ANGELCORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
ANGELCORPSE
Kolejna sonda, a będą ich jeszcze setki... Tym razem głosowanie dotyczy płyt amerykańskich morderców z ANGELCORPSE. Genialny zespół, który wiedział kiedy skończyć. Temat o nim jest (był), ale SONDY NIE BYŁO.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez Edinazzu[/i]
"Trójka " moim zdaniem najlepsza . [/quote]
Na pewno nie ma słabych punktów, na pewno jest to kapitalny album, zapewne szczyt ich możliwości, ale ja z sentymentu wybrałem debiut. Choć "The Fall Of The Idols Of Flesh" nie daje spokoju...
"Trójka " moim zdaniem najlepsza . [/quote]
Na pewno nie ma słabych punktów, na pewno jest to kapitalny album, zapewne szczyt ich możliwości, ale ja z sentymentu wybrałem debiut. Choć "The Fall Of The Idols Of Flesh" nie daje spokoju...
-
- w mackach Zła
-
- zaczyna szaleć
-
- zaczyna szaleć
Co sonda to coraz trudnieszy wybór:> Te kapele doskonale znam od pierwszej do ostatniej nuty i jest to jeden z moich ulubionych wymiataczy. Ciezko, ale głos oddaje na "Exterminate", zaznaczam ze równie dobrze mołgby to być "Hammer.." lub " The Inexorable" ale jak to bywa zwykle opcja jest tylko jedna.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Chlastator
- zaczyna szaleć
-
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Max_Disgruntled[/i]
Zajrzyj do wątku o Sodom i zobacz, że nie miałeś prawa głosować
[/quote]
Hehe tu wybór jest na tyle mały ze nie ma to wielkiego znaczenia,poza tym The inexorable slyszalem,więc jako tako znam 2/3 dyskografii:P
Zajrzyj do wątku o Sodom i zobacz, że nie miałeś prawa głosować

Hehe tu wybór jest na tyle mały ze nie ma to wielkiego znaczenia,poza tym The inexorable slyszalem,więc jako tako znam 2/3 dyskografii:P
Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- roman
- zaczyna szaleć
-
- rozkręca się
Spośród tych wszystkich jebanych sondaży, tu mam najtrudniejszy wybór.
Wszystkie płyty niszczą kompletnie !!!
Wybrałem "The Inexorable" - tu brzmienie mi podpasowało najbardziej-żyleta.
Maniek, szkoda że nie umieściłeś "Iron, Blood & Blasphemy" - niby tylko kompilacja starych nagrań, live i coverów ale moim zdaniem bardzo wartościowe wydawnictwo.
Wszystkie płyty niszczą kompletnie !!!
Wybrałem "The Inexorable" - tu brzmienie mi podpasowało najbardziej-żyleta.
Maniek, szkoda że nie umieściłeś "Iron, Blood & Blasphemy" - niby tylko kompilacja starych nagrań, live i coverów ale moim zdaniem bardzo wartościowe wydawnictwo.
- longinus696
Generalnie pierdolę te wasze sondy, ale Mańkowi nie mogłem odmówić.
DEBIUT !!!
Hit za hitem i ta rozpieprzająca wszystko nienawiść.
DEBIUT !!!
Hit za hitem i ta rozpieprzająca wszystko nienawiść.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez rob[/i]
a gdzie`Iron,blood&blasphemy`?[/quote]
Nie dałem tego, ale bez przesady. To tylko składanka na której jako taką wartość ma 7 z 17 utworów. Koncertowe i demo to zwykłe zapychacze. Równie dobrze mógłbym dodać jeszcze płytę live o której nikt nie wspomniał.
a gdzie`Iron,blood&blasphemy`?[/quote]
Nie dałem tego, ale bez przesady. To tylko składanka na której jako taką wartość ma 7 z 17 utworów. Koncertowe i demo to zwykłe zapychacze. Równie dobrze mógłbym dodać jeszcze płytę live o której nikt nie wspomniał.
-
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
- Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez jax1982[/i]
kazda kocham, wszystkie wielbie, bez ktorejkolwiek to nie byloby to samo.... kurwa jaka pierdolona szkoda tego zespolu !!! mieli tyle poweru ze mozna by napedzac nimi kilkusetysieczne miasto..... [/quote]
Szkoda ewentualnych koncertów, ale nie żałuję, że (najprawdopodobniej) już nigdy nic nie nagrają.
kazda kocham, wszystkie wielbie, bez ktorejkolwiek to nie byloby to samo.... kurwa jaka pierdolona szkoda tego zespolu !!! mieli tyle poweru ze mozna by napedzac nimi kilkusetysieczne miasto..... [/quote]
Szkoda ewentualnych koncertów, ale nie żałuję, że (najprawdopodobniej) już nigdy nic nie nagrają.