2 sztuki w Garazelu:
https://www.utsogp.pl/sigrblot-blodsban ... -1801.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SIGRBLOT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SIGRBLOT
'Come the Blessed Madness'
- December
- postuje jak opętany!
http://hellthrasher.com/shop/product.ph ... oduct=6400" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mistrz
- postuje jak opętany!
Zawsze narzekałem, że to muzycznie w sumie nie jest imponujące, że riffy niektóre żywcem z MORK GRYNING wyciągnięte, że krasnale ogrodowe tańczą tu do szfeckich melodyjek, ale mimo wszystko po tych kilkunastu latach wciąż lubię wrócić do tej płyty, przez ostatnie dwa tygodnie słuchałem prawie codziennie.
Idealna wiosną lub latem - ma w sobie taką zwiewną, wakacyjną lekkość, w sam raz na plażę lub jazdę rowerem po lesie.
Idealna wiosną lub latem - ma w sobie taką zwiewną, wakacyjną lekkość, w sam raz na plażę lub jazdę rowerem po lesie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Włączyłem sobie Blodsband po sporym od niej odpoczynku. Ogólnie ta płyta jest strasznie wieśniacka i gdyby skrócić ją o połowę to materiał byłby wybitny. A tak zajebiste rzeczy przeplatają się z miałkim gównem. No ale minęło 16 lat. Nic nie jest takie samo jak było. I takie tam truizmy. :-)
all the monsters will break your heart