Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Moderator: Gore_Obsessed
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: Nowa wersja Masterful (UPDATE)
Nie wiem, czy w dobrym miejscu pytam, ale spróbuję. Czy myśleliście o certyfikacie SSL? Ja wiem, że to nie bank, ale czasy takie, że to już jest w sumie norma wszędzie. Póki co stronę muszę dodawać do wyjątków w BitDefender, bo krzyczy o zagrożeniach i takie tam. Tak tylko pytam. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Lucek
- weteran forumowych bitew
forum chyba zdechło już całkowicie, 5-10 postów dziennie sie pojawia, debilnych na dodatek
W tym pięć naszych.Lucek pisze:forum chyba zdechło już całkowicie, 5-10 postów dziennie sie pojawia, debilnych na dodatek
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
w dodatku wszystkie debilne ;)535 pisze:W tym pięć naszych.Lucek pisze:forum chyba zdechło już całkowicie, 5-10 postów dziennie sie pojawia, debilnych na dodatek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Widzę że chyba kupiłeś se dzisiaj miesięczny na wszystkie tramwaje.
- Żułek
dodatkowo autobusy są w pakiecie ;)
nawet pały jak mnie dzisiaj spisywały (rutynowa kontrol, ja grzeczny jestem) pochwaliły zdjęcie na karcie wiejskiej że jestem bardziej podobny niż na dowodzie (swoją drogą nie ważnym) :P
nawet pały jak mnie dzisiaj spisywały (rutynowa kontrol, ja grzeczny jestem) pochwaliły zdjęcie na karcie wiejskiej że jestem bardziej podobny niż na dowodzie (swoją drogą nie ważnym) :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Świąteczne porządki same się nie zrobią, Panie Kolego.Lucek pisze:forum chyba zdechło już całkowicie, 5-10 postów dziennie sie pojawia, debilnych na dodatek
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- uglak
wiem, ze to zabawa dwa razy do roku, ale czy nie mozna byloby automatycznie przestawiac czasu letniego/zimowego dla wszystkich uzytkownikow?
Guilty of being right
- Ascetic
wkurwiające są te zwiechy.
człowiek ma jakąś lotną i bystrą myśl i musi czekać, aż ją może wyrazić.
mi się już zdarzyło zapomnieć co chcę napisać.
chyba się obrażę.
człowiek ma jakąś lotną i bystrą myśl i musi czekać, aż ją może wyrazić.
mi się już zdarzyło zapomnieć co chcę napisać.
chyba się obrażę.
Poro
- Sybir
O ile nie zapomnisz ;)
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
ok ;-) ok ;-) jarze ;-) jeszcze ;-)Sybir pisze:O ile nie zapomnisz ;)
Poro
- Medard
Wnioskuję o odebranie uprawnień administracyjnych Ultravoxovi, temu usuwaczowi pięknych zdjęć.
Postów sam nie pisze, a kasuje najlepsze rzeczy.
Zydóweczki z piękną twarzą i smakowitą broszką do tej pory devastator77 nie odnalazł.
Postów sam nie pisze, a kasuje najlepsze rzeczy.
Zydóweczki z piękną twarzą i smakowitą broszką do tej pory devastator77 nie odnalazł.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
Popieram. Ta panna musi wrocic, trzeba zalozyc temat "Panie Wracajcie!"
woodpecker from space
- Sybir
Popieram wniosek Medarda. Przez Ultravoxa nie mam zajęcia :(
- Medard
Możesz się dzisiaj upić przed koncertem, jak każdy porządny metal :)Sybir pisze:Popieram wniosek Medarda. Przez Ultravoxa nie mam zajęcia :(
- Medard
Wtedy raczej wróci Maria Konopnicka.Triceratops pisze:Popieram. Ta panna musi wrocic, trzeba zalozyc temat "Panie Wracajcie!"
-
A ja nie popieram, powiem więcej, decyzję Ultravoxa o wyjebaniu kilku zdjęć uważam za słuszną.
Temat Girls, girls, girls został jak sądzę, założony aby pokazać zdjęcia przedstawicielek płci przeciwnej, cokolwiek to oznacza i jakkolwiek ktoś rozumie pojęcie piękna. Zdarzały się tam zdjęcia które co jakiś czas wzbudzały dezaprobatę i komentarze w stylu : pasztet, co to kurwa jest, albo inne, mniej wulgarne, ale dosadnie stwierdzające, że kanon piękna na tym konkretnym zdjęciu nie spełnia wymogów wiekszości użytkowników. Tak samo jak każdy ma prawo wrzucać zdjęcia, tak samo każdy ma prawo je komentować. W końcu to forum, czyż nie?
Zdjęcia wklejane przez użytkownika Devastator, bardzo często nie spełniały żadnych wymogów. Bo czy zdjęcie laski, która szcza pod siebie z jakimś śmieszkowatym podpisem, że popuściła, jest odpowiednie, by ukazać jej naturalne piękno? A zdarzały się lepsze kwiatki - szampany w dupie, jakieś laski po imprezie z obsranymi majtkami, czy baby z fiutami, bo i takie też się trafiały. Sądziłem, że to zwykły troling, taki jaki kiedyś w tym temacie uprawiał Długopisyyyy , po czym Analny stwierdził, że przesadził i dał mu bana na tydzień, jeśli dobrze kojarzę. Jeśli podniecają go takie właśnie babki, jego prawo, Wasze święte prawo komentować te zdjęcia i okazywać zachwyt.
Mi się te zbyt naturalne zdjęcia niekoniecznie podobały, bo i z twarzy owe modelki najpiękniejsze nie były - nie ma teraz czego ukrywać, czy udawać, że tak nie było. Nie usuwałem ich, bo uważałem, że forum powinno być miejscem gdzie każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania także w kwestii kobiecego piękna. Apelowałem jedynie, aby założył sobie odrębny temat, gdzie zdjęcia tych naturalnych modelek będzie mógł wklejać do woli. Teraz takie tematy są, kto chce popatrzeć na zdjęcia sztucznych, wygładzonych przez fotoshopa lasek, zajrzy do girls, girls, girls, kto chce zobaczyć zarośnięte krzaczory pod pachami, krzywe zęby, szampany w dupie czy inne tego typu atrakcje, wchodzi do tematu, który założył Medard. Moim zdaniem rozwiązanie idealne, wszyscy sa zadowoleni, przynajmniej powinni być, wolność przywrócona, w temacie o kocurach i bobrach można wklejać wszystko.
Nie ma o co kruszyć kopii.
Temat Girls, girls, girls został jak sądzę, założony aby pokazać zdjęcia przedstawicielek płci przeciwnej, cokolwiek to oznacza i jakkolwiek ktoś rozumie pojęcie piękna. Zdarzały się tam zdjęcia które co jakiś czas wzbudzały dezaprobatę i komentarze w stylu : pasztet, co to kurwa jest, albo inne, mniej wulgarne, ale dosadnie stwierdzające, że kanon piękna na tym konkretnym zdjęciu nie spełnia wymogów wiekszości użytkowników. Tak samo jak każdy ma prawo wrzucać zdjęcia, tak samo każdy ma prawo je komentować. W końcu to forum, czyż nie?
Zdjęcia wklejane przez użytkownika Devastator, bardzo często nie spełniały żadnych wymogów. Bo czy zdjęcie laski, która szcza pod siebie z jakimś śmieszkowatym podpisem, że popuściła, jest odpowiednie, by ukazać jej naturalne piękno? A zdarzały się lepsze kwiatki - szampany w dupie, jakieś laski po imprezie z obsranymi majtkami, czy baby z fiutami, bo i takie też się trafiały. Sądziłem, że to zwykły troling, taki jaki kiedyś w tym temacie uprawiał Długopisyyyy , po czym Analny stwierdził, że przesadził i dał mu bana na tydzień, jeśli dobrze kojarzę. Jeśli podniecają go takie właśnie babki, jego prawo, Wasze święte prawo komentować te zdjęcia i okazywać zachwyt.
Mi się te zbyt naturalne zdjęcia niekoniecznie podobały, bo i z twarzy owe modelki najpiękniejsze nie były - nie ma teraz czego ukrywać, czy udawać, że tak nie było. Nie usuwałem ich, bo uważałem, że forum powinno być miejscem gdzie każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania także w kwestii kobiecego piękna. Apelowałem jedynie, aby założył sobie odrębny temat, gdzie zdjęcia tych naturalnych modelek będzie mógł wklejać do woli. Teraz takie tematy są, kto chce popatrzeć na zdjęcia sztucznych, wygładzonych przez fotoshopa lasek, zajrzy do girls, girls, girls, kto chce zobaczyć zarośnięte krzaczory pod pachami, krzywe zęby, szampany w dupie czy inne tego typu atrakcje, wchodzi do tematu, który założył Medard. Moim zdaniem rozwiązanie idealne, wszyscy sa zadowoleni, przynajmniej powinni być, wolność przywrócona, w temacie o kocurach i bobrach można wklejać wszystko.
Nie ma o co kruszyć kopii.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Piękno to pojęcie względne, każdy je odbiera wedle swych upodobań. Poszły się jebać (te fotki), trudno ale podobnych akcji odradzam. Przecież w temacie girls sporo fotek to zasuszone, odpychające nastolatki z mniejszymi ode mnie cycami. Takie deski to zaprzeczenie kobiecości.
Jebać żuli.
-
Są teraz dwa tematy, więc pewnie podobnych akcji już nie będzie. Ale widzę, że kolega Devastator zbastował, gdzie się podziały te wszystkie leśne licha? No nic, życzę owocnych dyskusji na temat kobiecego piękna i miłego kontemplowania zdjęć ;-)