+666vicek pisze:Darkthrone to THBeliever pisze:fajne granie z pazurem, dzięki nie znałemvicek pisze:[youtube][/youtube]
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: DARKTHRONE
- ozob
To oni tak kiedyś grali? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- w mackach Zła
Behemot to nie jest ale ogólnie dają radę.
Bądźmy szczerzy. Transilvanian Hunger to niesłuchalne gówno nagrane maszynką do golenia.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
maszynka maszynka, ale przynajmniej nie wygrazaja fanom na koncertach ;-)
Guilty of being right
- ozob
W porownaniu z nowa piosenka na pewno. Wowczas gownarze plynacy z fala, a teraz dojrzali artysci.535 pisze:Bądźmy szczerzy. Transilvanian Hunger to niesłuchalne gówno nagrane maszynką do golenia.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- vicek
[youtube][/youtube]
chyba sobie jaja robisz . produkcja jest bardzo czytelna535 pisze:Bądźmy szczerzy. Transilvanian Hunger to niesłuchalne gówno nagrane maszynką do golenia.
- Stoigniew
nowy numer jest ok, poczekam na resztę.
a co do samego numeru to motyw przewodni z czymś mi się natrętnie kojarzył... w końcu przypomniałem sobie z czego to jest zerżnięte :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a co do samego numeru to motyw przewodni z czymś mi się natrętnie kojarzył... w końcu przypomniałem sobie z czego to jest zerżnięte :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- nagrobek
mi tam pasuje.ponoć jest to najwolniejszy numer na tej płycie.
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Jak możesz tak mówić!? Nie wolno. Trzeba słuchać tylko płyt 2-4 i mówić, że kiedyś to było, bo jak Fenek mówi że kiedyś to było to jest wstecznym retrodziadem i szkoda, że nie jest odkrywczy jak prawie 30 lat temu...nagrobek pisze:mi tam pasuje.ponoć jest to najwolniejszy numer na tej płycie.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ale czy nowe oblicze zespołu musi się podobać bo wszak to Darkthrone? Ja wybrałem z całej dyskografii 5 płyt które lubię i słucham resztę, w tym wszystko od The Cult Is Alive do ostatniej, spuszczam w kiblu. W chuju tez mam jakąś "kultowość" bo słucham tego co mi pasuje.
Jebać żuli.
- nagrobek
albo " to nie może sie podobac bo przecież to pierdolony Darkthrone. pamietajmy o korzeniach i szanujmy wspomnienia". jebać.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ Ale wspomnienia czyjeś czy swoje ? ;) Też dziwi mnie to marudzenie. Przecież nie ma przymusu słuchania, a tym bardziej komentowania jak się czegoś nie lubi.
-
Nie ma przymusu, ale przeca po to są fora ;]
- nagrobek
wspomnienia matkiTheDude pisze:^ Ale wspomnienia czyjeś czy swoje ? ;)
- ozob
Nikomu niepotrzebna kapela z kolejna nikomu niepotrzebna plyta. Jedynie slepi sympatycy listonosza i misia beda nawracac rzeke kijkiem.wolff pisze:W chuju tez mam jakąś "kultowość" bo słucham tego co mi pasuje.
Jezeli jakims cudem nagaraja plyte na poziomie "Ravishing Grimness" odszczekam powyzsze bez chwili zwloki.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Dziwnym trafem w takich przypadkach zawsze najwięcej mają do powiedzenia ci którym kapela i kolejna jej płyta jest niepotrzebna.
Kawałek z cyklu "może być",czekam na resztę.
Kawałek z cyklu "może być",czekam na resztę.
- ozob
Mozna to bardzo latwo odwrocic:
Dziwnym trafem w takich przypadkach zawsze najwięcej mają do powiedzenia ci którym kapela i kolejna (slaba) jej płyta jest potrzebna.
Kawałek z cyklu "zajebiste bo to Darkthrone",czekam na resztę.
Dziwnym trafem w takich przypadkach zawsze najwięcej mają do powiedzenia ci którym kapela i kolejna (slaba) jej płyta jest potrzebna.
Kawałek z cyklu "zajebiste bo to Darkthrone",czekam na resztę.
Skąd wiadomo , że płyta jest słaba i skąd wiadomo, że wszystkim ma się nie podobać?