ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Tymczasem piece są wygaszone, a widły cały czas stoją w kącie.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Ascetic
w tym, albo innym odcinku jest opowieść jak zarabiają otwierając drzwi niemiaszkom, co chcą wybrać zdeponowane (zapewne żydowskie) piniondze z banku. myślę, że każdy polski walczący patriota powinien coś z tym zrobić. nie wiem. przygarnąć jednego luja z drugim. wypić z nim na polskiej ziemi, tak aby nie przynosił nam wstydu na niemczyźnie. moralitet ze strony jednego z pogubionych jak to on kocha swoją córkę też jest niezły. tak kocha, że ulewa się na sztywno pod mostem... dobra logika.535 pisze:Tymczasem piece są wygaszone, a widły cały czas stoją w kącie.
[youtube][/youtube]
Poro
-
Podawała Jessica, a zajebał SebaAscetic pisze:
Seba i Dżesika. chyba nic więcej nie trzeba dodawać.
myślę, że nic już do tego dodawać nie trzeba :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne wierzę, że zobaczę/usłyszę dziś coś mocniejszego.
Ne wierzę, że zobaczę/usłyszę dziś coś mocniejszego.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Triceratops
https://nczas.com/2019/05/08/w-czelusci ... jak-bekon/" onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Taka historia z życia. Mój brat robi w Niemczech. Mieszka w małym miasteczku, które złośliwie jest nazywane bawarskim Istambułem. Generalnie dogaduje się z Turasami i nie narzeka. Mówi że jak przyzwyczaisz się do ich stylu bycia, w sensie, że zwykła rozmowa o pogodzie przypomina wstęp do nożowej rozprawy, są całkiem spoko. Kiedyś turecki kolega z roboty zaprosił go na oglądanie meczu. Brat zdziwiony bo na stół wjeżdżają typowe bawarskie kiełbaski, 100% haram i piwko. Brat dopytuje, bo koleś zawsze podkreślał, że jest muzułmaninem. Ten mu w odpowiedzi walnął wykład, że jak jedzie do Turcji, to owszem, ale Niemcy to Niemcy. Krótko mówiąc Allah w Niemczech nie widzi hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Nasz klient, nasz pan:WaszJudasz pisze:Ne wierzę, że zobaczę/usłyszę dziś coś mocniejszego.
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- WaszJudasz
No dobra, jest moc, ale to już widziałem, niemniej - mistrz.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
Hatefire pisze:Taka historia z życia. Mój brat robi w Niemczech. Mieszka w małym miasteczku, które złośliwie jest nazywane bawarskim Istambułem. Generalnie dogaduje się z Turasami i nie narzeka. Mówi że jak przyzwyczaisz się do ich stylu bycia, w sensie, że zwykła rozmowa o pogodzie przypomina wstęp do nożowej rozprawy, są całkiem spoko. Kiedyś turecki kolega z roboty zaprosił go na oglądanie meczu. Brat zdziwiony bo na stół wjeżdżają typowe bawarskie kiełbaski, 100% haram i piwko. Brat dopytuje, bo koleś zawsze podkreślał, że jest muzułmaninem. Ten mu w odpowiedzi walnął wykład, że jak jedzie do Turcji, to owszem, ale Niemcy to Niemcy. Krótko mówiąc Allah w Niemczech nie widzi hehe
W Turcji wystarczy być pod dachem, wtedy allah też nie widzi.
- uglak
Instagramerka chwali się, że zniszczyła młotkiem 200-letnią rzeźbę w Warszawie
https://www.donald.pl/artykuly/DtMjwtmB ... -warszawie" onclick="window.open(this.href);return false;
mBank wybral swietna osobe do reklamy...
https://www.donald.pl/artykuly/DtMjwtmB ... -warszawie" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
Ja pierdole po co ja w to kliknąłem?
-
uglak pisze:Instagramerka chwali się, że zniszczyła młotkiem 200-letnią rzeźbę w Warszawie
W sumie mogłaby podpalić nawet jakąś katedrę, miałaby lajków w chuj, ale jedno nie daje mi spokoju - co dzięki temu uzyskała? Rozgłos na dwa dni? Miał to być protest przeciwko wykorzystywaniu dzieci na plantacjach kawy w południowym Mozambiku zamiast wybudowania im szkoły? Albo sprzeciw wobec rytualnego uboju szympansów przez plemię Papuasów? No powiedzcie mi, jaki był cel tej wspaniałej akcji?
- ggfh
- w mackach Zła
mogliby jej tak kilka razy mlotkiem w nos walnac. a potem i tak obciazyc kosztami renowacji rzezby
-
- weteran forumowych bitew
- W pierwszych 20 minut narzuciliśmy bardzo wysokie tempo spotkania, ale było jasne, że nie utrzymamy go przez całe spotkanie - mówił po zremisowanym 1-1 meczu z Legią Warszawa trener Legii Warszawa Kosta Runjaić.
polskie rzetelne dziennikarstwo
polskie rzetelne dziennikarstwo
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
Kiedyś to k...y miały więcej wstydu niż ten pan:

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
Śmieszy mnie ta cała histeria wokół tego, że jacyś niemieccy rolnicy poskarżyli się w gazecie, że brak im pracowników. W tym miejscu należy przypomnieć rozdzierających szaty z rozpaczy polskich januszy biznesu, że pracownika znaleźć nie można, bo leniwe chuje zaczęły żądać godnej zapłaty. W lamentach przodowali szczególnie, janusze wielkotowarowej produkcji rolnej. Boże, o Boże agrest mi wygnije na krzakach, bo nie ma komu zbierać, a przecież daję całe 1,50 zł za każde zebrane 5 ton.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Spalić kurwiszona a potem popiół wsypać do latryny, latrynę zaś podpalić i wyjebać w kosmos.Nasum pisze:uglak pisze:Instagramerka chwali się, że zniszczyła młotkiem 200-letnią rzeźbę w Warszawie
W sumie mogłaby podpalić nawet jakąś katedrę, miałaby lajków w chuj, ale jedno nie daje mi spokoju - co dzięki temu uzyskała? Rozgłos na dwa dni? Miał to być protest przeciwko wykorzystywaniu dzieci na plantacjach kawy w południowym Mozambiku zamiast wybudowania im szkoły? Albo sprzeciw wobec rytualnego uboju szympansów przez plemię Papuasów? No powiedzcie mi, jaki był cel tej wspaniałej akcji?
Jebać żuli.
- moonfire
Instragramerki, jutuberki, vlogerki czy podobne indywidua płci męskiej powinno się karać z definicji dożywotnim zakazem dostępu do mediów oraz rypaniem w kamieniołomach. Millenialsi srillenialsi.uglak pisze:Instagramerka chwali się, że zniszczyła młotkiem 200-letnią rzeźbę w Warszawie
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Adam i Ewa wersja współczesnaPacjent pisze:Podawała Jessica, a zajebał SebaAscetic pisze:
Seba i Dżesika. chyba nic więcej nie trzeba dodawać.
myślę, że nic już do tego dodawać nie trzeba :)
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell