Tak, ale dopiero nazajutrz i tylko sobie :)Drone pisze:Doktorze, będziecie podawać sole trzeźwiące.
Midnight (U.S.) Truchło Strzygi (WaWa) - 24.IV. WaWa - Hydro
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Midnight (U.S.) Truchło Strzygi (WaWa) - 24.IV. WaWa - H
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Podbijam ;)Drone pisze:Uwaga: sprzedam bilet na dzisiejszy koncert MIDNIGHT/TRUCHŁO STRZYGI w Warszawie. Kontakt przez PM, bilet wysyłam mailem. Cena 65zł.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- uglak
Maria na facebooku plakal, ze nie ma biletu. podbij do niego ;)
Guilty of being right
- Drone
Spokojnie, Marian ma swoje wejścia ;)
- Sybir
Profesorze, ucieka Pan od możliwości wyjścia do ludu?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Drone
Tak, nie mam dziś siły na stanie w tłumie. Poza tym w Pogłosie jest koncert, na który też chciałem iść, tyle że nie mogłem z racji czasowych, a teraz się okazało, że mogę, więc stąd ta wolta.
- Drone
Cofam ofertę sprzedaży biletu, bo koncert w Pogłosie odwołany. Co za absurdalny dzień :)
- Oferma
- weteran forumowych bitew
1) a to w Hydro nie miało być czasem?
2) jak to odwołany? XD
2) jak to odwołany? XD
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Drone
Sorry, wyraziłem się niejasno, MIDNIGHT w Hydro jest, w Pogłosie miała być Lingua Ignota i ta jest odwołana (znaczy będzie koncert bez niej).
- Medard
A to nie chcesz zobaczyć Punishera?Drone pisze:Sorry, wyraziłem się niejasno, MIDNIGHT w Hydro jest, w Pogłosie miała być Lingua Ignota i ta jest odwołana (znaczy będzie koncert bez niej).
Ja się nie wybieram wcale, ale nie wiem, co bym wybrał, czy Midnight by wygrał.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- uglak
z tego co pisal organizator to Punisher ma sie pokrywac z Truchlem, a reszte mozna spokojnie zobaczyc z obu skladow
Guilty of being right
- Drone
Punishera widziałem rok temu w Hydro, więc nie mam ciśnienia, bardziej byłem ciekawy tej Lingua Ignota.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jakby co, ja mam również bilet który mogę odstąpić przy bramce. kupiłem dla 3 osób a jedna niestety się rozchorowała..
Jakby co zapłaciłem 65 zł. Będę próbował sprzedać przed wejściem jak jakiś kucyk, kotek... czy konik...
Jakby co zapłaciłem 65 zł. Będę próbował sprzedać przed wejściem jak jakiś kucyk, kotek... czy konik...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Drone
Muszę przyznać, że los postąpił właściwie i dzięki niemu pofatygowałem się na MIDNIGHT. Odpuszczając, popełniłbym ogromny błąd!
Zgodnie z podejrzeniami była masa dzieciarni (koledzy i koleżanki z klasy?) na Truchle, a na MIDNIGHT średnia wieku na oko skoczyła o 15 lat. I tak, większy tłum był na supporcie niż na MIDNIGHT, choć nie było ani luzu, ani przesadnego tłoku.
Co do muzyki: Truchło zagrało poprawnie, mieli dobre brzmienie, dużo wiadomych póz i pajacowania - nie do końca mnie to przekonywało, ale jestem tak na oko ponad 20 lat starszy od tych chłopaków, więc ich prawda nie musi się pokrywać z moją, młodość swoje prawa ma, wiek dojrzały również ;)
Inna sprawa, że MIDNIGHT dosłownie ich zdmuchnęło. Doskonałe brzmienie przez cały czas, praktycznie brak przerw między kawałkami, hit za hitem. Do tego świetne zgranie, timing i dobry gitarzysta, który pokazał, że przy dobrym aranżu kawałków może to fantastyczne brzmieć i na jedną gitarę. Momentami riffy brzmiały jak z czasów starego THIN LIZZY, nigdy nie miałem takiego wrażenia słuchając ich z płyt, a były okresy, że słuchałem ich sporo. Grali niecałą godzinę, ale przy speed metalu czas płynie inaczej i nie miałem wrażenia niedosytu.
Zgodnie z podejrzeniami była masa dzieciarni (koledzy i koleżanki z klasy?) na Truchle, a na MIDNIGHT średnia wieku na oko skoczyła o 15 lat. I tak, większy tłum był na supporcie niż na MIDNIGHT, choć nie było ani luzu, ani przesadnego tłoku.
Co do muzyki: Truchło zagrało poprawnie, mieli dobre brzmienie, dużo wiadomych póz i pajacowania - nie do końca mnie to przekonywało, ale jestem tak na oko ponad 20 lat starszy od tych chłopaków, więc ich prawda nie musi się pokrywać z moją, młodość swoje prawa ma, wiek dojrzały również ;)
Inna sprawa, że MIDNIGHT dosłownie ich zdmuchnęło. Doskonałe brzmienie przez cały czas, praktycznie brak przerw między kawałkami, hit za hitem. Do tego świetne zgranie, timing i dobry gitarzysta, który pokazał, że przy dobrym aranżu kawałków może to fantastyczne brzmieć i na jedną gitarę. Momentami riffy brzmiały jak z czasów starego THIN LIZZY, nigdy nie miałem takiego wrażenia słuchając ich z płyt, a były okresy, że słuchałem ich sporo. Grali niecałą godzinę, ale przy speed metalu czas płynie inaczej i nie miałem wrażenia niedosytu.
-
Dzieki za relacje, ciekaw bylem jak wypadnie Midnight - swoja droga czy wie tu ktos gdzie mozna dostac ich plyty? Jakos obudzilem sie troche po premierach, a nie widze tego nigdzie w rodzimych distrach..
-
Sprawdź w Fallen Temple - wydaje mi się że niedawno widziałem na liście dostępnych płytBless this tongue pisze:Dzieki za relacje, ciekaw bylem jak wypadnie Midnight - swoja droga czy wie tu ktos gdzie mozna dostac ich plyty? Jakos obudzilem sie troche po premierach, a nie widze tego nigdzie w rodzimych distrach..
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Midnight pieknie. Widac, ze kochaja Iron Maiden, Motorhead... reszte mozna dopisac samemu. Na scenie panowie daja z siebie wszystko i nie widac tam pozy, ktora widac w Truchle. Nie jest to zly zespol, ale jak bdb kolega powiedzial - "jakby to byl support z zagranicy to wiekszej podniety by nie bylo". Ludzi jak na soldout bardzo przyzwoicie, scisku nie bylo.
To z kim sie nie widze na Blindead?
To z kim sie nie widze na Blindead?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."