Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Harlequin pisze:Z ciekawości chciałem sprawdzić z kim teraz gra kelly i kogo spodziewać siena nowym albumie i się rpzeraziłem. Brak Stefka Flynna, a w składzie same młodziki rodem z defkorów i metalkorów i innych nowoczesnych pitolingów :(
ja bym nie dramatyzował jednak. jestem dobrej myśli. kelly wszystko skomponuje a oni nam to ślicznie odegrają. najbardziej oczekiwana płyta na świecie
Wiem dwie rzeczy odnośnie nowego atheist. Pierwsza to taka że rozpierdol a system i zostawia w tyle dość hukowy jupiter. A druga to że będą mieli hujowa okładkę. Albumy wydawane przez Filipa w 90 procentach mają mega hujowe okładki.
Harlequin pisze:Z ciekawości chciałem sprawdzić z kim teraz gra kelly i kogo spodziewać siena nowym albumie i się rpzeraziłem. Brak Stefka Flynna, a w składzie same młodziki rodem z defkorów i metalkorów i innych nowoczesnych pitolingów :(
ja bym nie dramatyzował jednak. jestem dobrej myśli. kelly wszystko skomponuje a oni nam to ślicznie odegrają. najbardziej oczekiwana płyta na świecie
Pewnie będzie dobrze (na to liczę), ale brak Flynna to jednak spory zawód.
Excited to announce that we have signed with MASSIVE MUSIC for all of our EXCLUSIVE EU/UK Booking! Keep an eye out for some exciting things coming Fall 2025!!