MYSTIC FESTIVAL 2019
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Re: MYSTIC FESTIVAL 2019
Może jakaś dochodowa trasa u boku dużej kapeli w podobnych terminach, np. powrót ze Slayerem.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
zamykamy sklad i nadal bieda...⚫ Frog Leap Studios 26/06 (Main Stage)
⚫ Grand Magus 26/06 (Main Stage)
⚫ Omnium Gatherum 25/06 (Park Stage)
⚫ Lost Society 26/06 (Park Stage)
⚫ In Twilight's Embrace 25/06 (The Shrine)
bilety jednodniowe: 269/309/349
Guilty of being right
- Lukass
- zahartowany metalizator
Grand Magus spoko. Drugi dzień spoko. Nie mam kasy i czasu, żeby tam w środku tygodnia jechać w czerwcu. No trudno.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- uglak

prawde mowiac nie rozumiem jaki byl pomysl przy ukladaniu rozpiski. czy Crowbar potrzebuje az godziny, a Immolation 90 minut na przygotowanie? gdyby troche to skrocic to ich wystepy nie pokrywalby sie z Park Stage.
Guilty of being right
- Lukass
^ Nie jadę, to mam w dupie, ale gdybym jechał, to nałożenie się Crowbar i Emperor by mnie wkurwiało.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Trzeba przyznać, że nazwa Possessed w mieszance szlamu i końskiego łajna wygląda komicznie.uglak pisze:
prawde mowiac nie rozumiem jaki byl pomysl przy ukladaniu rozpiski. czy Crowbar potrzebuje az godziny, a Immolation 90 minut na przygotowanie? gdyby troche to skrocic to ich wystepy nie pokrywalby sie z Park Stage.
- Lukass
Eh, Testament bym z tego grona jednak oszczędził...
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Mam tylko kurwa takie marzenie, że kiedyś powiem wnuczkom " wyobraźcie sobie Possessed grał przed zjebami z kołami w uszach i chlewem" ale pierdolła planeta od zderzacza hadronów i m,y jesteśmy po poprawnej stronie hehehehe
- SODOMOUSE
Possessed, później Bathuska, tyfusik!...metalowy świat, wyjebany w kosmos, koniec sceny, nie ma już niczego, jako guru Kononowicz
rzekł. Wymrzem, jak mamuty Kopacz.
rzekł. Wymrzem, jak mamuty Kopacz.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Medard
Ja też, lubię niektóre płytyLukass pisze:Eh, Testament bym z tego grona jednak oszczędził...
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Medard
Przecież nikt Possesed nie karze tam grać,SOWIX666 pisze:Mam tylko kurwa takie marzenie, że kiedyś powiem wnuczkom " wyobraźcie sobie Possessed grał przed zjebami z kołami w uszach i chlewem" ale pierdolła planeta od zderzacza hadronów i m,y jesteśmy po poprawnej stronie hehehehe
może w głębi duszy to lubią, chcieliby być gwiazdami sceny i guru młodzieży niczym Korn oraz popularni w cebulandii niczym Sabaton.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- empir
A na oficjalnej stronie króla podają iż grają na mystic 25 i 26.
Czyżby nie było chętnych na pierwszy dzień i dla ratowania sytuacji król zagra dwa razy? ;)
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Czyżby nie było chętnych na pierwszy dzień i dla ratowania sytuacji król zagra dwa razy? ;)
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
- uglak
przeceniasz popularnosc Diamonda ;-) po prostu maja gownianego admina - z tego co pamietam taka data wisi od poczatku i nie chcialo mu sie zmienic jak oglosili ktora kapela zagra ktorego dnia.
Guilty of being right
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Tylko dlaczego Emperor z Anthems i tylko godzinę! Przecież skoro już ich ściągnęli taki kawał, to te 2 kawałki dłużej nikomu by nie wadziły, szczególnie, że na letnich festiwalach przez okrojony set wyleciały Curse You All Men, jak i Majesty of The Nightsky - czyli jedne z najlepszych momentów koncertów.
Przed 20 laty ukazywało się IX Equilibrium, wtedy też właśnie na Mysticu grali po raz pierwszy w PL podczas trasy promującej ten album. Aż nie chce mi się wierzyć, że organizatorzy nie próbowali tego w jakikolwiek sposób wykorzystać przy promocji tego festiwalu (o nakłonieniu do special setu i umieszczeniu kilku utworów z tamtego okresu nawet nie wspominam, choć byłoby to spełnieniem marzeń).
Przed 20 laty ukazywało się IX Equilibrium, wtedy też właśnie na Mysticu grali po raz pierwszy w PL podczas trasy promującej ten album. Aż nie chce mi się wierzyć, że organizatorzy nie próbowali tego w jakikolwiek sposób wykorzystać przy promocji tego festiwalu (o nakłonieniu do special setu i umieszczeniu kilku utworów z tamtego okresu nawet nie wspominam, choć byłoby to spełnieniem marzeń).
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
28 kapel z czego 19 niesłuchalnych. Śmieszna impreza.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
^ Ja naliczyłem aż 11 słuchalnych, a o kolejnych pięciu nie mam zdania. Tragedią jest głównie skład na scenie głównej.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
Skąd te liczby? Ja widziałem góra cztery kapele.Tym bardziej że Obituary odpadli. Czyżby kogoś dokooptowali?
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Dla kogo?Pacjent pisze:28 kapel z czego 19 niesłuchalnych. Śmieszna impreza.
Ja naliczyłem 13 bdb, 8 chujowych, a reszta obleci. Normalny festiwal.
-
nawet więcej niż normalny jak na polskie warunki. oczywiście tam nie pojadę, bo mało co mnie interesuje, ale jak już wspominałem to jest marketingowy strzał w dychę. niemniej liczę na trochę lepszy (dla mnie) skład w następnych edycjach
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wymień te 13 bdb to Ci powiem.gelO pisze:Dla kogo?Pacjent pisze:28 kapel z czego 19 niesłuchalnych. Śmieszna impreza.
Ja naliczyłem 13 bdb, 8 chujowych, a reszta obleci. Normalny festiwal.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.