KRYPTS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: KRYPTS
Nowy Krypts u Hellthrashera.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
+inne nowości z Dark Descent Recordsfugazi pisze:Nowy Krypts u Hellthrashera.
-
- postuje jak opętany!
31.05 premiera, a u Helltrashera już dostępna. Hmmm... No i super - zamówiona.fugazi pisze:Nowy Krypts u Hellthrashera.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Pewnie wysyłka tuż przed premierą, aby mieć w dniu premiery, bo nie sądze, aby Ci, którzy złozyli preordery w DDR mieli już płyty w domach, bo wtedy po uj preordery robić. No, ale może się myle, pochwal się jak paka dotrze.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
trzykrotne moje wywoływanie „otwórzcie krypty” przyniosło skutek. głos zajebany, ale finał koncertu pięknyHarlequin pisze:Pewnie wysyłka tuż przed premierą, aby mieć w dniu premiery, bo nie sądze, aby Ci, którzy złozyli preordery w DDR mieli już płyty w domach, bo wtedy po uj preordery robić. No, ale może się myle, pochwal się jak paka dotrze.
[youtube][/youtube]
mam w torbie borbie. dzięki gelemu a właściwie koledze gelego od abussivess ... a jutro złapiem Lvcyfire
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
trzykrotne moje wywoływanie „otwórzcie krypty” przyniosło skutek. głos zajebany, ale finał koncertu pięknyWacław pisze:Harlequin pisze:Pewnie wysyłka tuż przed premierą, aby mieć w dniu premiery, bo nie sądze, aby Ci, którzy złozyli preordery w DDR mieli już płyty w domach, bo wtedy po uj preordery robić. No, ale może się myle, pochwal się jak paka dotrze.
[youtube][/youtube]
mam w torbie borbie. dzięki gelemu a właściwie koledze gelego od abussivess ... a jutro złapiem Lvcyfire[/
^ doprecyzowując. mam nóweczkę - trójeczkę. bo to chciałem napisać. a nie napisałem.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No z tym merchem Krypts to jaj jakieś były :D Rozjebała mnie ta laska co tam sprzedawał, w lewo albo prawo, bo czasu nie mam :DDD Jakoś
- Medard
Jakaś finka blondynka na stoisku?gelO pisze:No z tym merchem Krypts to jaj jakieś były :D Rozjebała mnie ta laska co tam sprzedawał, w lewo albo prawo, bo czasu nie mam :DDD Jakoś
Zacząłem słuchać Krypts, takie doomy to ja lubię, mementami to można i w tany pod sceną ruszyć, bo jest melodia.
Na razie pierwsza płyta poszła w całości. Zasiadam do dwójki.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
sporo klimatu. w tych bardziej mniętkkich momentach. posunę się, że b. anathemowo/mdb-rajtowe momentami.
4 -ty przez kotły świetny, choć mogli by podpaczeć u Irkallian Oracle jak się na tym instrumencie gra, ale też dość techniczny. w piątym w drugiej minucie taki brejk i dołnbit, że hoho. a tak to klimat. oczywiście brytyjski.
jak na razie z wszystkiego co wydali to mnie najmniej wzięło. nie ma takiego dociążenia. jest więcej klimatu (tak wiem, powtarzam się). jest inaczej. jest rozwój. tak sobie wykoncypowali. nich im będzie.
wokale jak zawsze świetne. produkcja, jak na demo-tajm, już nie. mocno przystępna plyta. będą dobre noty. niekoniecznie u mnie.
ostatni chwilami taki spectral voice'owy jest. czyżby się pozazdrościło ...
4 -ty przez kotły świetny, choć mogli by podpaczeć u Irkallian Oracle jak się na tym instrumencie gra, ale też dość techniczny. w piątym w drugiej minucie taki brejk i dołnbit, że hoho. a tak to klimat. oczywiście brytyjski.
jak na razie z wszystkiego co wydali to mnie najmniej wzięło. nie ma takiego dociążenia. jest więcej klimatu (tak wiem, powtarzam się). jest inaczej. jest rozwój. tak sobie wykoncypowali. nich im będzie.
wokale jak zawsze świetne. produkcja, jak na demo-tajm, już nie. mocno przystępna plyta. będą dobre noty. niekoniecznie u mnie.
ostatni chwilami taki spectral voice'owy jest. czyżby się pozazdrościło ...
lys på slutten av lys
-
- postuje jak opętany!
- Harlequin
Oooo, miło :)
- Harlequin
Po jednym odsłuchu tak na świeżo to jest troche tak jak A. pisał - mocno klimatycznie, sporo brytyjskości, troche Finlandii. Na pewno nie jest tak źle jak zwiastował pierwszy singiel, ale tak to jest jak fragment jest wyrwany z kontekstu całości. Natomiast ja momentami się nudziłem słuchając tego - wolno, czasem za jałowo, bez błysku, za bezpiecznie. Szkoda, bo ogólny klimat płytki jest bardzo spoko.
- Ascetic
Harlequin pisze:Po jednym odsłuchu tak na świeżo to jest troche tak jak A. pisał - mocno klimatycznie, sporo brytyjskości, troche Finlandii. Na pewno nie jest tak źle jak zwiastował pierwszy singiel, ale tak to jest jak fragment jest wyrwany z kontekstu całości. Natomiast ja momentami się nudziłem słuchając tego - wolno, czasem za jałowo, bez błysku, za bezpiecznie. Szkoda, bo ogólny klimat płytki jest bardzo spoko.
G. zawsze jest tak jak ja piszę ;-) no prawie zawsze ;-)
a z płytą coś jest nieteges, jak już do siebie doszedłe, <tak koło środy>, <po baletach>, to zupełnie mi się nie chce tego słuchać. w tzw. międzyczasie słuchałem kantry, dżezu i dużo bałkańskiego folku, a ta Kryptsa, sobie leży paczy na mnie. i se jeszcze poleży.
lys på slutten av lys
- maciek z klanu
Jak komuś nie pasuje i chcę sprzedać to piszcie pm
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Ascetic
rozumiem, że do mnie adresowane ... aż tak to nie ... nie po jednym suchym odsłuchu ;-)maciek z klanu pisze:Jak komuś nie pasuje i chcę sprzedać to piszcie pm
lys på slutten av lys
- maciek z klanu
Spoko spoko :) gdyby panu coś nie teges proszę pisać :))
-
- postuje jak opętany!
U Hellthrashera nadal dostępne. Więc nie wiem w czym problem.maciek z klanu pisze:Jak komuś nie pasuje i chcę sprzedać to piszcie pm
- nagrobek
- zahartowany metalizator
żaden problem. maciek po prostu lubi po kolegach:)
- Ascetic
maciuś wie, że u tomusia po taniości -stąd te umizgi.nagrobek pisze:żaden problem. maciek po prostu lubi po kolegach:)
lys på slutten av lys
- maciek z klanu
DokladnieAscetic pisze:maciuś wie, że u tomusia po taniości -stąd te umizgi.nagrobek pisze:żaden problem. maciek po prostu lubi po kolegach:)