczego nie zrozumiał.smooker pisze:The fuck?!Hatefire pisze:Kydryńskiego, który w relacji ze wspólnej wyprawy po Afryce przedstawił się jako amator nieletnich dziewczynek. Gardzę.
Zarówno subskrybenci, jak i sami, pożal się borze, jutuberzy, sprawiają bardzo niemieckie wrażenie. Te blond włosy, te niebieskie oczy ;) Ksywy też wyjątkowo germańskie.uglak pisze:The incident, which involved 400 fans and more than 100 police officers, has gone viral on social media. It took place on Thursday evening in the capital and involved two rival German YouTubers ‘Thatsbekir’ and ‘Bahar al Amood’.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- moonfire
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Ja to nie miałem takich nauczycielek. :(byrgh pisze:
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Logiczne. W zeszłym roku podwyżka była ok, a teraz potrzebna następna, bo zawsze może być lepiej.byrgh pisze:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- w mackach Zła
^
Nauczyciele według umowy z rządem mieli dostać podwyżki w trzech etapach, kwiecień 2018, styczeń 2019 i styczeń 2020, pierwszą dostali i to do niej odnosiła się ubiegłoroczna wypowiedź tej nauczycielki, jak zwykle rząd zrobił w chuja nauczycieli i drugiej części styczniowej nie wypłacił, teraz dopiero pod groźbą strajków chcą rzekomo "przyspieszyć wypłatę" całości już we wrześniu, czyli tłumacząc na nasze zawieście strajk na czas egzaminów i wyborów a później się zobaczy, i tak nie jesteście grupą naszych wyborców więc nie będziemy sobie wami zawracać głowy ;)
Nauczyciele według umowy z rządem mieli dostać podwyżki w trzech etapach, kwiecień 2018, styczeń 2019 i styczeń 2020, pierwszą dostali i to do niej odnosiła się ubiegłoroczna wypowiedź tej nauczycielki, jak zwykle rząd zrobił w chuja nauczycieli i drugiej części styczniowej nie wypłacił, teraz dopiero pod groźbą strajków chcą rzekomo "przyspieszyć wypłatę" całości już we wrześniu, czyli tłumacząc na nasze zawieście strajk na czas egzaminów i wyborów a później się zobaczy, i tak nie jesteście grupą naszych wyborców więc nie będziemy sobie wami zawracać głowy ;)
Tak się składa, że słucham sobie różnych stacji radiowych i poziom manipulacji na ten temat sięga zenitu. Prawda jest jedna. Odkąd pamiętam, a coraz dłużej żyję, nauczyciele, podobnie jak pielęgniarki, zawsze czekają i zawsze słyszą te same argumenty oraz obietnice. Ciekawe, że dwa tygodnie temu stać nas było na wszystko, a dzisiaj musimy pożyczać na to co obiecaliśmy, żeby posiedzieć kolejną kadencję. Kiedyś w naszej piłce kopanej padło hasło "albo sianko, albo granko" i nie ma innej drogi. Nie płacisz, wypierdalaj. Nie słyszałem, by ktokolwiek dał radę uregulować rachunki ideałami oraz pasją.
- uglak
jakby na to nie patrzec nauczyciele co najmniej od czasow pozytywizmu sa niedowartosciowani finansowo.
Guilty of being right
- Ascetic
jak mnie wkurwia takie sowieckie myślenie.
tak, najlepiej, żeby dzieci uczyła Pani ze sklepiku szkolnego. najlepiej w przerwie od sprzątania korytarzy szkolnych.
do momentu kiedy głupi motłoch nie zrozumie, że trzeba łożyć na szkolnictwo, dla swojego dobra zresztą, będzie jak jest. a elycie w to graj. niedouki i przegrywy oraz idealiści a także Ci co ugrzęźli ze względów na dawne bezrobocie i zwykłe przyzwyczajenie, uczą dzieci (bo ci bardziej zaradni już dawno poszli w inne branże). a poziom jest jaki jest. jeszcze raz. ku uciesze tych i owych. bo przecież łatwiej od małego wykluwać nieczytającego, nierozmiejącego, sterowalnego.
wydaję mi się, że wiem o czym mówię. po części powielam też opinie zasłyszane. w domu tym teraźniejszym i tym przeszłym. tu i teraz mam nauczycielkę nie wykonująca zawodu. w rodzinie z 5 nauczycieli. szkoła specjalna. szkoła średnia. mianowani x 2 . były akademik. były dyrektor szkoły. juz nie aktywni zawodowo i aktywni.
i mi tu nie pluć na nauczycieli!
ps. kibicuję im, żeby 08.04 rozjebali system. ja tam jestem przygotowany na wariant B. ale nie taki o którym cicho wspomina Pan Gowin.
tak, najlepiej, żeby dzieci uczyła Pani ze sklepiku szkolnego. najlepiej w przerwie od sprzątania korytarzy szkolnych.
do momentu kiedy głupi motłoch nie zrozumie, że trzeba łożyć na szkolnictwo, dla swojego dobra zresztą, będzie jak jest. a elycie w to graj. niedouki i przegrywy oraz idealiści a także Ci co ugrzęźli ze względów na dawne bezrobocie i zwykłe przyzwyczajenie, uczą dzieci (bo ci bardziej zaradni już dawno poszli w inne branże). a poziom jest jaki jest. jeszcze raz. ku uciesze tych i owych. bo przecież łatwiej od małego wykluwać nieczytającego, nierozmiejącego, sterowalnego.
wydaję mi się, że wiem o czym mówię. po części powielam też opinie zasłyszane. w domu tym teraźniejszym i tym przeszłym. tu i teraz mam nauczycielkę nie wykonująca zawodu. w rodzinie z 5 nauczycieli. szkoła specjalna. szkoła średnia. mianowani x 2 . były akademik. były dyrektor szkoły. juz nie aktywni zawodowo i aktywni.
ps. kibicuję im, żeby 08.04 rozjebali system. ja tam jestem przygotowany na wariant B. ale nie taki o którym cicho wspomina Pan Gowin.
Ostatnio zmieniony 30-03-2019, 00:06 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Medard
Ascetic pisze:jak mnie wkurwia takie sowieckie myślenie.
wydaję mi się, że wiem o czym mówię. po części powielam też opinie zasłyszane. w domu tym teraźniejszym i tym przeszłym. tu i teraz mam nauczycielkę nie wykonująca zawodu. w rodzinie z 5 nauczycieli. szkoła specjalna. szkoła średnia. mianowani x 2 . były akademik. był dyrektor szkoły. juz nie aktywni zawodowo i aktywni.
Słyszałem opinie, że przeca w biedronce mieliby gorzej. Tylko czeba trochę się pouczyć, żeby tym nauczycielem zostać.
A coraz słabsi idą do tego zawodu.
Chyba o to chodzi.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Hola, hola Tomasz. Przecież pierwsze efekty owych praktyk już widać. Nawet na tym forum. Niestety.Ascetic pisze:jak mnie wkurwia takie sowieckie myślenie.
- Ascetic
o tym piszę.Medard pisze:Ascetic pisze:jak mnie wkurwia takie sowieckie myślenie.
wydaję mi się, że wiem o czym mówię. po części powielam też opinie zasłyszane. w domu tym teraźniejszym i tym przeszłym. tu i teraz mam nauczycielkę nie wykonująca zawodu. w rodzinie z 5 nauczycieli. szkoła specjalna. szkoła średnia. mianowani x 2 . były akademik. był dyrektor szkoły. juz nie aktywni zawodowo i aktywni.
Słyszałem opinie, że przeca w biedronce mieliby gorzej. Tylko czeba trochę się pouczyć, żeby tym nauczycielem zostać.
A coraz słabsi idą do tego zawodu.
Chyba o to chodzi.
nie będę opisywał jakie jaja się dzieją w szkołach, bo kilka osób ma tutaj dzieci i pewnie dla nich to nic nowego.
a robota moim zdaniem też nie dla każdego. miałem wątpliwą przyjemność być jako opiekun na wycieczce szkolnej.
podziwiam wychowawczynię, że nie chodzi do szkoły z paralizatorem. może to kwestia lokalizacji, ale gówniażerka słowo proszę, przepraszam, czy mogę, to chyba tylko w lekturach widziała. ja bym tam nie wyrobił. i to wszystko za psi huj i worek guzików.
ale oczywiście o tym się nie mówi. lepiej skonfliktować środowiska nauczycieli zamiast zacząć ich poważnie traktować. a dać dzieciorobom. bo wiadomo nie od dziś, że owieczki są potrzebne. w dużej ilości. do golenia.
Ostatnio zmieniony 30-03-2019, 00:15 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
jest tu kilku ancymonów, co zaczynało swoją przygodę ze społeczeństwem od wkładania kosza na głowę i strzelania kulkami z nosa do nauczycieli. to widać. i czuć. fakt.535 pisze:Hola, hola Tomasz. Przecież pierwsze efekty owych praktyk już widać. Nawet na tym forum. Niestety.Ascetic pisze:jak mnie wkurwia takie sowieckie myślenie.
Poro