Into The Abyss Fest #4
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: Into The Abyss Fest #4
Solstafir przed Primordial ????
chyba znowu coś przespałem i nie wiem co się dzieje w szołbizie... :)
-
- weteran forumowych bitew
Ogłoszenie, niemal, do-sko-na-łe.
Skoro to nie koniec i skład nie jest zamknięty, tym bardziej jestem ciekawy czy jeszcze będzie wrzucony podobny kaliber zespołów.
Skoro to nie koniec i skład nie jest zamknięty, tym bardziej jestem ciekawy czy jeszcze będzie wrzucony podobny kaliber zespołów.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Wczoraj widziałem jakieś ogłoszenie koncertu na południu, i pomyślałem sobie, że byłoby miło, gdyby zagrali gdzieś u nas.COFFIN pisze:Doombringer, kurwa!
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Lukass
A skąd pomysł, że przed? Ja bym wolał, żeby tak było, ale chyba nie ma szans.Stoigniew pisze:Solstafir przed Primordial ????
Ogłoszenie bdb, szkoda że Mgła, bo hipstery szybko wykupio, trza się będzie spieszyć, a tu bieda w portfelu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Tak, Bratysława. Zobaczę, może na drugi dzień bym się przejechał. Droga bardzo dobra ze Szczeca teraz, więc się dość szybko leci.Sybir pisze:Wczoraj widziałem jakieś ogłoszenie koncertu na południu, i pomyślałem sobie, że byłoby miło, gdyby zagrali gdzieś u nas.COFFIN pisze:Doombringer, kurwa!
'Come the Blessed Madness'
- Stoigniew
ja tam nie wiem, ale zasugerowałem się kolejnością jaka jest w ogłoszeniu składu.Lukass pisze:A skąd pomysł, że przed? Ja bym wolał, żeby tak było, ale chyba nie ma szans.Stoigniew pisze:Solstafir przed Primordial ????
- Lukass
^ Chyba będzie tak, jak jest, czyli: Primordial przed Solstafir, Godflesh przed Mgłą. To drugie nakazuje mi przemyśleć sprawę, bo mimo wszystko mi się nie mieści w głowie, żeby Godflesh nie był gwiazdą drugiego dnia... Może główna atrakcja gra przedostatnia i masz rację z Primo? Nieważne, zobaczy się na miejscu.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- postuje jak opętany!
Przecież to nie jest rozpiska czasowa. Na drugiej edycji ani Possessed ani Sadistic Intent nie zamykały swoich dni. I dobrze.
- Lukass
I bardzo dobrze! Na ostatnich kapelach łatwo zamulić, jak fest trochę trwa i spożycie intensywne.ImP pisze:Przecież to nie jest rozpiska czasowa. Na drugiej edycji ani Possessed ani Sadistic Intent nie zamykały swoich dni. I dobrze.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- morbid
- rasowy masterfulowicz
obecny !
-
- postuje jak opętany!
Dziś o 15 ruszyła sprzedaż karnetów. Przypominam uprzejmie, żeby potem nie było płaczów. ;)
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jeszcze 3 zespoły, liczę na dwa dobre strzały w dniu pierwszym bo szkoda by było ominąć Krypts/JupiterianOgre pisze:Ogłoszenie, niemal, do-sko-na-łe.
In a world of compromise...some don't
- Lukass
+ SUMA (Swe)
+ Totenmesse
+ Popiół
Ten ostatni update może dupy nie urywa, ale skład jest już tak dobry, że naprawdę nie ma co się obrażać. Zresztą, Popiół chętnie zobaczę ;)

+ Totenmesse
+ Popiół
Ten ostatni update może dupy nie urywa, ale skład jest już tak dobry, że naprawdę nie ma co się obrażać. Zresztą, Popiół chętnie zobaczę ;)

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- postuje jak opętany!
Jest to rozpiska:

No i od razu jest pytanie - jak się mają Zaklęte Rewiry do Pralni? Jest tam jakieś sensowne przejście czy trzeba ganiać?

No i od razu jest pytanie - jak się mają Zaklęte Rewiry do Pralni? Jest tam jakieś sensowne przejście czy trzeba ganiać?
- Lukass
Kurna, łatwo nie będzie. Popiół i SUMA poszły się chyba jebać, a i trochę biegania będzie (Primordial - Krypts, Doombringer - Khost, Godflesh - Sabbath Assembly). Tak więc podłączam się do pytania, ile czasu potrzeba na pokonanie drogi z Zaklętych Rewirów do Pralni, optymalnie z zakupem płynnego dobra po drodze?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

^ u mnie latania nie będzie. a jak mi zejdzie w innych sprawach to tylko: 22.45-23.35.
Poro
-
Idealna rozpiska na 2 dzien, nie bede mial zadnych watpliwosci i spedze calosc przy Abyss
-
Pralnia i Zaklęte Rewiry łączą schody i jeden krótki korytarz. Przejście z jednego klubu do drugiego,z pod jednej sceny pod drugą, nie zajmie dłużej niż 3 minuty....czas zakupu zupy chmielowej po drodze jest zależny od kolejek;-) W obu knajpach są osobne bary, więc dramatów raczej nie będzie:-)ImP pisze:Jest to rozpiska:
Dobra rozpiska, warto było czekać, zapowiada się pyszna zabawa.
Ostatnio zmieniony 08-04-2019, 19:30 przez Ogre, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
No to zajebiście. Już mi się morda cieszy na tę imprezę.Ogre pisze:Pralnia i Zaklęte Rewiry łączą schody i jeden krótki korytarz. Przejście z jednego klubu do drugiego,spod jednej sceny pod drugą, nie zajmie dłużej niż 3 minuty....czas zakupu zupy chmielowej po drodze jest zależny od kolejek;-) W obu knajpach są osobne bary, więc dramatów raczej nie będzie:-)ImP pisze:No i od razu jest pytanie - jak się mają Zaklęte Rewiry do Pralni? Jest tam jakieś sensowne przejście czy trzeba ganiać?
Dobra rozpiska, warto było czekać, zapowiada się pyszna zabawa.
- Bohdan
o niee...ImP pisze:No to zajebiście. Już mi się morda cieszy na tę imprezę.