Już we wrześniu zostaniecie sterroryzowani przez debiutancki materiał GOATHRONE -THE BLACK. Barbarzyński Black Death Metal w stylu Bestial Warlust, Black Witchery i Gospel of the Horns. Oprawcami w tym dziele zniszczenia są: Diabolizer ( Throneum, Freezing Blood...), Bloodwhip ( Mordhell) oraz nekkro-bestia z północy Lord K. ( Nekkrofukk, Sacrificulus)
[youtube][/youtube]
GOATHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GOATHRONE
Czaszki były lizane?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Tak całkiem serio zajebisty kawałek będzie kupowane
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- rozkręca się
No a jak! Widzisz jak się świecą :) Lizanie kości to podstawa!
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... black.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rozkręca się
[youtube][/youtube]
-
- rozkręca się
Mozna się zapisac na pre-order

- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... orrah.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gall
- weteran forumowych bitew
Kierwa, nie mogę z tej okładki. Cycki, pentas, Jezusek - real photo. Krew na cyckach - tani photoshop. No, litości. Muzycznie chłopaki nie pierdolą się w tańcu, a z okładką pojechali jak uczniaki Wiśniewskiego.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.