Medard pisze:Intelektualiści jacyś, pisarze, prawnicy,
nauczyciele, blogerzy, same łby zjebane,
nawet przyćpać nie potrafią tylko jadą postami po wszaruchach i brudach.
Przyganiał koleś od szachów. Pewnie okulary jak denka od musztardy i na wuefie zawsze wybierany ostatni ;-)
Nie, chodziłem do tzw. podstawówki sportowej. Było więcej godzin wuefu i jeździło się na zawody.
Dobre to było dla dzieciaka.
W szachy lepiej nauczyłem się grać pół roku temu, ale ok, wcześniej znałem kilkoro szachistów.
Po prostu jakiś niedosyt mam po ponad roku spędzonym na tym forum. I właśnie teraz wiem czemu, brakuje historyjek o ćpaniu.
Medard pisze:
Po prostu jakiś niedosyt mam po ponad roku spędzonym na tym forum. I właśnie teraz wiem czemu, brakuje historyjek o ćpaniu.
Nie martw się, kolego, trudno po jednym roku dogłębnie zrozumieć blackmetal. Ale chyba ogólny zarys Ci się wyłania: tradycyjne, rodzinne wartości, poszanowanie Kościoła i jego roli jako skarbnicy naszej polskiej tożsamości oraz zdrowy tryb życia.
Medard pisze:
Nie martw się, kolego, trudno po jednym roku dogłębnie zrozumieć blackmetal. Ale chyba ogólny zarys Ci się wyłania: tradycyjne, rodzinne wartości, poszanowanie Kościoła i jego roli jako skarbnicy naszej polskiej tożsamości oraz zdrowy tryb życia.
Dobrze to ująłeś, pewnie za kilka lat blackmetal zostanie uznany sztuką narodową, a teksty będą nauczane w szkołach.
Wczoraj wieczorem zgubiłem się w internecie i obejrzałem coś takiego. W połączeniu z tą muzyką co leci tam w tle, ten film to czysty black metal :-) Serio wciąga.
Film pokazuje likwidację gniazda szerszeni oraz realny atak tych owadów. Pokazuję żywą matkę szerszeni wyjętą z gniazda. Gniazdo wyjęte praktycznie gołymi rękami ze starego drzewa przy ataku kilkuset szerszeni. Walczę z szerszeniami ogniem. Szerszenie powróciły do tego samego drzewa po 2 latach.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Jak ktoś tematem zainteresowany, to bardzo ciekawy blog, który ma bardzo dużo polskich trąb powietrznych, pewnie kilkadziesiąt. Link już uwzględnia odpowiedni hashtag i jak przeczytacie jedną stronę możecie dać starsze posty i dalej delektować się historią tego zjawiska meteorologicznego w Polsce ;-)
Kurde te algorytmy na fejsie to jednak nie takie mądre. Nie wiadomo dlaczego od miesiąca wyświetlają mi artykuły sponsorowane na temat jakiegoś sprzętu wędkarskiego, a czym jak czym wędkarstwem nigdy się interesowałem. Do tego chcieli mi nadać ten jakiś dziwny status "lidera wśród fanów" funpejdża, który owszem czytuję, ale w ciągu ostatnich 5 lat skomentowałem wpisy 2 razy. Dziwne to.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
to nic przy algorytmach youtuba - ze 2 lata temu przez kilka miesiecy uporczywie proponowal mi ogladanie kilkugodzinnych filmikow z jakichs chinskich gal/akademii czy chuj wie czego. wszyscy w garniturach, na bogato. wszystko po chinsku. w filmiki byly wtopione napisy - tez chinskie...
Hatefire pisze:Kurde te algorytmy na fejsie to jednak nie takie mądre. Nie wiadomo dlaczego od miesiąca wyświetlają mi artykuły sponsorowane na temat jakiegoś sprzętu wędkarskiego, a czym jak czym wędkarstwem nigdy się interesowałem. Do tego chcieli mi nadać ten jakiś dziwny status "lidera wśród fanów" funpejdża, który owszem czytuję, ale w ciągu ostatnich 5 lat skomentowałem wpisy 2 razy. Dziwne to.
a nie masz tam czasem na działce jakiegos zbiornika wodnego?
W pobliżu Biała Przemsza łączy się z Czarną Przemszą tworząc Przemszę., ale ostatni raz tam rybę widziano chyba jeszcze za zaborów :-) Poza tym prędzej zagłosowałbym na Konfederację niż bawił się to moczenie kija w wodzie. Tymczasem usilnie chcą mnie zachęcić do kupna jakiejś sondy na karpie czy coś :-D
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Odczytywanie wyroku przez sędzię Jedynak może potrwać nawet cztery miesiące. Sąd zdecydował na rozłożenie zadania na 30 sesji, czyli łącznie 150 godzin https://www.rp.pl/W-sadzie-i-urzedzie/3 ... -sali.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jakby tak oszukac odpowiednia liczbe osob to mozna doczekac przedawnienia samym czytaniem wyroku ;-)