A muza równie chujowa. Purity dilution było znakomite,byrgh pisze:Okładka to wypadkowa skąpstwa, lenistwa i braku talentu.
DEFECATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: DEFECATION
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mitch chyba w końcu się przyznał. Opis płyty wrócił na m-archives, są też dane dotyczące jej nagrania: "Recorded and mixed at Dark Star Studios in 36 hours. Mitch Harris - Drums, Guitars, Bass, Vocals".
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
chryste panie jezusie z nazaretu...WaszJudasz pisze:[youtube][/youtube]
Jakby ktoś ciągle szukał.
No, chyba że to fejk fejka :D
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Odejście (?) z Napalm Death to chyba jednak nie przypadek. Tak jak Nasum napisał, chyba pod czaszką coś mu się srogo popierdoliło, a panowie z ND wiedzieli co robią i jedyne co mogli zrobić to życzliwy dla Mitcha komunikat do mediów.Pacjent pisze:Mitch chyba w końcu się przyznał. Opis płyty wrócił na m-archives, są też dane dotyczące jej nagrania: "Recorded and mixed at Dark Star Studios in 36 hours. Mitch Harris - Drums, Guitars, Bass, Vocals".
-
Pacjent pisze:Mitch chyba w końcu się przyznał. Opis płyty wrócił na m-archives, są też dane dotyczące jej nagrania: "Recorded and mixed at Dark Star Studios in 36 hours. Mitch Harris - Drums, Guitars, Bass, Vocals".
[youtube][/youtube]
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
To jest aż niemożliwe żeby takiego gniota wydac
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Mol
- zahartowany metalizator
DEFECATION TOTAL SCAM official statement recent by Metal Bastard Enterprise (the 7'ep Reborn and the album Killing With Kindness)
People keep asking but - I AM NOT INVOLVED, this is NOT official.
How could someone just claim the name and logo without permission?
I did not record this material, nor did Mick Harris (as far as I am aware.)
People need to know about this because this label Metal Bastard Enterprise (Ex-Turbo Records) is very fraudulent in every way.
They scammed small, unknown underground bands too.
I feel sorry and apologize for anyone who may have lost money buying this crap.
I cannot believe that Nuclear Blast and other labels would openly distribute this through Universal. It’s Sacrilege…
Here is a link if you’d like to preview some guitar played on keyboard with bag pipe guitar solos, drum machine and voice processer, ahahahaha.
Not me, sorry, Even with the Napalm Death title “Killing With Kindness” & Sargent-D artwork.
However, I do have something exciting coming soon. Please share. Thank you.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Skąd to oświadczenie?
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- WaszJudasz
Google mówi, że oficjalny profil FB Napalm Death.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Żułek
:P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Maleficio
- Kontakt:
- Ascetic
tak zachwalacie to ja się skusiłem.
moim zdaniem płyta jest delikatnie mówiąc - gówniana. co właściwie jest ok w kontekście nazwy.
żeby się odkazić, sobie na wieczór przygotowałem takie o:

moim zdaniem płyta jest delikatnie mówiąc - gówniana. co właściwie jest ok w kontekście nazwy.
żeby się odkazić, sobie na wieczór przygotowałem takie o:

lys på slutten av lys
-
No to mamy prawdziwą komedię. Ktoś podpierdala nazwę Defecation, nagrywa byle gówno, wciska to wytwórni która w sumie to nie wiem jakim cudem bierze w ciemno ten chłam, wiedząc, bo moim zdaniem nie mogli nie wiedzieć, że Mitch nie brał w tym udziału i żeni to po duże pieniądze. Mitch mówi że to nie on, wytwórnia na razie jeszcze nic nie powiedziała, ale skoro ktoś to gówno kupił to niech leży w sklepach dalej, po latach może osiągnie wartość mega ultra rara, nikt nie chce się przyznać kto to nagrał.. . No ja pierdolę, takie coś to myślałem że tylko w naszym kraju, ewentualnie w Rosji, ale widzę, że reszta świata też nie odstaje zbyt mocno.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
A może mitch to nagrał naprawdę? Dogadał się z wytwórnia że zaprzeczy, zrobi hype na CD i na wytwórnie i zgarnie dużo kasy? Coś długo milczał jak dla mnie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Hmmm... Nazwa wytwórtni brzmi jakoś dziwnie znajomo. Metal Bartard Enterprises... Metal Enterprises..?
Jak ktoś nie wie o co cho, to tuaj może coś rozjaśni:
https://www.metal-archives.com/bands/Ki ... 3540357589
Ostatnio zmieniony 10-04-2019, 19:39 przez Oferma, łącznie zmieniany 1 raz.
How entranced we are by the fire
- ultravox
Ciekawe komu się chce robić przekręty na tak małą skalę, choć w sumie nagranie czegoć takiego nie jest zbyt kosztowne ani czasochłonne...
Tak czy inaczej nie byłem w stanie przesłuchać tego do końca. Jakikolwiek powrót miałby dla mnie sens tylko z żywym bębniarzem, Mitch solo na dwójce nie dał rady jak dla mnie.
Tak czy inaczej nie byłem w stanie przesłuchać tego do końca. Jakikolwiek powrót miałby dla mnie sens tylko z żywym bębniarzem, Mitch solo na dwójce nie dał rady jak dla mnie.
-
Ktoś wcześniej wyciął numer z podszyciem się pod innego, znanego wykonawcę, namówieniem na to wytwórni i wydaniem płyty?
PS. 1 Wyobrażacie sobie, że ktoś wydaje lewą płytę pod szyldem VADER i jaka byłaby reakcja Kmiołka? :)
PS 2. Dalej twierdze, że to robota Mitcha.
PS. 1 Wyobrażacie sobie, że ktoś wydaje lewą płytę pod szyldem VADER i jaka byłaby reakcja Kmiołka? :)
PS 2. Dalej twierdze, że to robota Mitcha.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Oferma pisze:Hmmm... Nazwa wytwórtni brzmi jakoś dziwnie znajomo. Metal Bartard Enterprises... Metal Enterprises..?
Przyznaję, że niewiele rozjaśniło. Przybliżysz ?
- ultravox
Mam wrażenie, że już od kilkunastu lat ktoś tak robi ;)Pacjent pisze: PS. 1 Wyobrażacie sobie, że ktoś wydaje lewą płytę pod szyldem VADER
-
maciek z klanu pisze:A może mitch to nagrał naprawdę? Dogadał się z wytwórnia że zaprzeczy, zrobi hype na CD i na wytwórnie i zgarnie dużo kasy? Coś długo milczał jak dla mnie
Może jak to wyszło, to uznał to za taki absurd nie spodziewając się, że ktokolwiek się na takie coś nabierze. Dlaczego tak długo milczał? Bo może nie za bardzo interesuje go już scena, granie w zespole, nie jara go już grindcore... machnął ręką, ale pewnie mnóstwo pytań zaczęto do niego kierować i żeby już mu dano spokój, to napisał oficjalne oświadczenie.
A wytwórnia? Może nalegała żeby coś nagrał pod tym szyldem, czując, że może coś zarobić, Mitch nie chciał, ale nagle ktoś włodarzom podsunął to coś.... Kto nie ryzykuje nie pije szampana, Mitch się nie udziela w jakikolwiek sposób, to może szachrajstwo się uda.
A jeśli on to nagrał - no to niech Jezus Nazareński ma go w swojej opiece.