DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
Miałem o tym pisać, zanim się tu zapuścił, ale sądząc po jego guwnoguście, było to dla mnie tak oczywiste, że aż nieprawdopodobne ;)
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Oferma pisze:tylko trzeba słuchać uszami, nie dupą.
dokładnie, tylko w twoim przypadku najpierw trzeba wyjąć uszy z dupy
- Gall
535 pisze:Będzie bardzo dobrze.
Koledzy piszą jak jest, a nie jak wam się wydaje. Boli? Ma boleć.Oferma pisze:Znakomity numer, tylko trzeba słuchać uszami, nie dupą.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Oferma
:*Lucek pisze:Oferma pisze:tylko trzeba słuchać uszami, nie dupą.
dokładnie, tylko w twoim przypadku najpierw trzeba wyjąć uszy z dupy
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
-
- mistrz forumowej ceremonii
chujnia jak ja pierdolę ten nowy numer.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Chwileczkę. Chciałbym być dobrze zrozumiany. Więc tłumaczę. Ja nie słyszałem jeszcze ani sekundy. Napisałem tylko, że będzie bardzo dobrze i że zamówiłem nową już dawno, bo mi się poprzednia podobała. Wiem, że to czołobitność, a twardzi zawodnicy nie chodzą na koncerty i nie kupują płyt za to mają zawsze najwięcej do powiedzenia. Tyle tytułem wyjaśnień. Tak zrobiłem i muszę z tym się teraz męczyć.Gall pisze:535 pisze:Będzie bardzo dobrze.Koledzy piszą jak jest, a nie jak wam się wydaje. Boli? Ma boleć.Oferma pisze:Znakomity numer, tylko trzeba słuchać uszami, nie dupą.
- Gall
Daj spokój. Na co wyjaśniasz cokolwiek? Brydziu i tak już dawno wierzgnął ogólnie w Twoim kierunku.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
Mnie w to nie mieszaj!
Nawet jeżeli to proszę, nie każ mi się przejmować problemami nieszczęśnika mieszkającego w pudełku po butach. Wracając do Darkthrone. Poczekajmy na całość i na to jak ta płyta zabrzmi. Mi się nigdzie nie śpieszy,Gall pisze:Daj spokój. Na co wyjaśniasz cokolwiek? Brydziu i tak już dawno wierzgnął ogólnie w Twoim kierunku.
- ozob
Rzecz jasna najlepiej poczekać na calosc, ale czy nie mozna rzucic opinii na temat jednego utworu z fejsbuczka?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- bullet
- zaczyna szaleć
Ta, i jeszcze jeden riff podjebany AC/DC.ozob pisze:Pierwsze skojarzenie - hybryda plyt Ozziego z lat 80-tych + Celtic Frost.
Mnie się póki co nie podoba, ale może jeszcze się przekonam. Wokale Nocturno Catapulto to już w 100% Tom Warrior worship, fajnie mu to nawet wyszło.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
-
Oby pierwsza jaskółka wiosny nie czyniła.
Utwór taki sobie.
Gdyby nie logo Zespołu, zastanawiałbym się czyj ten misz masz jest.
Ciekawe jakie będą następne.
Utwór taki sobie.
Gdyby nie logo Zespołu, zastanawiałbym się czyj ten misz masz jest.
Ciekawe jakie będą następne.
- Maleficio
- Kontakt:
Riff to raczej Revelations Iron Maiden zagrany wolniej jeden do jednego prawie
- smooker
- w mackach Zła
Ja nie wiem, ale chyba ten nowy kawałek to nie jest jakaś niespodzianka, a na buniu huczy od tego, że teraz to już panowie przegięli z tym retro worshippem. Na prawdę nie rozumiem, jak grali Candlemassa to spoko, a teraz to już nie? Zabawnie.
Mnie się nawet podoba. Chociaż chyba jest najbardziej melodyjnie niż kiedykolwiek. Środkowa partia (tak od 4:10) - miazga ;).
Mnie się nawet podoba. Chociaż chyba jest najbardziej melodyjnie niż kiedykolwiek. Środkowa partia (tak od 4:10) - miazga ;).
- vicek
[youtube][/youtube]
- Believer
fajne granie z pazurem, dzięki nie znałemvicek pisze:[youtube][/youtube]
- bullet
- zaczyna szaleć
Niektórzy chyba liczyli na drugie In the Shadow of the Horns, co zrobić.smooker pisze:Ja nie wiem, ale chyba ten nowy kawałek to nie jest jakaś niespodzianka, a na buniu huczy od tego, że teraz to już panowie przegięli z tym retro worshippem. Na prawdę nie rozumiem, jak grali Candlemassa to spoko, a teraz to już nie? Zabawnie.
EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE
-
- mistrz forumowej ceremonii
takie tam, można posłuchać do piwa. dużo różnych motywów nawrzucali
- Lord Gorloj
- w mackach Zła
Zadziwiające, że po tylu płytach i tylu latach (The Cult is Alive wyszło trzynaście lat temu!) ktokolwiek jeszcze liczy, że ta retro formuła im się znudzi i wrócą do lasu.bullet pisze: Niektórzy chyba liczyli na drugie In the Shadow of the Horns, co zrobić.
Nowy numer fajny, ale trochę przydługi.
I fell into the pit of language
and couldn't put myself
out
and couldn't put myself
out
- vicek
Darkthrone to THBeliever pisze:fajne granie z pazurem, dzięki nie znałemvicek pisze:[youtube][/youtube]