pod warunkiem że graliby tylko numery z tej płyty. Ileż można napierdalać blastów ;]wombat pisze:+1Skaut pisze:najlepsze co nagraliOnly_True_Believers pisze:Revelations of the Black Flame sobie odpuściłem, pogubili się tutaj chłopaki.
właśnie stwierdziłem, że ostatni raz słuchałem tej płyty może 2 miesiące po premierze, uznałem, że jest ok, dziś znowu odpalam i gra wszystko jak trzeba.
poszedłbym na ich koncert
1349
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Ostatnio zmieniony 17-10-2014, 02:05 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Re: 1349
Powiem więcej, przez pierwsze pół minuty lecą melodie jak z Rotting Christ :D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Gall
- weteran forumowych bitew
Re:
W wywiadach mówili, że pomysł na płytę pojawił się ok. 2000 roku, że to wszystko jest zaplanowane, coś tam o poszerzaniu horyzontów też było i jak się komuś nie podoba, to szlag z nim. Czas pokazał, że to wszystko było zwyczajną bzdurą. Już na Demonior powoli (żeby nie było przypału pewnie) zaczęli wycofywać się rakiem z obranej na Revelations... ścieżki, wplatając między klasyczne w formie kawałki ambientowe interludia. Na kolejnej płycie już nic a nic nie pozostało z ciężkiego i lepkiego klimatu RotBF, a zaczęło się granie bliskie zwykłemu słuchaczowi black metalu. Szkoda jak chuj.Skaut pisze:najlepsze co nagraliOnly_True_Believers pisze:Revelations of the Black Flame sobie odpuściłem, pogubili się tutaj chłopaki.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- maciek z klanu
Re: Re:
Już pisałem kiedyś, ale jeśli brzmieli by tak jak Metalmanii 2006? 2007? To tragedia. Ściana hałasu bez sensu, a szkoda bo bdb byli kiedyś. Teraz nie sledzewombat pisze:
poszedłbym na ich koncert
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Re: Re:
Gall pisze:
W wywiadach mówili, że pomysł na płytę pojawił się ok. 2000 roku, że to wszystko jest zaplanowane, coś tam o poszerzaniu horyzontów też było i jak się komuś nie podoba, to szlag z nim. Czas pokazał, że to wszystko było zwyczajną bzdurą. Już na Demonior powoli (żeby nie było przypału pewnie) zaczęli wycofywać się rakiem z obranej na Revelations... ścieżki, wplatając między klasyczne w formie kawałki ambientowe interludia. Na kolejnej płycie już nic a nic nie pozostało z ciężkiego i lepkiego klimatu RotBF, a zaczęło się granie bliskie zwykłemu słuchaczowi black metalu. Szkoda jak chuj.
dla mnie to nudne granie kopiujące Celtic Frost, dobrze ,że wrócili do swojego stylu. Jeżeli to dla ciebie generyczny bm (Hellfire to czysty geniusz!), to słabo słuchałeś.
Zresztą średnia ocen na https://rateyourmusic.com/artist/1349" onclick="window.open(this.href);return false; mówi sama za siebie.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Gall
Hellfire zajebista. Łykam wszystko do Revelations. Z tym kopiowaniem CF to chyba sobie ludzie ubzdurali, bo palce maczał w tutaj Tom, ale fakty są inne, bo o żadnej zżynce nie ma mowy w przypadku RotBF. Nie zaklinajmy rzeczywistości.
Temat poszukiwań mógł się świetnie rozwinąć, ale widocznie słaba ocena płyty przez ogół przesądziła i grają teraz to czego oczekuje gawiedź. Dziękuję, postoję.
Temat poszukiwań mógł się świetnie rozwinąć, ale widocznie słaba ocena płyty przez ogół przesądziła i grają teraz to czego oczekuje gawiedź. Dziękuję, postoję.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
jeśli sie z tym lepiej czujesz, to możesz to sobie tak tłumaczyć :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- uglak
w 2016 ich ominalem, ale w 2011 byla wielka, nieczytelna sciana dzwieku nawet na tarasie co na Brutalu raczej rzadko sie zdarza.neuro pisze:Jakiś czas temu na Brutalu zniszczyli dokumentnie. Jeden z lepszych koncertów jaki zaliczyłem na tym feście
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
ia.uglak pisze:w 2016 ich ominalem, ale w 2011 byla wielka, nieczytelna sciana dzwieku nawet na tarasie co na Brutalu raczej rzadko sie zdarza.neuro pisze:Jakiś czas temu na Brutalu zniszczyli dokumentnie. Jeden z lepszych koncertów jaki zaliczyłem na tym feście
Ja właśnie o 2016 pisałem. Grali na dużej scenie, pod koniec któregoś dnia. Wszystko siedziało w tym koncercie jak trzeba - i brzmienie i forma zespołu. Rozjebali po prostu. Ale wyobrażam sobie, że przy spierdolonym brzmieniu mogło być kiepsko, ta muzyka wymaga dobrego ustawienia. To nie Napalm Death :)
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
numer świetny, ale jakby nie podpis kto za tym stoi to nigdy bym nie odgadł że to 1349.
całkiem inne niż to co do tej pory nagrali. Mniej ... użyję słowa, "ortodoksyjne"...
nowych fanów pewnie zdobędą, ale czy starym się spodoba ?? może być różnie.
całkiem inne niż to co do tej pory nagrali. Mniej ... użyję słowa, "ortodoksyjne"...
nowych fanów pewnie zdobędą, ale czy starym się spodoba ?? może być różnie.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... skamp.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
jesusatan pisze:http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... skamp.html
Jest aż tak kiepsko? Czas sprawdzić samemu i się przekonać co to je i z czym.
-
Ano, nie jest. Jest OK. To po prawdzie tylko singiel okraszony koncertową wersją utworu z Demonoir, więc rozpisywać się nie ma za wielkiego sensu.
Komu podobał się Massive Cauldron of Chaos czy Demonoir albo nie upatruje w każdym wydawnictwie echa Beyond The Apocalypse to z dużym prawdopodobieństwem podejdzie ta samosiejka.
A może w końcu zabiorą się za pełny materiał? 5 minut to trochę za mało.
Komu podobał się Massive Cauldron of Chaos czy Demonoir albo nie upatruje w każdym wydawnictwie echa Beyond The Apocalypse to z dużym prawdopodobieństwem podejdzie ta samosiejka.
A może w końcu zabiorą się za pełny materiał? 5 minut to trochę za mało.